2014-10-05

Kova su fašizmu

Naši organizacija turėjo du skirtingus tarpsnius - pirmasis buvo prie Aleksandro Nevzorovo, kai šis išsyk po Sausio 13 įvykių nuvažiavo į Vilnių ir tenai inscenizavo vaidybinį filmą "Naši", kurio epizodą jau po dviejų dienų, Sausio 15 parodė per sovietinę TV, kaip esą tikrą reportažą iš įvykių.
Reportažuose, o paskui ir iš jų padarytame filme buvo rodoma, kaip didvyriški OMON kovotojai, užsirašę ant šarvuočių užrašą "naši" kovoja su visokiais pribaltais, kurie išties yra fašistai ir banditai, apiplėšinėjantys žmones kažkokiose muitinėse.

Kiek vėliau, gerai įsisukus propagandai, Aleksandras Nevzorovas ėmė skelbti, kad reikia vienyti visokius kovotojus su Rusiją sunaikinti bandančiais piktaisiais Vakarais, o ypač su visokiais pribaltais, kaip kad lietuviai, nes tie pribaltai nori užpulti ir sunaikinti Rusiją.

Galų gale, jau po SSRS žlugimo, 1991 metų Lapkričio 23 dieną per kažkokį mitingą Aleksandras Nevzorovas paskelbė, kad reikia atkurti Sovietų Sąjungą, kaip Rusijos Imperijos tęsėją. Ir tam atkūrimui turi vadovauti naujai kuriama organizacija Naši, kuri apjungtų visas už SSRS ir Rusijos Imperijos atkūrimą kovojančias partijas. Į tos pat Naši grupuotės vadovybę buvo išsyk įtrauktas ir būrelis visokių nusikaltėlių, kaip kad visokių Jedinstvo ir OMON tipo organizacijų vadai.

Kam ta Pipedija?

Jaunimas, mat, mane įtikinėja šiuo propagandos šedevru.  

Propagandistas.

Čia ne fašizmas.

Ir čia ne fašizmas.

Komentarų nėra: