2015-05-10

Referendumas Mozės šalyje

— Danny Boy (@EsotericDan_) September 19, 2014

МОСКВА, 9 мая. /ТАСС/. Результаты парламентских выборов в Великобритании, где шотландская партия упрочила свои позиции, свидетельствуют о том, что результаты прошлогоднего референдума о независимости Шотландии были сфальсифицированы. Такое мнение корр.ТАСС высказал глава Центризбиркома (ЦИК) России Владимир Чуров, комментируя состоявшиеся в Британии выборы.


Он обратил внимание, что между референдумом и нынешними выборами прошел не такой уж большой срок для кардинального изменения настроений. "Обычно, все-таки, по таким глобальным вопросам за полгода ситуация не меняется", - сказал руководитель Центральной избирательной комиссии РФ. По его словам, перемены могли бы быть обусловлены воздействием социальных факторов или крупных политических потрясений, "но в Британии ничего подобного (за это время) не происходило".

"Поэтому я не вижу основания для такой переменчивости настроений избирателей", - подытожил Чуров.

Причину он видит в другом: "Здесь голосовали люди, которые реально проживают в Шотландии и являются гражданами Великобритании. А на референдуме голосовали все граждане Евросоюза, в том числе, несколько десятков тысяч поляков, работающих в Шотландии".

Pranas Manheteno ryto, tikrojo, tokį patį rašinį išvertė.

Škotijos nepriklausomybės referendumą Čurovas pavadino suklastotu

Pirminiai Didžiosios Britanijos parlamento rinkimų rezultatai, pagal kuriuos matyti kad Škotijos nacionalistų partija sustiprino savo pozicijas, rodo jog pernai rugsėjo mėnesį vykusio Škotijos nepriklausomybės referendumo rezultatai buvo suklastoti. Tokį pareiškimą paskelbė Rusijos Centrinio Rinkimų Komiteto pirmininkas Vladimiras Čurovas:

„Pirminiai balsavimo rezultatai rodo, kad škotų partija per referendumą raginusi rinkėjus balsuoti už nepriklausomybę dabar gavo daug daugiau balsų nei per referendumą“ – TASS agentūrai pareiškė Čurovas.

Ir pridūrė: „Mes ir anksčiau abejojome Škotijos referendumo rezultatų tikrumu. Mes turėjome stebėtojus ir tuomet ir dabar ir lygindami referendumo ir dabar vykusio  parlamento rinkimų balsavimo rezultatus pastebime, kad škotų gyvenamose apygardose per parlamento rinkimus beveik šimtą procentų balsų gavo Škotijos nacionalistų partija. Tai duoda papildomos medžiagos vertinant referendumo rezultatus.

Tarp referendumo ir parlamento rinkimų praėjo toks mažas laiko tarpas ir rinkėjų nuomonė taip stipriai pasikeisti negali. Paprastai, kad rinkėjų nuomonė pasikeistų reikia kad įvyktų labai svarbūs įvykiai įtakojantys ir keičiantys socialinius dalykus, o Britanijoje nieko panašaus per pusmetį neįvyko.

Parlamento rinkimuose balsavo realiai Škotijoje gyvenantys D.Britanijos piliečiai, o referendume balsavo visi Europos Sąjungos piliečiai, tarp kurių ir kelios dešimtys tūkstančių lenkų dirbančių Škotijoje."

Išankstiniais duomenimis Britanijos parlamento rinkimuose daugumą vietų iškovojo konservatoriai (331); jie gavo beveik 37% balsų. Antroje vietoje liko opozicinė Leiboristų partija su Edu Milibendu (jau atsistatydino) priešakyje. Ji gavo 30,7% balsų (232 vietas). Trečioje vietoje liko Nepriklausomybės partija su 12,6% balsų, bet dėl Britanijoje veikiančios mažoritarinės sistemos parlamente gavo tik vieną vietą.

Škotijos nacionalistų partija parlamento rinkimuose Škotijoje gavo beveik 50% balsų ir iškovojo 56 vietas parlamente, t.y. dvigubai daugiau nei anksčiau. Tokiu būdu škotų nacionalistai tapo trečiąja pagal skaičių parlamento jėga, nors imant bendrai visos D.Britanijos gyventojus už škotų nacionalistus balsavo tik 5% visų rinkėjų. Britanijos parlamente iš viso yra 650 vietų.

