2016-05-04

The Banker 90


In January 2016,

The Banker celebrates 90 years of objective and incisive reporting on major events.
Eventualiai:

2006:

Tarptautinis finansų leidinys „The Banker“ pripažino banką „Snoras“ geriausiu 2006 metų banku Lietuvoje. Apdovanojimas „Snorui“ bus įteikiamas šį vakarą Londone. 2004 metais šis tarptautinis leidinys „Snorą“ buvo įvertinęs kaip vieną sparčiausiai augančiu banku Vidurio Europoje.

2010:

Prestižinis pasaulio bankininkystės ir finansų žurnalas „The Banker“, nuo 1926 metų leidžiamas Didžiosios Britanijos dienraščio „Financial Times“, bankui „Snoras“ suteikė išskirtinį titulą – pripažino geriausiu banku Lietuvoje 2010 metais. Šiemet žurnalas „The Banker“ geriausius bankus išrinko 149 šalyse, o į šį sąrašą pateko tokie bankai kaip HSBC, „Barclays“, „Deutsche Bank“ ir kiti. Apdovanojimą bankui „Snoras“ lėmė nuosekli veiklos ir tinklo plėtra, visų pagrindinių rodiklių augimas.

NOVEMBER 08, 2010
Mr Putin signed a deal last month with Formula One chief 
Bernie Ecclestone to bring F1 racing to Russia starting in 2014,
and his televised test drive
could help raise the profile of the sport in Russia.

2011:

Keine Politik
natürlich.

Автомобилипросто автомобилиони.





1 komentaras:

Zenonas rašė...

Na kam reikalingas geriausiai veikiantis bankas. Juk mes visi už konkurenciją. Tai kaip pakonkuruosi, jei už mano banką SNORAS geresnis. Va su blogesniais - visada galima komnkuruoti. Tai ir nu-bank-rotino, (o gal iš - bank - ratino, ar bank-vėjino - paleisti ratais ar paleisti vėjais - visai panašiai vartojamos reikšmės).
Dabar Lietuvos ARSPublika turi labai "lietuviškus" bankus, šved-bank, norska-birka, SEBib. Su kuriais gali konkuruoti net vaikai, ar pogrindžio lošėjai kauliukais - bobutės ir senelio piskola, Pibinginė.LT, BIB-bank ir kitos žulikų kontorėlės. Grįžom į tuos laikus, kai perestrojkos metu (ir ilgai po jos) turguose (Halės turguo matydavau kas dien kas minutę) veikė brigados berniukai, apsimetantys banko atstovais - vos tik kas nuperka iš balųruso kokį produktą, rublius (ar ir litus) plėšia iš rankų "aš jums į dolerius pakeisu" - daug blogesniu kursu, nei gautų banke. Bet anie bijo pasipriešinti. Kiek pirkėjų, tiek ir žaliūkų banditiškomis mordomis.