2020-02-08

Vėl TarpTautinis Oro Uostas


Pamenat?

Svarbus Irano sukarintų pajėgų vadas Qasemas Soleimani žuvo penktadienį per JAV raketų smūgį Bagdado tarptautiniame oro uoste, patvirtino Iranas ir JAV.

Plačiau: https://www.vz.lt/verslo-aplinka/2020/01/03/bagdade-per-jav-smugi-nukautas-svarbus-irano-sukarintu-pajegu-vadas-q-soleimani#ixzz6DNWFuTvB

„Izraelio oro pajėgų naikintuvas F-16 vasario 6 dieną po 2 val., neįskridęs į Sirijos Arabų Respublikos oro erdvę, netikėtai paleido aštuonias raketas „oras–žemė“ į Damasko priemiesčius“, – penktadienį sakė Rusijos gynybos ministerijos atstovas generolas majoras Igoris Konašenkovas.

Pasak jo, Sirijos vyriausybinės pajėgos aktyviai naudojo oro gynybos sistemas, kad atremtų Izraelio oro pajėgų smūgį.

I. Konašenkovas pažymėjo, kad izraeliečių naikintuvams atakuojant Damasko priemiesčius, iš Teherano į Damaską skridęs keleivinis lėktuvas „Airbus 320“ su 172 žmonėmis rengėsi tūpti Damasko tarptautiniame oro uoste.

Lėktuvas vos neatsidūrė „mirtinoje priešlėktuvinių raketų ir artilerijos ugnies zonoje“, sakė jis.

„Vien dėl Damasko oro uosto skrydžių kontrolierių skubių veiksmų ir automatinės skrydžių valdymo sistemos veiksmingumo šis „Airbus 320“... buvo laiku nukreiptas iš Sirijos oro erdvės gynybos mūšio zonos ir saugiai nutūpė artimiausiame rezerviniame aerodrome – Rusijos Hmeimimo oro pajėgų bazėje“, – nurodė Rusijos gynybos ministerijos atstovas.
TarpTauta




2 komentarai:

Dario Budrio rašė...

https://cont.ws/@antonblagin/1579113

Dario Budrio rašė...

https://sun9-41.userapi.com/c858416/v858416266/16bdd1/DhpMDMoiC5E.jpg

ŽMOGŲ Ap?Ginti įGaLi Kulė(skylė)

https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung&source=android-browser&q=kul%C4%97+

kiti po adata sulauks savo i$TOKO

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=XZtziJYSt5E