2013-12-30

СССР 2013

Tarybų Socialistinių Respublikų Sąjunga (rus. Союз Советских Социалистических Республик, trumpiau Tarybų Sąjunga, Sovietų Sąjunga, TSRS, SSRS) – valstybė, gyvavusi nuo 1922 metų gruodžio 30 d. iki 1991 m. gruodžio 25 d.

Šiandien jos gimimo diena.

Patvirtintais duomenimis, per nelaimę žuvo 15 žmonių, sužeistųjų skaičius vis dar auga.

Sprogimas troleibuse traktuojamas kaip teroro aktas, teigia „Interfax“. Sprogmuo buvo padėtas troleibuso viduje.

Tuo tarpu vienas šaltinis Vidaus reikalų ministerijoje sakė „Interfax“, kad per šį incidentą, kurį pareigūnai laiko „teroro aktu“, buvo sužeisti dar bent 15 žmonių, tarp jų – vienas kūdikis.

62. x 2013-12-30 08:19 IP: 84.46.253.115
UŽUOJAUTA VOLGOGRADO ŽMONĖMS IR RUSIJAI.

Volgogradas yra netoli neramaus Šiaurės Kaukazo regiono, kurio Juodosios jūros kurorte Sočyje vasarį vyks žiemos olimpinės žaidynės.

2013 m. gruodžio 19 d:

„Besiklostant situacijai, matant žmogaus teisių pažeidimus, taip pat požiūrį ir elgseną Rytų partnerių atžvilgiu, tame tarpe ir Lietuvos, ekonomines sankcijas, kurios yra taikomos Lietuvai, nematau politinės galimybės vyktų į Sočio žaidynes“, - žurnalistams Briuselyje sakė Lietuvos vadovė.

Kiek anksčiau apie tai, kad nevyks į Sočio olimpiadą, pranešė JAV ir Prancūzijos vadovai Barackas Obama bei Francois Hollande, Vokietijos prezidentas Joachimas Gauckas ir Europos Sąjungos teisingumo komisarė Viviane Reding.

2013 m. gruodžio 29 d, vakar:

Per mirtininkės sprogimą Rusijoje žuvo mažiausiai 18 žmonių.

Pareigūnai aiškinasi, ar už Volgogrado išpuolį atsakinga tik „juodoji našlė“
.

O.Aslanovos (kairėje) jau daugiau nei metus ieškojo teisėsauga. Nei jos, nei spalį susisprogdinusios N.Aisialovos (dešinėje) sugauti ne(p)avyko. Twitter nuotr.

Dabar atpažinti pavyko?

... Rusijoje yra kelios dešimtys Oksanų Aslanovų – teroristės bendravardžių. Vienai jų nepasisekė, mat paviešinus savižudės vardą ir pavardę imta platinti kitos, Stavropolio krašte gyvenančios jaunos O.Aslanovos nuotrauka su vaiku rankose. 

2013 m. gruodžio 29 d, vakar:

Jis tarnavo specialiosios paskirties dalinyje ir žuvo nuo čėčėnų teroristų rankos“.

Specialioji paskirtis ir teroras.

Sąvokos it etiketės.

Terorizmas.

Volgogradas - tai Stalingradas.

В прокат лента вышла 10 октября 2013 года.


Первым термин «Большой террор» применил американский автор Р. Конквест в книге «Большой террор» (англ. The Great Terror). В постсталинском СССР период репрессий 1937—1938 годов было принято называть «ежовщиной» по имени народного комиссара внутренних дел Н. И. Ежова.

Negi ir vėl Terorizmo Forumas?

1 komentaras:

audrius rašė...

Kišo kiškio ausys

Kišo ausys:

http://m.delfi.lt/article.php?id=63605320

Kada nors sakis, kad jie storojosi dėl savo šalių, nukreipdami terorizmą svetur.. Ir vėl tas tr...., trauk jas devynerios! TeRoris, sveTuR, TuR būt!, sToRonė, TuRikija, ToR tor TąRimą TaRm'iškai TaRiam suTaRdami su TaRtyje...
Tarti - tyra ta
Tarimą - mąri ta, Marytė
Rytas - stary, sutari, tory,..
Rėtis - retina, tyrina,...
Riteris - ristas riateris raitorius..
Trrrrr, sustok traukini, netrankykite ratais, kontrolieriau patrauk tarmozą.... tresyna zasosala balamutą .... grįžtu namo.....


http://youtu.be/MxurOZT7gOw

Nefritiniai TRiušiai dievų(god, gut, bog, bože, ...) miško(bohe'miškis) trake prie naujųjų TRakų kosijo TRyn TRavu...:

http://youtu.be/XjQxdG12ZuI

Gi TaRa, gitaristas, gi tarija, džipsy king džigitas gitarija gita romą getitautukams romiems nirvanoje... Dubičiuose du bičai su bitom koldūnus virė, virdami burė būrį tinai....
Ne tik vasarą miške patinka, bet ir žemoje saulės rato rityje tepti slides uosines miškan šliuožti, o va meščionims tik trankytis, tik terorizuoti aplinką vietose, balas mūtyti, zuikius keistais kiškiais ir kralikais keisti, modnai modifikuoti ,...


p.s. (po skribu)

http://youtu.be/ngi215B1hkE