2014-05-01

Perspektyva

Vat ir juokauk.

Vat ir karksėk...

„Jūs gavote mažas knygeles apie Lietuvos juodąją perspektyvą su žemėlapiu viršelyje, kuris yra Kremliaus valdovo svajonė: kad Lietuva sudarytų vieną bendrą erdvę su Rusija, Baltarusija ir Karaliaučiaus kraštu. Tas mums netiesiogiai gresia per vieną klastingą referendumą“, – perspėjo V. Landsbergis

Ir šviesa, ir tiesa...

Kieno žingsnių nelydi?

Ši sodyba Rastinėnuose, šalia sodų kelio.

Užvakar nufotografavau.

Raudona Putinija ir raudoni gaidžiai.

Tai bent perspektyva - tiem parsiduot, arba tie praris!

Tušą!

1 komentaras:

audrius rašė...

Perspektyva perspėti perpetum mobile... O kur tie amžini motorai? Ar ne visatai ir esam? Gal kam tiesos ar tie@sos?

Tiesos biuras:

http://www.tiesos.lt/index.php/kontaktai

Čia ir:

komjaunimotiesa.lt

Ir čia:

Prezidentas.lt ar -tura ar da kokia ruratura...

De motocratija, dura sarmatija ar by lita by dura europa.... De mokratija juk, turime iš ko pasirinkti, ania? Du aktoriai ir alibaba su keturiasdešimt vVIPų ar snieguolė su septyniais nykštukais....? Teatras tai vienas, o ir aktoriai tie patys... Už ką balsuot, kaži ko...?

Eks pertę Petrapilės aukštosios peryklos ar eks pertą Žvėrinčiaus giminažinijos eks toriką eks konservatorių su viltim ir tikėjimu, kad žemė sveika liks, bus šviesiau ir tiesiau, bet žemė paraus, pajuoduos, kaip užjurio dievai bau gina?
Ką darytų ainiai mūsų Sembais pravardžiuojami ar sodiečiai per karus išlikę, žalią kraują su karčia duona valgydami palios salose ar virsdami aplinka, pilkom pilies pelėmis...? Meška мышкой, katinas batuotu, žaltys gyvate, miškas dykuma, žemė vandeniu/ledynu, upė vieškeliu, žmogus alpėmis žole aktorium vaidila šviesa caru melu.... Gal šveicaras žino ar sarmatas ainis newponu samurajumi tapęs žino... Kodėl žmogaus taip bijoma, tiesos apie žmogaus gamtą, tiesiog tiesos, lyginimų-logikos ir ttt?

Kaip galima bijoti, tikėti, šlovinti, mylėti(liesti mt), gailėti, kovoti už ir ttt, jei to nėra, jei tai tik garsas išnykstantis ore, tik triukšmas, tik žadas amas pažadas mirusio, tik jo irties dujos dvėsė bezdalai vėjų į debesis sunešantys ir vaivorais pradžiuginantys žmones vaivos ryškėje... Aš vandeniu ėjau, bet vaivorykšte nesvajoju kaip tiltu eiti, nors ji graži, matoma, tačiau tai tiesiog durna, būtų tuo tikėti ar apie tai galvoti, o ką jau kalbėti apie protą, biją, melą, dievus, dvasias ir visokias kitokias biesas, biezgales, begales, bedaliais, jei jos nei dalių, nei galų, nei galių, nei tiesų, nei spindulių, nei elektros, nei kitokiu jėgų neturi, tačiau gali užvaldyti kūnus sveikus pažeidžiant jų jautrumą gamtinį ir sensorius prigimtinius perjungi į bijos programa su bijos langų vaizdų matrica sukurta iš didelės baimės nesužinoti kokios nors žinios ir ją saugoti atmintyje bijant prarasti, progresuojant žiniagaudos minčių vijose, gaudyme progresuoja ir sergos liga į chroniška lyginamają matematiką su svajoniška fizika į globalią parodiją žmogaus galų aplinkos naikinime užvaldytoje kritinės bijorobotų bijomasės sunkiai besuvaldomos bijoaplinkoje biodoso worlde ant visatos gamtos veikiančioje perpetum mobile programoje gama mata juda juta visa ta.... Netikit? Gerai, tada eikit pas ainius saugančius sargus ir jų žžinių saugyklas serginčius šviesos sargus, kad parodytų ką taip daboja ir ko bijo!

Kam duoti balsą ir galią? Tikra galią, galiojančią jau čia ir visados, vietoj vakar uliojusios ir šviesaus rytojaus svaigalų;)

jAu ČIA? jAu TIA! jAu ČIU juDĖ KUtI Jos dzyvai ir lai dzyvu jos sveikiems, bei lygstantiems galams kilti daugalija dangun ir sumigti lietoje žemeje vėl kylantiems sielėkams dangun...

Ačiu;)