2014-02-25

Naujųjų Laikų Demokratija

The Bolsheviks came to power in Russia during the October Revolution phase of the Russian Revolution of 1917, and founded the Russian Soviet Federative Socialist Republic which would later become the chief constituent of the Soviet Union in 1922.

Pakol vieni himno plėšimu prievartavo, kiti kulkomis demokratiškai protestavo.

Bus jums, mielieji tymokratai!


Kaip čia jums paaiškinus. 

Jie gal ir nenori, bet jie pralaimėjo, ir jų niekas dabar neklaus. 

Mat jei yra nors viena pamoka iš komunistinio lagerio griuvimo per pastarąjį ketvirtį amžiaus, tai ta pamoka yra štai kokia: pažanga juo sėkmingesnė, juo mažiau klausomasi tų, kurie pralaimėjo.

Jiems nereikia bandyti įtikti, juos beprasmiška papirkinėti (jie paims jūsų pinigus ir vis tiek jūsų nekęs ir kenks toliau), su jais kvaila derėtis, į jų mintis beprasmiška atsižvelgti (nes jie neturi protingų minčių, o tik bandymą pagrįsti savo prisirišimą prie žlugusios tvarkos). Juos reikia tik nustumti į paraštes ir pažiūrėti, kad jie kuo mažiau galėtų kenkti, o laimingais jų nepadarysite. 

O kai dėl korupcijos, politinio netobulumo, rietenų ir chaoso įspūdžio, kuris bus aiškiai matomas Ukrainoje dar kurį laiką, tai tiesiog reikia susitaikyti su mintimi, kad kitaip ilgą laiką nebus. Praeities tvarka ten galiojo dešimtmečiais.

Kai tobulas pasikeitimas neįvyksta per savaitę, tai neįrodo, kad permainų nereikėjo – tai įrodo tik tai, kad viskas užima daug laiko. 

Ir, galiausiai, reikia pripažinti, kad dabar, kai Ukraina pasirinko teisingą kelią į Vakarus ir laimėjo, jie nusipelno daugiau atlaidumo ir į daug ką reikės užmerkti akis. 

Šiandien ne metas teisuoliškam nagrinėjimui, ar viskas visiškai nepriekaištingai teisėta, idealiai moralu, ir ar nugalėtojai tobuli


Atsiprašau - ne ta iliustracija.

Laikai juk visiškai kitokie.

Nes atsakymas neišeina.

Taisau:

P.S. Čia jums ne referendūmas!




2 komentarai:

audrius rašė...

Užkalnis = forberg, štai guglėje ir inmuškim kanopkėmis knopkes kalavijutūros...:)
Galima ir forb....
Varabūrus ant to kalno, už to žemių kalno za bugor...
Viską galima atleisti, bile moka ir dirba, o vargšams netikėliams kurie nei dirba, nei moka ką padirbti reikia leisti, sukti, versti, .... atleidimus atlaiduose....
At jaučiu = jaučiu = ačiu = jauta = juta = čiuju = ....

audrius rašė...

Leiskime veikti veikas kadre ir užkadro užkalniuose bei šalia... Vsio za konno za bugrom y na miestax Vylenskix do Kovėnskyx-Kiewenskyx...

https://www.youtube.com/watch?v=4vw7pnfa1Vw&feature=youtube_gdata_player

Rodos radoj su radostju visi balasavo liuosavai ir už 5+15 miliu jaradų dolių dalino dalią būrų žujų didžiųjų...