2015-03-28

Gal esat prisišlieję?

"Manheteno rytas" rašo kad referendumui rengti reikalingų parašų skaičiaus sumažinimas iki 100000 yra antidemokratiškas, nes "Maskvos ideologai buvo apskaičiavę, kad tada neramumų sukeltas procesas Lietuvoje vyktų lyg ir savaime, nes tiek asmenų pakaktų perimti ministerijų ir kitų valstybinių įstaigų kontrolę" (plg. Lietuva ir Šveicarija),

kad kaunietis Rimas (pavardė redakcijai žinoma), kurio organizme ekspertai aptiko
psichotropinių medžiagų, šitaip įvertina Lietuvos mokslų akademijos veiklą:

Lietuvos mokslų akademija už Europos socialinio fondo lėšas parengė dvylikos knygų seriją „Mokslas visiems“. Vienoje jų – „Trečioji pramonės revoliucija“ aiškinama, kad automobiliai, šaldytuvai, televizoriai, internetas, mobilieji telefonai yra blogis, kuris sunaikins žmoniją. O žemės ūkis vadinamas virusu, kenkiančiu žmonių sveikatai.

Ar tokie leidiniai nekompromituoja mokslo?

– Man teko vartyti tas knygas. Jų turinys panašus į idėjas, kurias skleidė asmenys, dabar atsidūrę teisėsaugos akiratyje.

Jose pasisakoma prieš tradicines vertybes, iškreipiama evoliucija ir mokslo raida. Manau, tokios knygos naudojamos protams maišyti, jos iš tiesų kompromituoja mokslą ir jį tam tikra prasme paneigia.

Dar sužinosit kad "Grupuočių nariai daugiausia šliejosi prie kultūros ir mokslo įstaigų – ten, kur lengviausia įkurti ne pelno įstaigas ir gauti paramą" - gauti pinigus iš Europos.

Tai ir klausiu: gal kas esat prisišlieję prie kultūros ir mokslo įstaigų?



Kai ką primena:

chunveibinai [kinų k. hongweibing — raudonasis sargybinis], Kinijoje — politiškai nesubrendusio jaunimo būriai, dalyvavę vad. kultūrinėje revoliucijoje.


Tik kad agitatorius ne kinas, o exBBC-iukas.

Pinigai...


Kodėl jie kaupiasi visai ne pas referendūmininkus?


A?


Gal todėl, kad ne jie juos nepadirbinėja?


Kokia mįslė...

P.S. Mano giminėj daug tremtinių. Tai pacituosiu šį komentarą:

2015-03-28 22:16
IP: 78.56.26.115
Mano šeima buvo ištremta pirma kąrtą, nes senelis priklausė šauliams,o ši organizacija buvo uždrausta, antrą kartą ištrėmė nes kaimynai lietuviai paskundė, jog mano šeima be leidimo grįžo į Lietuvą. Ir kaip kaltinti valdžią, jei vienu atveju senelis priklausė draudžiamai organizacijai, o kitu atveju lietuviai pavydūs stukačiai? Lygiai taip pat ir dabar vyksta susidorojimas su kitaminčiais dangstantis kova prieš antivalstybinę veiklą. Tuo labiau kad dabartinė LT valdžia kovoja su savo pačių išgalvotomis slaptomis organizacijomis. Svarbu tik pretekstas. Jei aš nepalaikau JAV politikos ir manau, kad Lietuvai būtų geriau nepriklausyti NATO, tai kaip jūs galit mane apkaltinti antivalstybine veikla?

1 komentaras:

Anonymous rašė...

siandien esu tokia susijaudinusi. Mačiau komentarus iš žmonių, kurie jau buvo gavę paskolą iš LAPO M-F, todėl nusprendžiau kreiptis remdamasis populiariomis rekomendacijomis ir tik prieš kelias valandas patvirtinau savo sąskaitoje bendrą 10 500 eurų sumą. Tai tikrai puiki žinia ir patariu visiems, kuriems reikia tikros paskolos, kreiptis elektroniniu paštu: lapofunding960@gmail.com
„Whatsapp“ +447883183014