2020-06-17

Kentlerio ProJektas


2020-06-17 12:15
Vadinamasis „Kentlerio projektas“ Vakarų Berlyne reguliariai paskirdavo benamius su pedofilais vyrais, manant, kad jie bus tobuli globėjai. Neseniai atliktas tyrimas atskleidė, kad šis „projektas“ tęsėsi ne vieną dešimtmetį.

Portalo DW duomenimis, praėjusio amžiaus 8 dešimtmetyje psichologijos profesorius Helmutas Kentleris pradėjo savo „eksperimentą“. Benamiai Vakarų Berlyno vaikai buvo specialiai apgyvendinami su pedofilais vyrais. H. Kentlerio teigimu, būtent šie vyrai gali būti ypač rūpestingi įtėviai.

Hildesheimo universitete atliktas tyrimas nustatė, kad Berlyno valdžia leido šiam eksperimentui tęstis beveik 30 metų. Pedofilai net gaudavo reguliarią rūpybos pašalpą.

2008 m. miręs H. Kentleris buvo vadovaujantis asmuo Berlyno švietimo tyrimų centre. Jis buvo įsitikinęs, kad seksualinis kontaktas tarp suaugusių ir vaikų yra nekenksmingas.

Berlyno vaikų rūpybos institucijos ir miesto reikalus tvarkantis Senatas ignoravo šį šlykštų eksperimentą arba net tiesiogiai jam pritardavo.
Berlyno valdžia 30 metų leido apgyvendinti benamius vaikus su pedofilais
Riteriški kryžiuočiai...

1326 m. vasario 10 d. lietuviai susijungė su lenkais ir apiplėšė Mendžižeco (vok. Meseritz) apylinkes. Iki kovo pradžios lietuvių ir lenkų kariuomenė nusiaubė Brandenburgo markgrafystę, tuo pačiu ir Berlyną. Lietuviai netrukdomi parsigabeno didelį grobį. Vien belaisvių buvo apie 6000. Tačiau Lietuvos kariuomenei grįžtant namo, mozūrų, kurie rėmė Vokiečių ordiną, bajoras Andrius Gostas iš pasalų nužudė Dovydą Gardiniškį
Manoma, kad žygyje dalyvavo ir Pilėnų kunigaikštis Margiris.

Komentarų nėra: