2015-06-24

Naujoji tėvynė šaukia





Для того кого это интересует, моя американская зарплата составила почти $ 200 тыс перед назначением в Одессу и к этому должны были добавиться доходы от лекций и публичных выступлений. Я и мои друзья приходим на госслужбу не за деньгами и вообще, служба обществу всегда важнее, чем деньги. Трудно объяснить в обществе, где у людей большие трудности, что госчиновникам нужно платить больше. Но мое твердое убеждение, что надо набрать новых незапачканных людей и через некоторое время, когда возрастут налоговые поступления, то есть, когда деньги будут идти в бюджет, а не в карман коррупционеров, дать им достойную зарплату и одновременно, мы сможем поднять пенсии, построим дороги и намного лучше оснастим вооружённые силы.

Для того, кого це цікавить, моя американська зарплата склала майже $200 тис перед призначенням в Одесу i до цього повинні були додатися прибутки від лекцій та публічних виступів. Я та мої друзі приходимо на держслужбу не за грошима, і взагалі, служба суспільству завжди важливіша за гроші. Важко пояснити у суспільстві, в якому у людей великі труднощі, що держслужбовцям потрібно платити більше. Але моє тверде переконання, що потрібно набрати нових незаплямованованих людей і через деякий час, коли зростуть податкові надходження, тобто, коли гроші будуть надходити в бюджет, а не в карман корупціонерам, дати їм гідну заробітню платню, і одночасно, ми зможемо підняти пенсії, побудуємо дороги і набагато краще облаштуємо збройні сили




Посадовий оклад нового Голови Одеської обласної державної адміністрації складає 5644 гривень на місяць. Таку інформацію на запит автора оприлюднив керівник апарату ООДА Володимир Кулаков.

Заробітна плата Голови Одеської облдержадміністрації встановлена відповідно до постанови Кабміну N43 від 14 лютого 2015 року у розмірі посадового окладу.

За сьогоднішнім курсом валют НБУ зарплата керівника Одеської області складає приблизно 267 дол США на місяць.


... перед призначенням в Одесу ... М.Саакашвили преподавал в США!

Кто назначил?



















Komentarų nėra: