2018-05-17

Не пей больше, Андрюха


Mauzeris: Sūrski, jūs atidžiai sekat Kubiliaus vizitą Izraelyje?

Sūrskis: Seku atidžiai, ir kai kurie dalykai mane stipriai neramina.

Mauzeris: O ką, Kubilius siūlo denorsuoti KempDeivido susitarimus ar pripažinti Palestiną su 1967-ųjų metų sienomis?

Sūrskis: Kubiliui šovė dar įdomesnė idėja. Kubilius siūlo Izraeliui stoti į Europos Sąjungą, siūlosi visokeriopai padėti, patarpininkauti ir tą vargšą Izraelį už ausų nutempti į Europos Sąjungą.

Mauzeris: O tai ką, Kubilius nesupranta, kad žydai biškį protingesni ir gali nesubalsuoti už alų ir skalbimo miltelius. O kur atominių uždarymas, branduolinių ginklų atsisakymas.

Sūrskis: Kubilius tikisi, kad žydus suvilios Europos struktūriniai fondai. Koks žydų ūkininkas nenorės pasiimti pinigų vien už tai, kad prie namų dykumoje nusipjauna žolytę, kas nenorės milijonų už Negyvosios jūros įžuvinimą ungurių mailiumi. Manot, kad ten prastesni Visokovičiai ir Auštrovičiai?

Mauzeris: Aš tai skaitau, kad uždarius atomines elektrines ir neturint jungčių su Egiptu ir Sirija nieko nebus.

Sūrskis: Tai mes viso to neturim ir gyvenam. Kubilius mato viską ir siūlo žydams nebijoti iššūkių ir rinkti drąsų Lietuvos kelią... Ir mums geriau. Užplūs Lietuvą pigi žydų darbo jėga, nes lietuviai nenori dirbti juodo darbo, geriau renkasi pašalpas ir girtauja... Jūsų žiniai, žydai – ne girtuokliai.

Mauzeris: Bet palaukit, kaip bus su Palestinos autonomija?

Sūrskis: O kas čia tokio? Lietuva su Vilnijos lenkais įstojo į ES ir nieko baisaus neatsitiko. Kils, aišku, nedidelių ginčų dėl pavardžių rašybos arabų kalba, kaip parašyti žydų rašmenimis Jasiro Arafato gatvę, kiek žydiškų dalykų dėstyti palestiniečių mokyklose, bet čia smulkmenos... Jeigu esi ES, dėl visko susitarsi...

Mauzeris: Nu gerai, paskutinis klausimas – aš, kaip Lietuvos ūkininkas, galėsiu pardavinėti rūkytus lašinius Tel Avivo turgelyje?

Sūrskis: (Galvoja...) Ooo, dabar aš nepasiruošęs atsakyti į šį klausimą. Laukiu Kubiliaus. Grįš iš Izraelio, užduosim šį klausimą...

Išsigalvoja peliūkščiai?
Anėkiek!
Lietuvos premjeras Andrius Kubilius, kalbėdamas susitikime su diplomatais, pareiškė, kad galėtų „nors ir rytoj“ balsuoti už tai, kad Izraelis būtų priimtas į Europos Sąjungą, praneša cursorinfo.co.il.

Prieš 8 metus šitaip.

Šiemet gi, ką tik:

Beginning of conversation with Prime Minister of Israel Benjamin Netanyahu
President of Russia Vladimir Putin:

As of this year, May 9 has become a national holiday in Israel, as we have learned. I remember my visit to Israel, which was connected with the opening of a monument to Soviet soldiers.

Public Holidays in Israel in 2018
Kaip Izraelio premjero nuotrauka 
patinka?

Tam Andriui tepavyksta saviškius
pakankint ir guminėm kulipkom apšaudyt.
Nesupranta teisybės...

Tiek jau to ...tegul „Akvariumo" paklauso:






Komentarų nėra: