2020-05-10

Pasaulinio Karo Prieš Žmoniją Pradžia? (II)


COVID-19 pandemija: Pasaulinio karo prieš žmoniją pradžia. Kas žinoma ir kas slepiama? (II d.)
Paskelbta: 2020-04-09 20:04 Autorius: Ramūnas Alaunis

II dalis (I dalis ČIA)

Tik po Nacionalinio Sveikatos Instituto atlikto įvertinimo paaiškėjo, kad tik 12 procentų mirties liudijimų parodė tiesioginę mirtį nuo koronaviruso, o 88 procentai mirusių pacientų turėjo bent vieną išankstię ligą – daugelis jų turėjo dvi ar tris ligas.

Didelį Italijos žmonių mirtingumą lemia „trys veiksniai: pirmas – italai yra daug vyresnio amžiaus gyventojai, antras – sveikatos apsaugos sistemai trūksta medicinos darbuotojų (medikų ir slaugytojų), o trečias – dėl didelio koronaviruso užkrėtimo skaičiaus, medicinos įstaigos prarado daug sveikatos apsaugos darbuotojų“, sako prof., Pasaulinės Sveikatos Organizacijos sveikatos krizių programos vykdantysis direktorius Mike Ryanas.
Italijos laikraščio „Corriere della Sera“ pranešime nurodoma, kad Italijos intensyviosios terapijos skyriai žlugo po didžiosios gripo bangos 2017-2018 metais. Dėl šio priežasties skyriai turėjo atidėti operacijas, iškviesti slaugytojus iš atostogų ir nutraukti kraujo donorystę.
Italijos Civilinės Saugos Tarnybos prezidentas 2020 kovo 20 dieną priminė žmonėms apie Italijos mirtingumo duomenis: „Noriu prisiminti, kad šie žmonės mirė turėdami koronavirusą, bet ne nuo koronaviruso.“
Tą patvirtina ir Italijos Sveikatos Instituto pateikta ataskaita „COVID-19 pacientų, mirusių Italijoje, charakteristika. Ataskaita pagrįsta turimais duomenimis 2020 kovo 26 d.“
(Italijos Sveikatos Instituto 2020 kovo 17 d. ataskaita, 2020 kovo 20 d. ataskaita)
Taigi kiek žmonių, apie kuriuos pranešta, kad jie Italijoje mirė nuo COVID-19, iš tikrųjų mirė tiesiogiai nuo koronaviruso? Vos 12 procentų. Tai reiškia, kad Italijoje mirusių nuo COVID-19 mirčių skaičius padidintas iki 88 procentų! Dar daugiau, remiantis pačios Italijos vyriausybės pranešimu, pusė mirusiųjų mirties metu turėjo tris ar daugiau kitų ligų. Beveik 80 procentų turėjo dar bent dvi ligas, su kuriomis kovojo mirdami. Tik 1,7 proc. mirusiųjų neturėjo jokios kitos ligos.
Remiantis oficialia Italijos ataskaita, vidutinis Italijoje mirusio nuo COVID-19 amžius yra 78 metai. Tuo tarpu gyvenimo trukmė Italijoje yra 82 metai.
Prie Italijos mirtingumo padidėjimo ir kiti veiksniai: aukštas rūkymo ir oro taršos lygis. Dauguma mirčių įvyko šiauriniame Lombardijos regione, kuris garsėja dėl labai dideliu oro užterštumu. (Nauji duomenys taip pat rodo didelį šiaurinės Itlalijos dalies oro užterštumą). Šioje vietoje reikėtų pažymėti, kad 2018 metais šiaurinėje Italijos dalyje Brešos mieste per savaitę mirė 150 žmonių, kaip įtariama, nuo miesto vandentiekyje slypėjusio plaučių infekcinę ligą pneumoniją sukeliančio viruso.
Taigi, informacijai, kad Italijoje visi mirę žmonės, kurie buvo infekuoti COVID-19 virusu mirė nuo viruso yra klaidinanti.
Remiantis naujausiais Italijos Nacionalinio Sveikatos Instituto (ISS) duomenimis, vidutinis infekuotų COVID-19 mirusiųjų amžius Italijoje šiuo metu yra apie 81 metus. 10 proc. mirusiųjų yra vyresni, nei 90 metų. 90 proc. mirusiųjų yra vyresni nei 70 metų. (Duomenys nuolat atnaujinami). Šiuos duomenis teikia 16 ES šalių. Lietuva duomenų neteikia.
Iki šiol surinkti duomenys apie tai, kiek žmonių yra užsikrėtę koronavirusu COVID-19 ir kaip vystosi epidemija, yra visiškai nepatikimi.
Mes iš tikrųjų nežinome, kiek pasaulyje realiai yra žmonių užsikrėtusiu COVID-19 virusu. Tai gali būti kur kas daugiau, arba kur kas mažiau, nei skelbia oficiali statistika. Statistika gali būti skelbiama įvairiais būdais ir dėl įvairių priežasčių. Į sąrašą mirusių nuo COVID-19 gali būti įtraukti ir mirę asmenys, kuriems... po mirties buvo nustatyta, kad jie mirė nuo COVID-19 koronaviruso. Statistikos realūs duomenys taip pat priklauso ir valstybės vykdomos politikos ar ji siekia infekuotų asmenų skaičiais kuo daugiau įbauginti savo piliečių ir pateisinti drakoniškas priemones.
Dabar daugelis ne savo noru tapę „epidemiologais“ turime gerai įsiklausyti, kas mums yra sakoma ir kodėl mums tai yra sakoma ir ką kiti apie tai kalba.
Šveicarijos Propagandos Tyrimų Grupės duomenys apie COVID-19 pandemiją
Šveicarijos Propagandos Tyrimų Grupės nuoroda. Šioje nurodoje pateikiama daug vertingos statistinės informacijos medikams: swprs.org.
2020 kovo 17 Pasaulio Sveikatos Organizacijos informaciniame biuletenyje pranešama, kad COVID-19 plinta 50 proc. lėčiau, nei gripas. Be to, COVID-19 priešsimptominis perdavimas yra daug mažesnis, nei sergant gripu.
2019 m. rugpjūčio mėn. Italų mokslininkų atliktame tyrime nustatyta, kad pastaraisiais metais nuo gripo Italijoje mirė nuo 7000 iki 25,000 žmonių. Ši vertė yra didesnė, nei daugelyje kitų Europos šalių dėl didelio pagyvenusių žmonių skaičiaus Italijoje ir daug didesnė už visa kitą, kas iki šiol buvo priskirta COVID-19.
Medicinos ekspertų nuomonė apie COVID-19 koronaviruso protrūkį
Dabartinis mirtingumas dėl visų priežasčių Europoje ir Italijoje vis dar yra normalus arba net mažesnis už vidutį. Bet koks mirtingumas susijęs su COVID-19 turėtų būti matomas Europos Stebėsenos Lentelėse.
Italijos Florencijos universiteto imunologijos profesorius Sergio Romagnani atlikęs 3000 žmonių tyrimą daro išvadą, kad nuo 50 iki 75 proc. visų amžiaus grupių žmonės, kuriems testai nustatė viruso infekciją, neturi jokų simptomų.
Naujame epidemiologiniame tyrime daroma išvada, kad COVID-19 mirtingumas net Kinijos mieste Uhane buvo tik nuo 0,04 proc. iki 0,12 proc. ir todėl buvo mažesnis, nei sezoninio gripo metu, kurio mirtingumas yra apie 0,1 proc. Dėl perdėto COVID-19 mirtingumo tyrėjai įtaria, kad iš pradžių Uhane buvo užfiksuotas tik nedidelis atvejų skaičius, nes daugeliui žmonių ši liga greičiausiai buvo besimptomė ar lengva.
Vokiečių virusologas Hendrikas Streeckas tvirtina, kad COVID-19 greičiausiai nepadidins bendrojo mirtingumo Vokietijoje, kuris paprastai šalyje yra apie 2500 žmonių per dieną.
Anot JAV Stanfordo universiteto profesoriaus Johno P. A. Ioannidio, naujasis koronavirusas gali būti ne pavojingesnis už kai kuriuos įprastus koronavirusus, net vyresnio amžiaus žmonėms. Ioannidis teigia, kad nėra patikimų medicininių duomenų pateisinančių šiuo metu priimtas priemones.
Remiantis naujausia Vokietijos statistika, vidutinis mirčių atvejų, kurių testas buvo teigiamas, amžius yra apie 83 metai, daugiausia jau esant sveikatos sutrikimams, kurie gali būti galima mirties priežastimi.
JAV Stanfordo profesoriaus Johno Ioannidiso nurodytame 2006 metų Kanados tyrime nustatyta, kad paprasti peršalimo koronavirusai taip pat gali sukelti iki 6 proc. mirčių atvejų rizikos grupėse, ir kad virusų tyrimų testų rinkiniai iš pradžių melagingai nurodė užsikrėtimą SARS koronavirusais.
Kovo 20 d. Italija pranešė apie 627 žmonių mirtis per vieną dieną, kuriems testas parodė COVID-19 užkratą. Palyginimui, normalus bendras mirtingumas Italijoje yra apie 1800 mirčių per dieną. Nuo 2020 vasario 21 d. Italija pranešė apie 4000 mirties nuo COVID-19 atvejus. Normalus bendras mirštamumas per šį laikotarpį yra iki 50,000 mirčių. Kol kas nežinoma, kiek padidėjo normalus bendrasis mirštamumas ar kokiu mastu jis tiesiog tapo teigiamas.
Visame pasaulyje žinomas medicinos mikrobiologijos ekspertas profesorius Sucharitas Bhakdi sako, kad kaltinti naują koronavirusą vien dėl sukeliamų mirčių yra „neteisinga“ ir „pavojingai klaidinga“, nes yra ir kitų svarbesnių veiksnių, ypač esamos sveikatos būklė ir prasta oro kokybė Kinijos ir Šiaurės Italijos miestuose. Profesorius Bhakdi šiuo metu aptariamas įvestas priemones (karantiną) apibūdina kaip „nenaudingas“, „savidestrukcines“ ir „kolektyvines savižudybes“, kurios sutrumpins pagyvenusių žmonių gyvenimo trukmę, kurios neturėtų būti priimtinos visuomenės.
Nors Šveicarijos vyriausybė teigė, kad padėtis pietų Šveicarijoje (šalia Italijos) yra „dramatiška“, tačiau vietiniai gydytojai tai paneigė ir teigė, kad viskas yra normalu.
JAV Džeilio universiteto Prevencijos Tyrimų Centro įkūrėjas dr. Davidas Katzas dienraščio „New York Times“ klausia: „Ar mūsų kova su koronavirusu nėra blogesnė nei liga? Gali būti tikslingesnių būdų įveikti pandemiją.“
Naujame Prancūzų žurnale „International Journal of Antimicrobial Agents“ 2020 kovo 19 dieną paskelbtame straipsnyje „SARS-CoV-2: baimė prieš duomenis“ daroma išvada, kad „SARS-CoV-2 problema tikriausiai yra pervertinta“, nes „SARS-CoV-2 mirtingumas žymiai nesiskiria nuo įprastų koronavirusų, nustatytų tyrimo ligoninėje Prancūzijoje.“
Buvęs Izraelio sveikatos ministras profesorius Yoramas Lassas sako, kad naujasis koronavirusas yra „mažiau pavojingas, nei gripas“, o ligos pašalinimo priemonės „pražudys daugiau žmonių, nei virusas“. Jis priduria, kad „(viruso infekcijos) skaičiai neadekvatūs panikai“ ir „(pandemijos atveju) psichologija vyrauja mokslo atžvilgiu“.
Šveicarijos užkrečiamųjų ligų specialistas Pietro Vernazza teigia, kad daugelis įvestų priemonių nėra pagrįstos mokslu ir turėtų būti pakeistos. Anot Vernazza, masiniai testai (COVID-19) neturi prasmės, nes 90 proc. gyventojų nematys jokių simptomų, o karantinas ir mokyklų uždarymas yra net „neproduktyvūs“. Jis rekomenduoja apsaugoti tik rizikos grupes nepalikdamas trikdžių ekonomikai ir visuomenei.
Pasaulio gydytojų federacijos prezidentas Frankas Ulrichas Montgomery teigia, „kad žmonių Italijoje „užrakinimo“ (karantinavimo) priemonės yra „nepagrįstos“ ir „nesuderinamos“ ir turėtų būti pakeistos.“
2020 kovo 19 dieną Didžioji Britanija (Jungtinė Karalystė) išbraukė COVID-19 iš oficialaus didelio užkrečiamųjų ligų (HCID) sąrašo teigdama, kad mirtingumas yra „žemas“.
Po to pareiškimų daugelis Europos šalių parlamentų skubotai priėmė naujus įstatymus ir taikė bausmes draudžiančias skelbti informaciją apie COVID-19 viruso grėsmę neatitinkančią vyriausybės rekomendacijų ir bausti jų autorius.
Britanijos projektas „In Proportion“ registruoja nuo COVID-19 žmonių mirtis, kad galėtų palyginti statistinius duomenis su mirtingumu nuo gripo ir mirtingumu nuo visų priežasčių, kuris Didžiojoje Britanijoje vis dar yra normalus arba mažesnis ir šiuo metu mažėja.
Medicinos specialistų portalas „Rxisk“ atkreipia dėmesį, kad įvairūs vaistai kai kuriais atvejais gali padidinti užsikrėtimo koronavirusais riziką iki 200 proc.
Vienos Medicinos Universiteto Bendrosios ir Šeimos medicinos katedros vedėjas ir
Įįrodymais Pagrįstos Medicinos Tinklo pirmininkas dr. Andreas Sönnichsenas mano, kad iki šiol taikytos priemonės yra „beprotiškos“. Visa valstybė yra paralyžiuota vien tam, kad „apsaugotų tuos, kuriuos ji galėtų gydyti“.
Hamburgo teismo medicinos vadovas profesorius Klaus Püschelis aiškina apie COVID19: „Šis virusas daro įtaką mūsų gyvenimui visiškai per dideliu mastu. Tai neproporcinga viruso keliamam pavojui. Dabar padaryta astronominė ekonominė žala nėra proporcinga viruso keliamam pavojui. Esu įsitikinęs, kad koronaviruso mirtingumas net nebus rodomas kaip didžiausias metinio mirtingumo rodiklis.“ Pvz., „Hamburge nuo viruso nemirė nė vienas asmuo, kuris nebuvo anksčiau sirgęs.: Visi tie, kuriuos mes ištyrėme iki šiol sirgo vėžiu, lėtine plaučių liga, buvo rūkantys ar nutukę, sirgo diabetu ar sirgo širdies ir kraujagyslių ligomis. Virusas buvo paskutinis šiaudas, kuris, taip sakant, sulaužė kupranugario nugarą. COVID-19 yra mirtina liga tik išimtiniais atvejais, tačiau dažniausiai tai yra nekenksminga virusinė infekcija.“
2020 kovo 24 dieną mažiausiai 12 ekspertų suabejojo koronaviruso paniką. 2020 kovo 28 dieną dar 10 ekspertų sukritikavo koronaviruso paniką.susijusia žmonių mirtingumu ir mirties priežastiniu ryšiu su COVID-19.
2020 kovo 28 dieną JAV naujienų portalas Blomberg ir JAV interneto paslaugų bendrovė Yahoo patvirtino, kad „koronaviruso atvejai yra „beveik beprasmis“ rodiklis“. „Nesvarbu, kad šią (kovo mėnesio) savaitę JAV (infekuotų žmonių skaičiumi) pranoko Kiniją, kai buvo pranešta apie Covid-19 atvejus, nes šie skaičiai (atitinkamai 83,507 ir 81,782 nuo kovo 26 dienos) mums nepasako, kiek žmonių iš tikrųjų užsikrėtė bet kurioje kitoje šalyje. Jie taip pat nepasako mums, kaip greitai plinta liga, nes buvo patikrinta tik maža dalis JAV gyventojų.
„Skaičiai yra beveik beprasmiai“, sako, JAV Stanfordo universiteto epidemiologijos profesorius Steve'as Goodmanas. Jis sako, kad yra didžiulis išteklius žmonių, kuriems pasireiškia nesunkūs ligos simptomai ir kurie, greičiausiai, nepanorės būti tikrinami testais. Teigiamų (diagnozės nustatymo) rezultatų padidėjimo tempas atspindi padidėjusio testavimo rezultatų ir viruso plitimo sumaišytą derinį.“
Tai reiškia, kad kuo daugiau žmonių atlieka COVID-19 testų, tuo daugiau, gauna teigiamų rezultatų.
Tad infekuotų asmenų skaičius ir toliau bus kiek įmanoma didinamas tam, kad krizė kuo ilgiau tęstųsi ir būtų įtvirtinti policinės valstybės institutai ir įstatymai. Kiek ilgiau tęsis karantinas, tuo daugiau bus nustatyta COVID-19 infekcinės ligos atvejų. Po to, karantinas bus atšauktas,... arba vėl priimtas žiniasklaidai gasdinant, kiek pasaulyje žmonių gali numirti, jei nebus įvestas karantinas, jei žmonės nebus vėl „užrakinti“ savo namuose.
O atšaukus karantiną bus skelbiama – jei ne karantinas, aukų būtų dar daugiau.
Šiuo metu maždaug trečdalis žmonijos yra „uždaryti“ karantine. Tai daug daugiau žmonių, nei gyveno per Antrąjį pasaulinį karą.
Naujos socialinės normos – socialinis atsiribojimas, saviizoliacija
Visos šios naujos socialinės normos ir kultūriniai draudimai, atsiradę per pastarąsias pirmąsias kelias karantino savaites sukūrė daugybę naujų normų, kurių nesilaikymas jau laikomas tiesioginiu „nusikaltimu“.
Žmonės įsivaizduoja, kad tironiją palaiko tik policija ir kariuomenė.
Deja, dabar tironija palaiko jūsų kaimynai, aplinkiniai žmonės ir žiniasklaidos atstovai, kurie iš baimės stebi jus ar jūs su apsaugine veido kauke, ar laikotės „metro/dviejų nuo žmogaus“ atstumo taisyklės, ar jūs sportuojate viešojoje vietoje ten kur draudžiama, ar jūs neinate būriais daugiau, nei tryse, ar nebandote be leidimo išvykti iš Lietuvos karantino metu. Priešingu atveju būsite įskųstas visą parą gyventojams veikiančiai „koronaviruso karštai linijai 1808“. (https://koronastop.lrv.lt/lt/#duk)
Tokios naujos „karštų pranešimų“ linijos kuriamos jau visame pasaulyje, kad padėtų „geriems piliečiams“ apkalbėti kaimynus, kurie nepraktikuoja tinkamo „socialinio atsiribojimo/saviizoliacijos. JAV net sudaryta balų reitingų lentelė, kurioje žymimi ir reitinguojami „socialinio atsiribojimo/saviizoliacijos“ pažeidimai kiekvienoje valstijoje.
Ši COVID-19 pandemija sukuria ir naujus „medikus - karius“. Vyriausybės institucijos skelbia, kad „esame kare su nematomu priešu“, žiniasklaida skelbia, kad ‚medikai kovoja su mirtinu virusu“. Todėl visuomenė ir politikai nejučiomis verčiami garbinti šiuos naujus „karius“ – medicinos darbuotojus, gydytojus ir slaugytojus dirbančius ypač pavojingomis sąlygomis ir už pavojingą darbą mokėti didesnį atlyginimą. Priešingu atveju visuomenėje kyla susierzinimas.
Gydytojų ir slaugytojų šlovinimas kelia nerimą todėl, kad šis socialiai modifikuotas garbinimas bus naudojamas globalistų darbotvarkei įgyvendinti. Gydytojai ir slaugytojai, tai tie patys patikimi autoritetai, kurie skirs jums vakciną ir užbaigs mėnesius trukusią psichologinę apgultį, kurioje mes atsidūrėme.
Geopolitinės COVID-19 pandemijos pasekmės

COVID-19 pandemija yra tik globalistų darbotvarkės priedanga. Su COVID-19 pandemija įvestas pasaulinio masto karantinas yra žymiai didesnis įvykis mūsų gyvenime, nei pati COVID-19 pandemija. Tikrai ne dėl COVID-19 viruso pasekmių, bet dėl neadekvačios daugelio šalių vyriausybių beprotiškos reakcijos į COVID-19 virusą – karantino įvedimu kuris veda pasaulio ekonomiką į didžiąją pasaulinę recesiją. Tikrai ne virusas veda žmoniją į pasaulinės ekonomikos žlugimą, bet perdėtos priemonės tariamai kovai prieš COVID-19 virusą skirtos pateisinti iš anksto suplanuotą pasaulinės ekonomikos žlugimą. Tai globalus transformacinis įvykis, globali pertvarka. Globalios pertvarkos tikslas – tai ir pasaulinės „sveikatos apsaugos“ institucijos – Pasaulio Sveikatos Organizacijos galutinis įteisinimas, kuriai turėsime besąlygiškai paklūsti ir laikytis jos nurodymų. Ši pasaulinė pertvarka padarys didžiulį poveikį ir Lietuvos sveikatos apsaugos sistemai iš kurios jau dabar yra likęs tik pavadinimas.
Tokios pasaulinės globalistų pertvarkos veda prie to, kad medicinos sritis, medicina ir medicinos darbuotojai paverčiami globalistų karo ginklu prieš žmonija.
Tad nėra labai svarbu ar COVID-19 koronavirusas pasklido tyčia ar netyčia. Bet kuriuo atveju globalinio bankinio, finansinio, pramoninio, politinio elito atstovai buvo pasiruošę šiai koronaviruso pandemijai ir buvo pasiruošę išnaudoti šią pandemiją savo slaptos darbotvarkės įgyvendinimui.
Ši pasaulinė pertvarka paveiks daugelį mūsų gyvenimo sričių.

Pertvarka visuotinėje žmonijos kontrolėje - „imuniteto pasai“. Mokslininkai Vokietijoje šiuo metu rengiasi plataus masto tyrimui, kuris atskleistų, kiek žmonių jau turi imunitetą nuo COVID-19 viruso, leidžiant valdžios institucijoms galiausiai išduoti leidimus, kad darbuotojams netaikomos šiuo metu galiojančios ribojančios priemonės.
Britanijos mokslininkai ir politikai pasiūlė, kad darbuotojams galėtų būti išduodami „imuniteto pasai“ (vakcinacijos leidimas) siekiant greičiau susigražinti koronavirusą turinčius žmones į darbą, pradžioje bent sveikatos priežiūros darbuotojams.
Pertvarka žmogaus judėjimo laisvės ir medicinos srityje. Mums kasdien žiniasklaidoje sakoma, kad mes gyvename naujame „geresniame“ pasaulyje su geresnėmis „naujomis normomis“, kad pasaulis „negrįžtamai pasikeitė visam laikui“, kad tai, kas buvo – karai, priespauda, feodalizmas, baudžiava, autoritarizmas, nacizmas, fašizmas, maras, badas, epidemijos – „daugiau niekada nesugrįš“.
Tačiau jau dabar akivaizdu, kad autoritarinės, falsifikuotos demokratijos valdžios visa tai siekia prastumti į mūsų kasdieninį gyvenimą prisidengiant medicinine „sveikatos apsauga“, „priverstiniais skiepais“, šalies vidaus „imuniteto, skiepų pasų“ įvedimu, „vidiniais (sienų) patikrinimo punktais“ ES, Šengeno šalyseAmerikojeKanadoje;
2020 kovo mėnesio pabaigoje JAV nacionalinė gvardija ir policija jau vykdė patruliavimo reidus JAV rytinių pakrančių Rod Ailando bendruomenėse nuo durų iki durų ieškodama žmonių, kurie po karantino paskelbimo neseniai buvo išvykę (pabėgę) iš Niujorko valstijos siekdami juos sugražinti atgal. 
Be mobiliųjų telefonų sekimo, miesto stebėjimo kamerų Kalifornijos policija planuoja naudoti ir bepilotes skraidykles prižiūrint kaip vykdomas karantinas.
To paties tikslo siekia ir JAV milijardierius Billas Gatesas, kuris 2020 sausio mėnesio pabaigoje Pasaulio Ekonomikos Forume Davose pristatė savo jau kelerius metus kuriamą planą sukurti „Žinomos Keliautojo Skatmeninės Tapatybės Specifkacijų Vadovas“ koncepciją (Known Traveller Digital Identity Specifications Guidance), taip pat „skaitmeninį sveikatos sertifikatą“ – biometrinį pasą. 2019 metų spalio mėnesį Pasaulio Ekonomikos Forume Davose buvo surengta speciali konferencija, kurioje dalyvavo „Billo ir Melinda Gates“ fondas“, JAV Johno Hopkinso Sveikatos Apsaugos Centro atstovai, kurie 2019 metų spalio mėnesį surengė biologinio karo scenarijaus pratybas kodiniu pavadinimu „Event 201“, kurioje buvo aptariamas pasaulinės pandemijos scenarijus ir jo pasekmės ekonomikai.
Šios minėtos organizacijos, kartu su „Billo ir Melinda Gates“ fondu Johno Hopkinso Sveikatos Apsaugos Centro atstovai, Pasaulio Ekonomikos Forumai jau daug metų rengia konferencijas, rašo ataskaitas ir pranešimus, finansuoja mokslinius tyrimus apie tikėtina pasaulio biologinio viruso pandemijos protrūkį. Tai globalistų stumiama darbotvarkė vedantį pasaulį link visiško totalitarizmo. Būten tai, kas dabar ir vyksta.
COVID-19 pandemijos krizė davė žalią šviesą JAV pasiūlytam pasauliniam „Žaliosios Politikos Kurso Susitarimui,“ kuris apima socialines ir ekonomines reformas. Šį susitarimą buvo rengiamasi pasirašyti ir štai pasirodė koronaviruso krizė: buvo sustabdytas beveik viso pasaulio ekonominė veikla, įvestas karantinas, pastatyti kontrolės postai, gatvėse stabdomi automobiliai... Taigi, „Žaliojo Susitarimo“ kaip ir nereikėtų. Tačiau karantino tikslas buvo sustabdyti produktyvią žmogaus veiklą, tad tikslas pasiektas.
Dėl COVID-19 viruso krizės netgi atidėtas net... Bilderbergo – 2020 susitikimas. Nutylima, kad konferencijų salėse jau anksčiau buvo pravedamos telekonferencijos.
