2015-04-28

Stonehenge Legacy

Manot, pinigų paliko, kaip priklausytų?

Nea.

Elertė  "Klasikos" radijas šįryt pašiurpino moterišku balsu papasakojęs apie dokumentika išgarsėjusį rašytoją, parašiusį jau ir lietuviškai išleistą knygą „Stounhendžo palikimas“, kurioje pasakojama, kaiStounhendže buvo aukojami žmonės.


Autorius: Sam Christer
Leidykla: Gimtasis žodis
Įrišimas: kietas
Puslapiai: 432 psl.
Knygos formatas: 21 x 14 cm
Tolimus laikus menančios paslaptys ir simboliai, pavojingas kultas ir netikėti siužeto posūkiai – ne veltui „Stounhendžo palikimas“ populiarumu varžosi su geriausiomis Dano Brauno knygomis! Romanas jau išleistas 35 šalyse.
Intriguojančiame detektyviniame trileryje pasakojama apie seniausius laikus siekiančią paslaptingą broliją, garbinančią mitologinius akmenis ir šiurpių ritualinių apeigų metu aukojančią žmones. Autorius teigia, kad paimti į rankas šią knygą skaitytojus labiausiai vilioja pati mistinė Stounhendžo vieta.
Prieš vasaros saulėgrįžą savo namuose nusižudo garsus ir turtingas profesorius Natanielis Čeisas. Į Viltšyrą atvyksta jo sūnus, jaunas archeologas Gideonas. Jam rūpi išsiaiškinti keistas tėvo mirties aplinkybes, juolab kad priešmirtinis tėvo laiškas užmena daugybę mįslių. Bylą narplioti imasi tyrėja inspektorė Megan Beiker. Jai sunku patikėti sielvarto prislėgto vyro spėlionėmis. Tuo metu visas policijos pajėgas ant kojų sukelia dar vienas pranešimas: iš tėvo namų Pietų Londone drauge su neįvardytu vyriškiu dingo dvidešimt dvejų metų JAV realybės šou žvaigždė Keitlin Lok, viceprezidento Tomo Loko ir aktorės Kaili Lok duktė…
Sam Christer (tikrasis vardas Michael Morley, g. 1957) gyvena Londone. Jis yra žinomas Britanijos dokumentinių filmų kūrėjas, TV prodiuseris. „Stounhendžo palikimas“ (2010) yra pirmasis jo romanas. Nuo to laiko kasmet išleidžia po naują knygą (kai kurias pasirašo Jon Trace ar Sam Masters slapyvardžiais)
Iš anglų kalbos vertė Vita Račkauskaitė

Gimtasis žodis: nusižudo prieš 
vasaros saulėgrįžą:) 
Michael Morley, žinomas Britanijos dokumentinių filmų kūrėjas, parašė PIRMĄJĮ romaną.

Štai jis, 
Stonehenge Legacy (rasit knygą printscreen'o vidury) dokumentikas.

Gimtąjį žodį ar tik ne nelabieji apsėdo?

„Stounhendžo palikimas“ (2010) yra pirmasis
jo romanas.

Gimtasis žodis: Monai Monai!

Komentarų nėra: