2015-07-07

Liesos graikiškos skyrybos

Storos graikiškos vestuvės.
O skyrybos, matai, liesos...

2015-07-07 13:53
IP: 78.62.180.219
Graikija pagimdė demokratiją, įtvirtinančią pinigų valdžią, Graikija pinigų valdžią ir pakas. O jeigu galima graikam nubraukti dalį skolos, tai kodėl negalima Lietuvai nubraukti visą skolą, kuri daug kartų mažesnė už graikų skolą? O kaip kitų valstybių skolos bankam? Taigi, taigi... Artėja kapitalistinės sistemos žlugimas, o to žlugimo priežastis- neišsprendžiamas graikų skolos klausimas. Juk tie milijardai nenuskendo Graikijoje, bet tik buvo perpumpuoti per Graikijos ekonomiką ir nusėdo užsienio bankų sąskaitose. Kai kurie "viešpaties" tarnai savo sąskaitose patalpino iš graikų pavogtus pinigus,todėl, norint nubraukti graikų skolas, reikia atitinkamai sumažinti vagių, kurie vaidina "sąžiningus verslininkus", sąskaitas. O tai visos kapitalistinės sistemos teisėtumo klausimas.

2015-07-07 14:05
IP: 82.135.139.122  
Bankrotai - didesni ar mažesni - atsisitnka nenutrūkstamai, bet kapitalizmas nuo to dar nesugriuvo. Svarbu bankrotą pripažinti kuo anksčiau, kad dar kažką būtų įmanoma atgauti. Graikiją reikėjo pripažinti bankrotu dar 2008, bet vokiečiai norėjo išgelbėti savo bankus, kurie neatsakingai sukišo milijardus. Bet nebuvo norinčių pripažinti savo klaidas. Jeigu Lietuva prisipažintų bankrotu, jei irgi reikėtų nubraukti skolas. Bet dar nebankrutuoja.

2015-07-07 16:19
IP: 84.15.180.64
 
  
1. In ancient Greece, bankruptcy did not exist. 2. The word bankruptcy is formed from the ancient Latin bancus (a bench or table), and ruptus (broken). A "bank" originally referred to a bench, which the first bankers had in the public places, in markets, fairs, etc. on which they tolled their money, wrote their bills of exchange, etc. Hence, when a banker failed, he broke his bank, to advertise to the public that the person to whom the bank belonged was no longer in a condition to continue his business. As this practice was very frequent in Italy, it is said the term bankrupt is derived from the Italian banco rotto, broken bank. 3. Dabar gi Europa gelbsti bankus iš bankroto netgi valstybių bankrotų sąskaita. 4. Many city-states in ancient Greece limited debt slavery to a period of five years. O kiek metų mes vergaujam iš nieko padarytus pinigus skolinantiems bankams?

1 komentaras:

Unknown rašė...

Ačiū už viską, daktare Makha! Kai susisiekiau su jumis, kad padėtumėte man nustoti skirtis su vyru, mano vyras nustojo pildyti skyrybų dokumentus ir dabar viskas yra daug geriau. Kaip sakei, visas skyrybų procesas buvo atšauktas, mano santuokoje problemų kėlusi bloga moteris paliko mano vyrą, o dabar esame labai laimingi kartu. Šia gyvenimo patirtimi dalinuosi su visais, kurie susiduria su panašiais iššūkiais santykiuose, santuokoje ar bet kokiais kitais klausimais. , galite susisiekti su gydytoju Makha per WhatsApp +1 (815) 564-3618
Ji puikiai moka šiuos burtus:
* meilės burtai
* santuokos burtai
* pinigų magija
* gražus burtas
* sėkmės burtai
* Sekso patrauklumo burtai
* AIDS gydymo magija
* Kazino urvas
* Pašalinti prakeikti urvai
* Apsauginis burtas
* loterijos magija
* Laimės burtai
* Vaisingumo burtai
* Telekinezės žiedas 💍
paštas: makharituals@gmail.com
Whatsapp +1(815)564-3618