Pertvarka finansų srityje. 2020 kovo 18 dieną Maskvoje vykusiame Šanchajaus Bendradarbiavimo Organizcijos šalių susitikime Kinijos, Indijos, Rusijos, Pakistano, Kirgizijos, Rusijos, Tadžikistano ir Uzbekistano finansų ministerijų ir centrinių bankų atstovai pasirašė susitarimą vykdyti dvišalę prekybą ir investicijas, bei išleisti obligacijas nacionaline valiuta, o ne JAV doleriais. Tad JAV dolerio, kaip banko rezervo valiutos pasauliniam dominavimui artėja galas. Tai natūralios ne vienos metus trunkančios tendencijos tęsinys. Kita vertus, JAV dolerio pasaulinė banko rezervo valiuta taip pat bus pakeista kita.
Pasaulinės naftos kainos kritimas taip pat be rodo naftos dolerio sistemos pabaigos tendenciją. Tik laiko klausimas kada naftos dolerio sistemą pakeis kita atsiskaitymo už naftą valiuta sistema. Neatsitiktinai JAV prezidentas D. Trumpas pagrasino Iranui, jei šis dar kartą atakuos JAV karines bazes okupuotame Irake, kad ir prevenciniais tikslais. Karinę darbotvarkę lengviau įgyvendinti, kai žiniasklaidos pasaulio naujienos yra pridengtos pandemijos naujienomis.
Šios pasaulinės pertvarkos tendencijos rodo, kad pasaulio monetarinėje politikoje taip pat laukia dideli pokyčiai. JAV doleriui, rezervo valiutos pasauliniam dominavimui artėja galas.
JAV planuoja įvesti skaitmeninį JAV dolerį, nors įstatymo projekte nėra įrašyti žodžiai „skaitmeninis doleris.“ Šį įstatyma pavadinimu „Prisiimkite atsakomybę už darbuotojus ir Šeimas“ sudaro 1404 puslapių. Per keletą savaičių tokios didelės apimties įstatymas tikrai negalėjo būti parengtas. Įstatymo projektas mažiausiai prieš pusę metų gal ir daugiau jau buvo parengtas ir laukė savo priėmimo eilės. Įstatyme numatyta, kad JAV pilietis galės gauti 1500 dolerių, nors asmenys per metus uždirbantys daugiau, kaip 75,000 JAV dolerių, o šeimos, daugiau, kaip 150,000 privalės gražinti šias lėšas (Įstatymo psl. 1090). Šį įstatymą pristatė JAV Atstovų rūmų pirmininkė Nancy Pelosi.
Šios įstatymo paskirtis - valdyti „skaitmeninę piniginę“, kuri iš esmės būtų susieta su asmens kredito reitingu (asmens patikimimu skolintis iš banko). Pvz. vyriausybė galės perversti į „skaitmeninę piniginę“ 1200 JAV dolerių vertės čekį, Tam užtrunka daug laiko. Todėl asmens „skaitmeninei piniginei“ papildyti bus siūlomos JAV Federalinio Rezervų Banko paslaugos, kuris skaitmeniniu būdu tiesiogiai perves „skaitmeninius JAV dolerius“ į asmens „skaitmeninę piniginę“ susietą su fizinio asmens tapatybe, kurios skaitmeninės identifikacijos duomenyse bus įrašas apie jūsų gautus skiepus.
Deja, tai bus ne tik JAV. Tai ateis ir į visą likusį pasaulį suderinus veiksmus su centriniais pasaulio bankais ir šalių institucijomis.
Šios pertvarkos bus naudingos globaliam bankiniam elitui, kurie būtent sukūrė ir kontroliuoja monetarinę sistemą.
Pertvaka verslo sektoriuje. Nuo pasaulinio ekonominio viruso – ekonopandemijos recesijos pakitusi politinė ir ekonominė aplinka palies ir vidutinius ir smulkius verslus. Neišvengiamai smulkus verslas bus naikinamas. Smulkūs prekybininkai ir žemdirbiai bus priversti bankrutuoti. To pasekmėje naudos turės didelės korporacijos. Turtai ir pinigai niekur nedings, jie tik bus perskirstyti. Neabejotina, kad dėl dabar įvesto karantino laikinai sustabdytų dauguma verslų po karantino atšaukimo jau nebeatsigaus. Dauguma tokių bankrutuojančių verslų perpirks didelės korporacijos, žinoma, kurios tiesiogiai turės priėjimą prie valstybės paramos išmokų. Turtingieji toliau turtės, skurstantieji toliau skurdės. Milijoninio bedarbių skaičiaus diagramos netilps į jokias statistines lenteles. Viešajame sektoriuje darbo užmokestis bus įšaldytas. Žmonės praras savo gyvenimo santaupas. Dideliuose miesto gyventojų sektoriuose namų ūkio pajamos tiesiogine prasme bus sunaikintos. Būtent šiuo keliu dabar judama.
Priverstinis karantinas, tai į skolas orientuota darbotvarkė skirta įsiskolinusioms šalims dar daugiau skolintis. Todėl Lietuva bus toliau klampinama į dar didesnes skolas užsienio bankams. Kuo valstybė daugiau skolinsis, tuo daugiau reikės gražinti paskolų. Realus skolos panaikinimas niekada nebus svarstomas. Gelbėjimo paskolų paketai toliau skatins korupciją aukščiausiuose valdžios lygmenyse. Ekonomikos atsigavimas, tai senas falsifikuotas Lietuvos vyriausybių kolektyvinis vaizduotės kūrinys skirtas naiviai liaudžiai.
Pasaulio Banko paskelbtame 12 mlrd. JAV dolerių gelbėjimo pakete, skirtame greitai ir lanksčiai reaguoti į virusų sumažinima yra skirti pinigai ir vakcinacijai.
Visa tai, dirbtinai sukurto globalaus ekonominio terorizmo ir neo-liberalaus kapitalizmo pasekmė pridengta COVID-19 pandemija.
Prognozės visuomenės lygmenyje. Pasaulinės pandemijos krizės pasekmės artimiausiu metu sulauks ir neišvengiamo grįžtamojo visuomenės smūgio, kuris, neabejotinai, bus nekonstruktyvus, chaotiškas, įvairiais būdais visuomenėje sukeliantis dar didesnę neorganizuotą pasipriešinimą prieš valdžios tironiją, dar didesnę tarpusavio priešpriešą; kaimynas pyks ant kaimyno dėl nenaudojamų apsaugos nuo virusų priemonių ir pan. Žmonėms trūks pinigų net būtiniausiems maisto produktams įsigyti. Korporatyvinė žiniasklaida kels baimę ir paniką, Bus plačiai paplitę plėšikavimai ir smurtas gatvėse.
Labai tikėtina, kad karantinas, kuris prilygsta karo padėties įvedimui, gali būti pakartotinai įvestas ir vėl atšauktas..; ir ne tik dėl pandemijos, bet ir dėl visuomenėse kylančių neramumų.
Išvados
Mes esame nepaskelbtame Pasauliniame kare!
Karas prieš COVID-19 koronavirusą yra tik priedanga.
Karas prieš COVID019 koronovirusą, tai karas prieš mus, karas prieš pasaulio šalių piliečius.
Tai žmonių klaidinimas ir sąmoningas apgaudinėjimas.
COVID-19, tai baimės virusas.
COVID-19 koronaviruso pandemijos krizė, tai plataus masto gerai suplanuota psichologinė operacija sukurianti socialinės inžinerijos aplinką – baimes ir visuomenės kontroliavimo mechanizmus plataus masto tarptautinės imperinės mafijos dominavimui.
Tai imperinės mafijos vyriausybių, kariuomenių, bankinio elito, transnacionalinių korporacijų karas prieš mus, prieš tuos, kurie priešinasi pasaulinei tironijai.
Tai pasaulio globalistų, autoritarinių vyriausybių karas prieš laisvąją žmoniją.
Taip vadinamas karantinas, tai tik šio karo pradžia.
„Karas su nematomu priešu“ yra aiškus, o priešas yra aiškiai matomas. Priešas, tai globalinės valdžios tironija.
Tai karas, kurio metu palaipsniui mažinamas žmonijos moralinis ir dvasinis stiprumas, naudojant nuolatinį išpuolį ir spaudimą, bei didinant visuotinį žmonijos nusivylimą.
Tai karas, kuris nesibaigs per dieną, mėnesį ar per metus.
Tai karas, kuris truks ilgus dešimtmečius.
Tai globalus JAV/NATO šalių karas prieš žmogaus teises ir laisves.
Tai karas, kurio pasaulio žmonija dar niekada nematė.
Tai kova už egzistavimą ir žmogiškumą!

1 komentaras:

Dario Budrio rašė...

Demokratija- kraujuojanti tironija padugnių ( Platonas ir kiti)

M-!?!? EiLĖ