2012-01-31

Sovietų tankai - Vakarų bankai

Tai kadaise žlegėjo sovietų tankai.

Dabar gi šalis užima Vakarų bankai.


Ne tik Vakarų.

O mes ?

18. Sovietų tankai - Vakarų bankai 08:41 01-31 IP: 84.15.180.48
„Europą ir joje esančią Vengriją sužlugdė bankininkų era. Pastaruosius 15-20 metų jie vertė žmones tikėti, kad be pasekmių galime kaupti skolas ir imti tokias pigias paskolas, kokių tik panorėsime“, - sakė jis interviu dienraščiui. Laimėję 2010 metų rinkimus „mes gavome progą užbaigti bankininkų erą, apginti suklaidintus žmones ir liautis krauti visus nuostolius ir rizikas ant žmonių (pečių)“, - pridūrė Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas.

Europos Centrinis Bankas (ECB) išsakė priekaištus ekonominių sunkumų patiriančiai Vengrijai dėl planų perimti nacionalinio centrinio banko kontrolę, skelbia „EU Observer“.

Jau ir Lietuvoje pasirodė propagandistų, šmeižiančių vengrų tautą, atvirai meluojančių ir sovietiniu stiliumi brukančių savo vienintelę „tiesą“. „Beje, Vengrija nebėra Respublika – šitas žodis tiesiog dingo iš konstitucijos, “ – atvirai meluoja europarlamentaras Leonidas Donskis („Vengrijos valdymo forma yra respublika“, – sakoma Vengrijos Konstitucijos B straipsnio antrojoje dalyje).

Alternatyviai realybei priskirtinoje jo rašliavoje taip pat tvirtinama, jog naujoji Vengrijos Konstitucija pažeidė „sekuliarinės valstybės neutralumą religijos ir Bažnyčios atžvilgiu“ ir iškėlė „vieną religiją virš kitų“ („Mes pripažįstame krikščionybės vaidmenį valstybingumo išsaugojime. Mes vertiname įvairias mūsų šalies religines tradicijas, “ – rašoma Vengrijos Konstitucijos preambulėje; „Kiekvienas asmuo turi teisę į minties, sąžinės ir religijos laisvę“, – skelbia Konstitucijos VII straipsnis).

Vargu, ar verta toliau lyginti su realybe šio eilinio Europos „naujosios tvarkos“ gynėjo rašinį, skirtą tamsiems, kritikuojamų tekstų neskaitantiems, žmonėms.

Puolimas prieš Vengrijos Konstituciją, vengrų tautos teisę pačiai spręsti savo likimą, šiandien tapo euroimperialistų tapatybės ženklu, jų vėliava ir tikėjimo išpažinimu. Tačiau toks puolimas ir tokie metodai tik sutelkė vengrų tautą.

Kukliausiais vertinimais šeštadienio vakarą prieš Vengrijai daromą spaudimą Budapešto gatvėse protestavo 100 tūkstančių žmonių (kitais vertinimais – 400 ar 500 tūkstančių).

Tai – didžiausia demonstracija šalies istorijoje.

„Mes nebūsime kolonija“, „Kolonizacija. 1956: Sovietų tankai, 2012: Vakarų bankai“, – skelbė demonstrantų nešami plakatai.

"Hungary: 1116 years old" - tokį plakatą neša šio trumpo įrašo pabaigoje.

O mes?

Ko nebijo Andrius Kubilius?

Ar moka jis galvosūkius spręst?

Sveikinam Jungtinius Karalaičius su bronza!

O kas dabar išlaiko Jungtines Valstijas?

Kodėl Obama prezidentas?

Ar tikrai M.Draghi - kietas bičas?

Padirbs trilijoną?

Nepripainios?

Kokia atsakomybė!

Per mažą trilijoną padarysi - nemačys, nugrimsim visi recesijon; per didelį padirbsi - graikais visi pavirsim.

Patys pagalvokit - ką veiktumėt, sąskaitoj prie likučio šešis nulius pamatę?

Nulius gerai suskaičiuok, Draghi!

Juodojo Drakono metų pradžioj šitojo drakono valdose nuo nulių skaičiaus labai priklausom.

Law and Justice.

10. Europiečių kreipimasis į Amerikos tautą 2012-01-31 10:57IP: 84.15.181.129
Amerikiečiai!

Jūs irgi įsipareigokite atsakingai tvarkyti šalies finansus!

Kapitalizmas nugalės!

Hurah, konkurentai!

Hurah, hurah, hurah!

HURAH!!!!!!!!!

Komentarų nėra: