2017-06-07

Amerika Europa

Amerika.

Europa EuroKongas:
Privalomojo poilsio sunkvežimio kabinoje netoleruoja* vis daugiau šalių. Šiuo metu draudimai jau galioja Prancūzijoje, Belgijoje, Olandijoje ir Vokietijoje**, todėl šiose šalyse vilkikų vairuotojai turi apleisti savo kabinas ir vietos poilsiui ieškotis kitose vietose. Vakarų Europoje šis pirmadienis buvo nedarbo diena, todėl daug vairuotojų turėjo atlikti privalomąją 45 val. Pertrauką ne tik savaitgalį, tačiau ir pirmadienį. Tuo naudodamiesi, belgai nusprendė atlikti masinę kontrolės akciją, kurioje patikrino 120 vilkikų. Užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip belgai vykdo šią patikrinamąją akciją ir tempia „poilsiaujančius“ vairuotojus iš sunkvežimių kabinų.
* Į viešbučius!

**... Prancūzijoje, Belgijoje, Olandijoje ir Vokietijoje...***
***
Viskas daroma tam, kad išstumti mus iš rinkos. Pažiūrėkite ar užsienyje dažnai sutiksite prancūzų ar vokiečių mašiną. Tai beveik neįmanoma. Visose Europos aikštelėse dauguma sunkvežimių yra iš Lenkijos, Lietuvos, Rumunijos.

Kalbant apie pačias nakvynes, ar kada nors girdėjote, pavyzdžiui, apie F1 viešbučius? Plastmasiniai namukai, kambaryje gyvena 3–5 žmonės iš kelių šalių. Vairuotojas ryte atsibunda, nėra nei piniginės, nei kelnių, nieko. Tie patys vairuotojai vagia patys iš savų – ir degalus, ir pinigus.










Komentarų nėra: