2015-02-23

Nevisuotinis mokslas

- praef.
1. N, K žr. san- (ppr. vediniuose, kurių pagrindinis žodis prasideda balsiu arba priebalsiais j, l, m, n, r, s, š, v, ž): sąauga, sąjunga, sąlytis, sąžinė.
2. dz. vartojamas sudaryti būdvardžiams, žymintiems nedidelį ypatybės kiekį: są́pilkas, są́žalias.

... sąauga, sąjunga, sąlytis, + žinė...
Ne, ne - paslaptis!


są́mokslas sm. (1)
1. S.Dauk, J.Jabl slaptas susitarimas prieš ką nors politiniais tikslais: Karo kurstytojų sąmokslas prieš taiką sp. Sukilimas turi remtis ne sąmokslu, bet pažangia klase (sov.) sp. Rengti są́mokslą 1Są́mokslą daryti NdŽ.
2. Mrs susimokymas, susitarimas ką daryti: Buvo anudums są́mokslas ateiti čia J. Mažu čia są́mokslas koks?! Vv. Regi, kokis są́mokslas jų buvo – išmonyt pinigus Dglš.

 Rusijos vicepremjeras Arkadijus Dvorkovičius neatmeta galimybės, kad viena iš galimų naftos pigimo priežasčių gali būti siekis susilpninti Rusijos ekonomiką.

„Tokia teorija (sąmokslo prieš Rusiją) gali būti vienas iš papildomų veiksmų... Papildomas veiksnys prie viso to, apie ką jau kalbėjau – prie ekonomikos augimo tempų sulėtėjimo, naftos pertekliaus. Taip, yra noras pakenkti RusijaiKodėl gi ir ne? Jeigu tik yra tokia galimybė“, – programoje „Pozner“ kalbėjo Rusijos vicepremjeras, atsakydamas į laidos vedėjo klausimą.

Sąmokslas prieš Rusiją?


Jei prieš, vadinasi - nevisuotinis mokslas.

:)))

Štai jums...
Ir dar.

Synoikos! 






Komentarų nėra: