2015-06-27

Vilniuje liberalu

Vilniaus tarybos narys M.A.Haroldas pratrūko: „P...au Lietuvą!“

Britas yra pirmasis užsienietis tapęs savivaldybės tarybos nariu. Į tarybą jis pateko Liberalų sąjūdžio sąraše būdamas 19-ojoje vietoje.


... pirmomis dienomis po rinkimų M.A.Haroldas ne tik dalijo interviu, bet ir pareiškė, kad tapęs tarybos nariu pirmiausia siūlys Vilniaus gatvę sostinėje pervadinti Britų gatve.
Taip pat jis užsiminė esąs silpnų narkotikų legalizavimo šalininkas. Jo žodžiais, ar verta tiek daug mokėti policininkams, kovojantiems prieš augalą, kuris nelabai kenkia visuomenei? Juk kanapė – augalas, kurį gali auginti namie. Tai, anot brito, yra laisvės principas. Kas kita yra kokainas.
Jungtinėje Karalystėje gimęs M.A.Haroldas nebaigęs aukštosios mokyklos. 
Rinkimų kampanijos metu pabrėžė, kad jo prioritetai – pramogų, renginių pasiūla sostinėje. Jis taip pat reiškia paramą LGBT bendruomenei Lietuvoje, čia jis sukūrė garso takelį režisieriaus Romo Zabarausko filmui „Streikas“.
Vienas pirmųjų į brito išsišokimą sureagavo žurnalistas ir rašytojas Andrius Tapinas, viešai kreipęsis į R.Šimašių: „Turbūt viešas pažadas reaguoti į savo enfant terrible (nenuoramos – pranc.) 
išdaigas ir keiksmus išsisklaidė kaip dūmas? O ką dabar darysit su šituo tarybos nariu?

Lietuvą išplūdęs sostinės savivaldybės tarybos narys šeštadienį dingo kaip į vandenį, telefonu neatsakė ir sąskrydyje dalyvaujantis Vilniaus meras liberalas Remigijus Šimašius.







Komentarų nėra: