2019-02-13

Dievas Žydų


Tekstas iš Senojo Testamento 
Pradžios knygos (Pr. 11:1−9)[2]:
1 Visa žemė turėjo vieną kalbą ir tuos pačius žodžius. 2 Atsikėlę iš rytų žmonės rado slėnį Šinaro krašte ir ten įsikūrė. 3 Vieni kitiems jie sakė: „Eime, pasidirbkime plytų ir jas išdekime.“ Vietoj akmens jie naudojo plytas, o vietoj kalkių − bitumą4 „Eime, − sakė jie, − pasistatykime miestą ir bokštą su dangų siekiančia viršūne ir pasidarykime sau vardą, kad nebūtume išblaškyti po visą žemės paviršių.“ 5 O Viešpats nužengė pamatyti miesto ir bokšto, kurį mirtingieji buvo pastatę. 6 Ir tarė Viešpats: „Žiūrėk! Jie yra viena tauta ir visi kalba ta pačia kalba. Tai tik jų sumanymų pradžia! Ką tik užsimos daryti, nieko nebus jiems negalimo! 7Eime, nuženkime ir sumaišykime jų kalbą, kad nebesuprastų, ką sako vienas kitam.“ 8 Taip tat Viešpats išsklaidė juos iš ten po visą žemės paviršių, ir jie metė statę miestą. 9 Tada jis buvo pavadintas Babeliu*, nes Viešpats ten sumaišė visos žemės kalbą ir iš ten išsklaidė juos po visą žemės paviršių.
Išnaša: *hebr. bābēl čia gretinamas su bālal − „sumaišyti“.

6 komentarai:

Dario Budrio rašė...

Bendra nacionalinė Kalba ,tai Ženklai-DNK Žmonių ir Gamtos , dėka kurių, tais laikais darydavo 'stebuklus' dabartiniu tehnokratiniu požiuriu.
Supykdė Valdovus dangaus, Babelį demonstruojamos galios, šou terorizuojant Gamtą: vienam lietaus užgaida ,kitam priešingai 'šviečia'. Daleista blogybę vienų, kerta bendram kolektyvui.
Sujaukti protai beišgali ginti ką teišmasto likučiu , savo menka verte prieš bendrą ŽENKLŲ galią-Augimo užduotį. Bausmė išdavus vieningą garbę(kuningiGarbe)-asmeninis skaitmeninis kodas, gyvūlio ženklas. Pirmas žymėti pradėjo Solomonas(privatizuotas) įkaitinta geležimi tuos, kas kito įdirbiu sotinasi. Melu sotūs(fiat money) pasiima $avo, o Žmonės bėga ,kad gyvuotų Žemė. Ankščiau bėgo blogis kur bebutų, dabar kita matematika.

Dario Budrio rašė...

ŽenkLai- žydėjimą didina ateities karta ,kolektyvinio aštrumo jautrumu.

Dario Budrio rašė...

http://nlr.ru/manuscripts/RA568/ex_libris?mnt=C023DB71-ED9A-49F0-9B90-11A62B7BFBFE

audrius rašė...

https://youtu.be/ALXhwgz7q18

Vshysko žydov, no vopros rebrom: a kto rodil boga? Kto takaja božę mamę? Kas gi dievo-viešopačiopačiausio gimdytoja, pribuvėja, auklė, vystytoja, mokytoja, dėstytoja ir visaka kita pizinė būtybė, fiziko motoralėle, gamamatatutėlė...?????? ;)

Oi, žydo žydo
Obelėlę žydo
........

Dario Budrio rašė...

Bog- būki gyvenimo ritmo šviesa! Profesija Perkūno visatos ir žemės teritorijuose dundančių. Apie Mamas ir viską, pranešta

Dario Budrio rašė...

https://pp.userapi.com/c845323/v845323537/1ac038/sSWcMp1CQJw.jpg