2013-12-04

Переборы крахоборов

Prieš pusmetį ... metus ... net keturis metus ...

Vis tas pats: sukčiai sukčiauja.

Tik kad mūsiškiai
 

nekomisarai nepričiupo/nepričiumpa jų, neklauso patarimų:

9. Julio César 08:21 11-25 IP: 80.240.12.72
Tiek to, duosiu Kubiliui patarimą. Juk nepatyręs... Visur recesija, ne tik ant Lietuvos. Buvusiose mano valdose, Europoj, EURIBOR eina žemyn, o jūsų VILIBOR kažinkodėl aukštyn. Kur žiūri jūsų krachaborų prižiūrėtojas? Ko nepasikviečiat jo Senatan, tfu, kad jį - jūsų Seiman ant kilimo? Jūsų krachaborai juk visi tebegyvi ir, girdėjau, gana įmitę. Tai Europoj keli iš jų nuomarin puolė. Pasikvieskit tą prižiūrėtoją savo Senatan ir užduokit klausimus, į kuriuos galima atsakyti tik " Taip" ir " Ne" . Juk turit specialistą!

Komisarai - visai kitas reikalas!

Europos Komisija skyrė 1,7 mlrd. eurų baudų šešių bankų grupei už machinacijas tarpbankinėmis palūkanų normomis. Kaip skelbia „Reuters“, baudos skirtos šiems bankams: „Barclays“ ir „Royal Bank of Scotland“ (RBS), JAV „Citigroup“ ir „JPMorgan“, taip pat Prancūzijos„Societe Generale“ ir Vokietijos „Deutsche Bank“. Anksčiau šiuos bankus jau drebino skandalas, susijęs su tarpbankinės palūkanų normos LIBOR manipuliavimu.


“What is shocking about the Libor and Euribor scandals is not only the manipulation of benchmarks, which is being tackled by financial regulators worldwide, but also the collusion between banks who are supposed to be competing with each other,” EU Competition Commissioner Joaquin Almunia said in a statement.

Auditoriai tarptautininkai tokių dalykėlių nepamatė, teisininkai tarptautininkai irgi kitokius pavojus regi.

Komisarai pamatė:)

“The commission is determined to fight these cartels in the financial sector,” Joaquín Almunia, the European Union’s competition commissioner, said at a news conference in Brussels.

Kad taip mums kokį komisarą!


Komentarų nėra: