2017-12-15

TV3


TV3
TV3
Švogeris netiki, kad čia žuvo Kęstas.
Ir dar du žmonės. 

- Negali būti, - sako, - čia ne ta vieta.

Ta vieta.
TV3 – didžiausias komercinis „Viasat“ įkurtas televizijos kanalas, transliuojamas septyniais skirtingais kanalais Skandinavijoje (DanijojeNorvegijojeŠvedijoje (nuo 1987 m.) ir Baltijos šalyse (Estijoje (nuo 1996 m.), Latvijoje (nuo 1998 m.) ir Lietuvoje (nuo 1993 m.), taip pat Vengrijoje (nuo 2000 m., VIASAT3 pagrindu)).
Nuo 2017 m. priklauso „All Media Baltics“ bendrovei. Įmonę valdo „Providence Equity“ JAV privataus kapitalo bendrovė. 

Providence Equity – JAV privataus kapitalo bendrovė, valdanti mobiliojo ryšio bendrovę „Bitę“, „All Media Baltics“ bendrovę. Bendrovei Lietuvoje priklauso keli TV kanalai: TV3TV6TV8, taip pat Radijo stotis „Power Hit Radio“ ir kiti prekės ženklai Baltijos šalyse

JAV ambasados apsauginiai:)))))

Lyg tyčia, tada, prieš 5,5 metų, gerą mėnesį prieš to liudininko matymus, dar vienas JAV ambasados apsauginis, užpuolęs iš pasalų, parmetė mane žemėn.

Kiek jų, apsauginių, ten, toje JAV ambasadoje gali būt ir kokia tokio jų susikaupimo aplink mane tikimybė?

1 komentaras:

Zenonas rašė...

Merdoko ir dar 4 banditų grupė savo purvasklaidos čiuptuvais apraizgiusi visą pasaulį. O Lietuvos klapčiukai tesugeba kartoti - "viskas bus gerai, tik kad Rusija nesugrįžtų".
Kaip galima visus žiniasklaidos kanalus atiduoti svetimųjų rankosna? Visiškas strateginis idiotizmas. Taip bijoti vilko, kad ant meškos užšokti?
O dabar apie lygesnius už lygius.: NATO kariškiai , kurie saugo Lietuvą, turi ypatingą statusą dėl padaromų nusikaltimų. Tačiau pindosams buvo ir to negana. Išsirūpino dar ypatingesnį. Visiškai pamina, kaip jau yra įpratę džiunglių šalyse - bananų respublikose, valstybės konstituciją, įstatymus. Triumviratas - nugalėtojų siautulys. Bet gi mes su jais nekariavome (dar), kad jie su mumis elgtųsi, kaip su teisėtai nugalėtaisiais (pvz.: japonais, vokiečiais, italais).