2017-09-05

Kas meluoja?

2017 m. rugsėjo 4 d.
Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė išskirtiniame interviu DELFI sako, kad Lietuva yra pasirengusi palaikyti lygiaverčius santykius su visais kaimynais, tačiau nuo pat pirmo susitikimo su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu ji gavo reikalavimų, ką Lietuva privalo padaryti, sąrašą.

„Nuo pat pirmo susitikimo su ponu Putinu aš gavau sąrašą reikalavimų, ką Lietuva privalo padaryti: nestatyti atominės, būtinai bendradarbiauti su jais, tas ir tas. Tai nebuvo pasiūlymas draugauti arba bendradarbiauti, tai – arba tu atsiklaupi ant kelių ir vykdai, arba esi priešas. Tokių santykių aš priimti negalėjau.“

2017-09-05
Maskva antradienį neigė, jog Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas 2010 metais pateikė Lietuvos vadovei Daliai Grybauskaitei reikalavimų šaliai sąrašą.

„Ne. Tai netiesa“, – valstybinei Rusijos naujienų agentūrai „RIA Novosti“ sakė V.Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.
Taip jis atsakė į Lietuvos prezidentės pareiškimą, kad ji yra gavusi V.Putino sąrašą reikalavimų, ką privalo padaryti Lietuva.

P.S. Ar įmanoma sužinoti, kas meluoja?

Na, kad demokratijos ir žodžio laisvės laikmečiu tokį klausimą galima kelti - net neabejoju...

Komentarų nėra: