2016-01-28

Back in the USSR

Gyventojai, kurie savo gyvenamąją vietą deklaravo savivaldybėje be tikslaus adreso, iki liepos 1 d. privalo deklaruoti savo faktinę gyvenamąją vietą – nurodyti tikslų gyvenamosios vietos adresą.

Savo būstų neturintiems ir jį nuomojantiems asmenims pakaks deklaruojantis savivaldybėje ar seniūnijoje pateikti sudarytą būsto nuomos ar panaudos sutartį.

Jeigu minėti gyventojai iki nurodytos datos savo gyvenamosios vietos nedeklaruos, jie bus išbraukti iš savivaldybės apskaitos, o tai gali sukelti problemų.

Bene didžiausia iš jų – neturintys deklaruotos gyvenamosios vietos žmonės
negalės įsigyti ir savo vardu registruoti automobilio.

Jie taip pat negalės gauti tų paslaugų, kurias suteikiant privalomas gyvenamosios vietos deklaravimas, pvz., praras prioritetus registruojant vaiką į darželius, neteks teisės į socialines išmokas ir kt.

Paslaugos...

Šitų paslaugų sumažėjo:)

Gal šitų paslaugų padaugės?

Padėkit ranką ant širdies, šitokiu timokratiniu būdu
šitokį tymokratinį potvarkį priėmę bei paskelbę mūsų išrinktieji - ar jis nepastūmės Link Kapo Duobės Paskutiniojo Būsto
Netekusių / Neturinčių


Mūsų Mielųjų Tautiečių?

53 PRASIDEDA  
2016-01-27 23:08
 
95.44.44.80 IRL


Sovietai sugrizta su savo tvarka .Pas anglakalbius nera jokiu gyvenamosios vietos deklaraciju. Pasakei kur gyveni ir sventa.Jei reikia pagristi pateiki mokejimo dokumentus (banko , elektra , dujos , algalapiai ir pan.) .

Gerai prisimenu - Sąjūdžio laikais laisvas žmonių judėjimas Vakaruose ir gyvenamosios vietos adreso nereikalingumas buvo viešai skelbiama mūsų, sovietžmogių su tuo gūdžiu sovietmečiu privaloma registracija gyvenamojoje vietoje,  siekiamybė.

Ratas apsisuko?
Ar kas kita
pasisuko?






Komentarų nėra: