2019-11-20

IšVyka Į JAV


 ... išvyko į JAV nepažeidusi...

Kaip tai ... juk nežinia kam priklausantis 15min
rašo, kad pabėgo??????????
TAI ... MŪSŲ TEISĖTVARKA MANIPULIUOJAMA?

KAS DRĮSTA MANIPULIUOT LAISVOS LIETUVOS NEPRIKLAUSOMA TEISĖSAUGA?

KĄ MUMS DARYT???

LIKT AR BĖGT

SUSTINGT?

Štai ką šiandienos vedamajame rašo „Laisvas Laikraštis":
Neringa Venckienė paleista iš kalėjimo tik įsikišus JAV pareigūnams

Aurimas Drižius

Paaiškėjo, kad Vilniaus apygardos teismas buvo pasirengęs supūdyti Neringą Venckienę kalėjime, tačiau įsikišus JAV pareigūnams, staiga pakeitė toną, ir paskelbė, kad ji kaltinama lengvais nusikaltimais, todėl paleidžiama į laisvę.

Tai, kad neįvardijami JAV pareigūnai dalyvauja Neringos Venckienės teismo procese, atkakliai neigia visos Lietuvos institucijos – tiek Vilniaus apygardos teismas, kurio atstovė spaudai Nemeikaitė perdavė LL, kad jokie amerkiečiiai nedalyvauja šiame procese arba ji bent jau nieko apie tai negridėjusi. Tą patį sako ir generalinės prokuratūros atstovai. Teismas gal neturi oficialios info; raštą gavo Generalinė prokuratūra, gal tai konfidenciali informacija. Dar ims aiškintis, kas nutekino. „Bet šaltinis yra patikimas“, - taip teigia LL šaltiniai.

Tik JAV ambasados atstovas komunikacijai Lukas Kiveta buvo atviresnis : „JAV ambasada Lietuvoje negali komentuoti, ar JAV pareigūnai dalyvauja N.Venckienės teismo procese“. Paklaustas ar tai reiškia, kad ambasada neigia dalyvaujanti Lietuvos teismo procesuose, L.Kiveta atsakė : „Mes to nei neigiame, nei taip teigiame“. (Išvertus į lietuvių kalbą šį žargoną akivaizdu, kad ambasada pripažįsta, kad ji smarkiai dalyvauja šiame procese). Paklaustas, kas tada meluoja – ar Lietuvos teisėsauga, ar JAV ambasada, kuri tai atsisako komentuoti, L.Kiveta atsakė : „nei meluojame, nei ką“.
Kaip žinia, Lietuvos teisėjai itin pamėgę visus savo nusikaltimus pridengti savo „nepriklausomybe“. „Mes nepriklausomi nuo įstatymų, todėl spjauname ant jo, ir patys esame įstatymas“, - tai ne kartą kartojo ši teisėjų gauja, įskaitant ir tą patį jau minėtą Audrių Cininą. Dabar paaiškėjo, kad vadinamieji „lietuviški teisėjai“ – tik marionietės*. Taip buvo visada, tik anksčiau jie klausė Dalios Grybauskaitės nurodymų, kaip reikia tirti bylas, - dabar neįvardijamų JAV pareigūnų.

* Na, baikit...

Dievaž!

Čia, dabar - trečią demokratinį dešimtmetį skaičiuojanti Laisva Lietuva, o ne poperestrojkinė


Rusija!


Komentarų nėra: