2013-07-30

Ožio pienas

Apipavidalintojai Lukiškių aikštėj areštuotą ožį ožka vadino.

Simboliška...

Ožio pienu girdė, gaidžio kiaušiniais vaišino.

Vakar linksma panelė-radijo laidos vedėja linksmai kalbėjo apie "lygias santuokas" (taip vadino vienos lyties asmenų santuokas), bet, paskambinus Tadui iš Kruonio, nežinojo, kur yra Kruonis, net ir Tadui paaiškinus, kad jie turi elektrinę, vis tiek nežinojo, kur tas Kruonis.

Irgi simboliška.

Komentuodamas neseniai Vilniuje vykusią demonstraciją „Už lygybę“, premjeras aiškino, jog piliečių teisės laisvai reikšti savo nuomonę demokratiškoje valstybėje negali būti ribojamos.

Tai kodėl ribojamos?

Kodėl Seimo narys kovoja su teismo nutarimą vykdančia policija, o nesidomi, kodėl "teisingumą vykdantis teismas" verčia visuomenę jaustis pažeminta savo sostinėj?

Ožio pienas.

Ožio pienas.

Ožio pienu mus girdo.

1 komentaras:

audrius rašė...

Spenys speniui nelygus. Kam rujojantis išdidumas pride(etm.), o kam kalėjimas ir kunigas kaltes kalantis perkūną... Stabmeldžių stabas spenys su penu nuo piterio peno(piter=litos, litor) iš p.hiladelfijos pennio sylovonijos katras su sebrais su perkūnai vyriausieji iš sosto uk už skolas kralikų pleibojų ir lėzbietų rengiamiems PRIDE rujoms, parodomosioms rurijoms... Gal todėl karalius nuogas?:)


Briuselio kopūstų valdovė. Alia ko jau turi, tai turi, visokiausių vaidilų, visokiausios mosties, tik iki mūsų jiems dar toli arba atvikščiai:)


https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/536873_612343848806173_2144764608_n.jpg