2018-04-15

Pacientas Guoga


Pacientas.
Guoga - irgi pacientas, „MG Baltic":)

Kas nutiko?

Pinigus nešiojantis (turi jų, vadinasi) Kurlianskis iš „MG Baltic"* jį šitaip išvadino:

Rugsėjo pradžioje A.Guoga pareiškė, kad R.Kurlianskis per vieną ankstesnių susitikimų jį spaudė nekurti atskiros frakcijos Liberalų sąjūdyje. Politikas patikino, kad apie tai yra informuota ir teisėsauga.

Į tokius žodžius tuomet portale Delfi.lt itin aštriai sureagavo R.Kurlianskis: „A.Guoga yra visiška boba ir mėšlo krūva. Be to, per mūsų pokalbį apie politinius procesus jis buvo girtas.“


Europarlamentaras teisinasi:

R.Kurlianskio boba ir mėšlo krūva išvadintas A.Guoga staiga prisiminė, kad verslininkas pas jį svečiavosi ir net buvo atsivežęs butelį gero konjako. „Bet nei aš, nei R.Kurlianskis apgirtę nebuvome“, – tada tikino europarlamentaras.
Štai dar kas įdomu:

Įspėjo nejaukti planų

Atrodo, kad tokie pokerio lošėjo užmojai ėmė kirstis su „MG Baltic“ planais.

Todėl netrukus R.Kurlianskis pakvietė A.Guogą į viešbučio „Radisson Blu“ restoraną ir tiesiai šviesiai išrėžė, kad idėja kandidatuoti į partijos pirmininkus prasta.

„Lietuvos ryto“ turimais duomenimis, kad toks pokalbis buvo, pareigūnams patvirtino ir prie jo organizavimo prisidėjęs buvęs Valstybinės mokesčių inspekcijos viršininkas Modestas Kaseliauskas**.

A.Guogai priklausančias įmones mokesčių klausimais konsultuojantis M.Kaseliauskas esą taip pat pripažino, kad prieš Liberalų sąjūdžio suvažiavimą europarlamentarui buvo be užuolankų pasakyta, kad koncernas pasitiki E.Masiuliu ir bandymas konkuruoti su tuomečiu partijos lyderiu liberalams gali pakenkti per rinkimus.


Ne nuo banditų kraupęs legendinis prokuroras
irgi dirba „MG Baltic":

Buvęs prokuroras R. Jancevičius: dėl darbo „MG Baltic“ apsisprendžiau per dieną.

VALDO
PINIGAI!


* 3 kartus apie „įtaką":

Be to, politikas jau prisiminė, kad iš pradžių ir pats ieškojo kelių pas įtakingą verslininką, galėjusį suteikti eterį koncerno valdomose žiniasklaidos priemonėse. Jo paslaugomis A.Guoga ypač dažnai naudojosi kandidatuodamas į Europos Parlamentą.

A.Guoga bijojo, kad priešprieša su įtakingu koncernu gali pakenkti jo įvaizdžiui, o jo, kaip politiko, įtaka sumenks.

Beje, įtakingiems verslininkams A.Guogai teko nusilenkti ir vėliau.

** Buvęs VMI vadovas Modestas Kaseliauskas, kriptovaliutų konsultacijų įmonės „Crypto Tax & Legal“ vienas steigėjų

4 komentarai:

Dario Budrio rašė...

Kol virusai Žmonija šeria , jai reikalingi atstovai gyvulių ūkio, fermerių darbas jame ir tyronijos padugnių kontrolė(demokratų laisvė)

Žmogus tik tveria mąstymu, todėl kontrolei reikalingi sugundymui kad išsiurbti gyvata(gyvastį ir iškilmingai palydėti i 'rojų'). Nesiliečiant prie jų Žmonėm , iš jų liktų Landynės irštva(rezervato parazitai sugriaužiantys save) arba lai$vai Žmogų-Žemę ,toleruojant beširdžius.

Dario Budrio rašė...

Daug buvo Sodomu-Gomoru už pasidavimą apsėstiems velniava , o išliko tik vyjantys juos ir perduodantys vaikam žinią , ant jūsų pečių ŽydiĖjimo galia.

Dario Budrio rašė...

Žalgirio mūšiui vadovavo 'pabėgęs' iš nelaisvės , kad kaip Rytų Ukrainoje kristų broliai ir ateitų žudikai Jėzaus, jezuitai, naikinti išmintus kelius išPrūsimo. Gėjų paradus tikslinga butų švesti Liepos 15d. kaip vartus į ES $€ ima.

Dario Budrio rašė...

BELOVEŽO giria slepia LiTaVia miestą , sunaikinta už atsiradimą žemėje toros , isileidimą į organizmą melo, iškreiptą bioMatematinį Tor(perKunų gyvenimo ritmą) in(audringa energija) imą(teisingos minties) Taurumą. Iki tol Kainai slėpėsi nuo Žmonių , žynodami Dievo įsaką sunaikinti augalų-mineralų genus teturinčius, nepraėjusius iščiose aR(neišsigimęs protas)Rijų Rato(Širdingumo nežinančius) , sekso ainių.