2012-06-10

Bahama Mama



6. Boney M: Bahama Mama 2012-06-10 09:50 IP: 80.240.9.72
Atskleiskim uždangą ir pažiūrėkim, ne tik kas yra tikrasis šios Rusijos kapitalo įmonės „Holten Investments Ltd.“ iš Bahamų savininkas, kurį žino „Snoro“ administratorius Neilas Cooperis ir kurį, kaip žadama šiame rašinyje, mums vėliau atskleisianti valstybė, bet ir kas šito žaidimo, vykstančio Vilniuj-Londone-Bahamose teisėjas. Google: The Bahamas. Koks netikėtumas - kaip ir beveik visos ofšorinės zonos, ir šitoji UK ir US įtakoje buvusi/esanti. Beje, Simon Freakley šitaip apie reikalą kalbėjo: „Jei prireikia teismo, privalai turėti galimybę veikti Kaimanų ar Mergelių salose, kur laikomi fondai, nors pačios kompanijos gali būti įsikūrusios Europoje ar JAV“. Patyręs vyrukas, užtatai ir nusamdė jį Lietuvos Respublikos nekontroliuojamas Lietuvos bankas, ir jam sumokėtų milijonų nė kiek negaila, o dabar visa Lietuva laukia: ką pasakys Londono teismas?

The fourth James Bond film Thunderball was partly filmed in 1965 in Nassau.

Teisėjo švilpukas Londone, paslaptingi rusai turi firmą Bahamose, Lietuvos bankas negaili pinigų Simonui Freakley, Neilas Cooperis viską žino, o mums valstybė apie tai, kas vyksta jos sostinėj, papasakos vėliau.

Tai kas ta valstybė yra?

Jei kažkas valstybės vardu žada papasakoti mums apie mūsų reikalus, kuriuos žino svetimi, vadinasi, mes nevaldom savo valstybės.



1 komentaras:

audrius rašė...

Išrinktieji naglų anglų įsakimu pasamdė šimoną freak ley(ožį narkomaną fanatiką apsigimelį apsirūkiusį ley žolės), tad ir gaunasi tokios tokelės. Žiopli lietuviai vistiek viską padengs.

Žodynas freak

noun: 1. narkomanas 2. apsigimėlis 3. keistuolis 4. įnoris 5. užgaida 6. fanatikas 7. ožys

adjective: 1. keistas

verb: 1. sujaudinti 2. įsidirginti

Kai pagonys( pa konys) vArijai atėjo ar gryžo su naujom religijom dyvnų dievų įdievinančiu gamtą, o jau ką bekalbėti apie turtuolių tovarininkų už didžių zoborų kalinyčias(kostel) su grobių(tavaro) saugyklų ir bagotų bogatyrių bogžyčių bibiliejine(žemait. Hetit.) religija pagrįsta kalte, kalėjimu, vergavimu ir puošniu kapu, jei gerai dirbsi bogačių žyčiai, tai nuo tada esame praradę sodžių savivaldą ir laisvą valią ant svieto. Dabar beliko užgniaužti laisvą valią kiekviename. Tik kaip su ta valia gniaužėjų, juk vistiek kažkokia valia liks laisva be čipo, kad viską regetų ir leistų valią:)