2014-07-16

Vynuogės ir ožys

Pacifizmas (lot. pacificus – „taikus“) – judėjimas, smerkiantis bet kokius karus ar prievartą, pasyviomis priemonėmis remiantis taiką.

Pacifistų simbolis – apversta Gyvybės Runa pavaizduota Amžinybės simbolio (rato) apsuptyje.

Ukrainos ministrų kabinetas įgaliojo šalies gynybos ministrą Michailą Kovalį pasirašyti sutartį su Lietuvos ir Lenkijos vyriausybėmis dėl bendros Lenkijos, Lietuvos ir Ukrainos karinės brigados sukūrimo, informuoja BBC.

M. Kovalis taip pat patikslino, kad Ukrainos brigados dalis bus dislokuota Lvovo poligone ir vykdys tiek bendras užduotis, tiek pacifistines funkcijas karštosiose pasaulio vietose.

Ministras tikisi, kad sutartis bus pasirašyta artimiausią mėnesį.

Birželį.

Ai ne.

Автор: Редакция 15minut
Опубликовано: 15 июля, 12:59
Соглашение о создании совместной бригады вооруженных сил Украины, Польши и Литвы будет подписано в ближайшее время.

Об этом сообщила пресс-служба украинского президента после консультаций Петра Порошенко с польским премьером Дональдом Туском..
"Стороны уделили большое внимание вопросу создания польско-литовско-украинской военной бригады "УкрПолЛитБриг", в частности, договорились подписать соответствующее соглашение в ближайшее время", - говорится в сообщении.
Кроме того, украинский президент высказался за ускорение получения военной помощи от Польши. Например, передачи польских бронежилетов для украинской армии.

Kur vynuogės ir ožys?

Štai.
,
Kodėl ožys?

1 komentaras:

audrius rašė...

Liublino unijos slėpiniai.

http://youtu.be/SStVqnPlRnk

http://www.geraldia.ru/katalog/evropa/polsha/gerb_goroda_lyublin

Malo polska na malo rasija už panovėj junijai liubenskoi...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lublin

O pasaka ši apie Nojų panovjų sy vynuogių prisivalgius bo žoliai prarugusių ir apsvaigus, kad net sūnus pamatė koža, oda, skūrą savo tėvo, kuri skyrėsi nuo sūnų ir buvo slepiama.... Ir prakeikė naujai Nojus naują savo skūrą sukurtą dzyvo sunuje.... Iš toras pa sėkgų skaityk teisingai ar prosėnoviškai, o ne noviškai ar Nojiškai panoviškai..:)