Škotijos nepriklausomybės referendume dalyvavo rekordiškai daug rinkėjų – 84,5% (balsavo 4 milijonai 283 tūkstančiai 392 žmonės). Už nepriklausomybę balsavo 44,7% (1 milijonas 617 tūkstančių 989 žmonės), prieš – 55,3% (2 milijonai 1 tūkstantis 926 žmonės).

↑↑↑
....................................................................................................................................................................................
Dabar išvados.

D.Britanijos parlamento rinkimuose dalyvavo tik piliečiai, o Škotijos nepriklausomybės referendume visi kas tuo metu buvo Škotijoje — pavyzdžiui, kelios dešimtys lenkų laikinai dirbusių Škotijoje. Taip pat ir visi kiti atsitiktinai tuo metu buvę Škotijoje. Tačiau turint omenyje, kad referendumui škotai rengėsi ilgai, tai Londono gudruoliams laiko buvo į valias, kad jie Škotijon atvežtų tiek kiek reikia „atsitiktinių balsuotojų“, kad škotai referendumą praloštų. Ir pralošė. Štai ką reiškia suteikti balsavimo teisę visiems ES′o piliečiams esantiems toje šalyje kur tuo metu vyksta rinkimai. Jau ir aklas gali matyti, kad tokie balsavimai yra grynų gryniausia manipuliacija, klastotė ir apgaulė — ji vadinasi multikultūrizmu.

Lietuvos seime sėdintys asilai jau priėmė įstatymą, pagal kurį visi Lietuvoje esantys svetimšaliai iš ES′o gali balsuoti rinkimuose ir taip pat gali būti išrinkti. Šių metų savivaldybių rinkimuose vienas Britanijos pilietis jau išrinktas įVilniaus savivaldybės tarybą
ko gero tasai britas vienintelis ir gyvena Vilniuje. Pradžia jau padaryta. Jei bus surengtas referendumas dėl išstojimo iš ES′o ar koks kitoks kurio nenorės Briuselis, atvažiuos milijonas lenkų, vokiečių ir kitokių panašių balsuotojų ir pabalsuos teisingai. Sovietai 1990-ais metais per LTSR Aukščiausiosios Tarybos rinkimus šito nesumąstė — ačiū dievui kad jie nebuvo demokratai. 

VALIO DEMOKRATIJAI!!!

Pamąstymui:

Amerikietis,istorikas, rabiniškų mokslų (judaizmo) daktaras ir profesorius Geršonas Davidas Hundertas knygoje  „Lenkijos ir Lietuvos žydai aštuonioliktame amžiuje, Naujųjų laikų geneologija. Gershon David Hundert. Vilnius. Eugrimas. 2006“ 225 puslapyje rašo:

«««Geriausia žydų padėtis buvo daugiatautėse valstybėse, o blogiausia — nacionalinėse.»»»

Kaip galvojate,

1) dėl ko Europoje naikinamos tautinės valstybės ir jos visos suvaromos į daugiatautį ES′ą?

2) kodėl į ES′ą suvarytų valstybių kompetencija mažinama ją perduodant ES′ui; pvz., neseniai vietoj lito įvestas euras?

3) kodėl ES′o valdžia mūru stoja už multikutūrizmą ir masiškai į Europą veža imigrantus iš Afrikos, Azijos, negrus, musulmonus ir visokius kitokius ir juos visus už dyką aprūpina gyvenamuoju plotu, maistu ir viskuo kitu ko reikia pragyvenimui?

4) kam tokia padėtis (skaityk 1, 2, 3 punktus) naudingiausia?
,
Skaitykite Geršoną Davidą Hundertą ir rasite atsakymą. Jis man turėtų padėkoti už tai, kad jo veikalą reklamuoju nemokamai.


Pranas Valickas    2015 gegužės 10

   
    Lietuvoje gi - Fiktyvi apylinkė.


Komentarų nėra: