2019-07-01

Lietuva Smaguva


Valstybės vadovų rezidencijoje prieš pora savaičių buvo neįprastai triukšminga, zujo mašinos ir darbininkai. Ir nors viešai buvo svarstoma, kad S.Skvernelis galbūt nebebus premjeru, darbininkai jau neabejojo, kad premjeru jis bus. S.Skvernelis su šeima patyliukais persikraustė gyventi į premjero rezidenciją Turniškėse.
Naujai atsiradęs rizikos faktorius
dėl kurio premjero šeimai pasiūlyta persikraustyti į rezidenciją – remonto darbai. Premjeras remontuoja savo nuosavą būstą.

„Mes rekomendavome ministrui pirmininkui įsikelti į Turniškes dėl namų saugumo ir su informacinėmis technologijomis susijusių reikalų. Laikinai, kol pas jį namuose vyksta remontai, mums reikia dirbti ir prižiūrėti procesus, kad po remontų nieko neliktų. Tiesiog nepatogu gyventi, tai mes rekomendavome įsikelti į Turniškes. Matyt, kad tai laikinas išsikėlimas ir baigus visus darbus jis grįš į namus. Mums tik smagu, kad premjeras atsižvelgė į mūsų rekomendacijas ir paiso mūsų pasiūlymų“, – teigė Vadovybės apsaugos departamento direktorius (istorijos mokytojas) Rymantas Mockevičius.
Anot Vyriausybės
atstovų, pasikeitusi premjero gyvenamoji vieta mokesčių mokėtojams daugiau nekainuos. Rezidencijoje esą nieko nebuvo daroma specialiai premjero šeimai, o gyvenimui rezidencija jau seniai pritaikyta, tik stovi tuščia.

Tai nieko papildomai mokesčių mokėtojams nekainuoja. Ar joje gyvena, ar negyvena, rezidencija stovi sutvarkyta, už ją mokami komunaliniai mokesčiai. Premjeras pasirinko laikytis Vadovybės apsaugos departamento rekomendacijų“, – sakė S.Malinauskas.


* Kokie burtai - ir šie veidai ir netgi pavardės panašūs,
ir šie panašūs; pavardės skiriasi, bet užtat abudu - alytiškiai:)

P.|S. O tautiečiai piktoki:
ir t.t., ir pan.

Komentarų nėra: