2020-06-15

Thermal Fishing


Thermal Fishing Costume
„Thermo Fisher Scientific“ yra didžiausia pasaulio kompanija, siūlanti produktus ir paslaugas mokslui. Kompanijos misija – padėti klientams kurti sveikesnį, švaresnį ir saugesnį pasaulį. „Thermo Fisher Scientific“ klientai – farmacijos ir biotechnologijos įmonės, ligoninių ir klinikų diagnostikos laboratorijos, universitetai, mokslo institutai ir valstybinės agentūros, aplinkos ir procesų kontrolės institucijos. Šiuo metu „Thermo Fisher Scientific“ dirba 50 tūkst. darbuotojų, metinės pajamos – 17 mlrd. JAV dolerių.

Kompanijos padalinys Vilniuje – UAB „Thermo Fisher Scientific Baltics“ kuria, gamina ir pasaulio rinkose platina produktus gyvybės mokslų tyrimams ir diagnostikai. Produktai yra plačiai naudojami visame pasaulyje tiriant genų sandarą, raišką ir įvairovę, kuriant naujus įgimtų, paveldimų ir užkrečiamųjų ligų diagnostikos metodus.

„Thermo Fisher Scientific Baltics“ dirba daugiau kaip 600 aukštos kvalifikacijos specialistų. Bendrovės Mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros centre dirba beveik 100 mokslininkų ir tyrėjų. Tai – vienas iš didžiausias privačių mokslinių tyrimų centrų Baltijos regione.

Lietuvos bendrovė „Thermo Fisher Scientific“ dalimi tapo 2010 m., JAV kompanijai įsigijus tarptautinį holdingą „Fermentas International“.

EksDjukuoja Geriausiai...

Thermo Costumes COVID-19
Biotechnologas paaiškino, 
kaip nustatomas koronavirusas ir kodėl reagentų gamyba Lietuvoje gali užtrukti



Komentarų nėra: