2014-04-18

Magiškas Ratas Lietuwoje


PZU įsigijo „Lietuvos draudimą”.

Deloitte Advisory Sp. z o.o.” buvo finansinis PZU patarėjas, įsigyjant turtą Baltijos šalyse,

ši bendrovė atliko įsigyjamo verslo vertinimą, kompleksiškai vertinant draudimo, finansinius ir mokesčių klausimus. “Ernst & Young” buvo finansinis PZU patarėjas įsigyjant „Link4”, ši bendrovė atliko įsigyjamo verslo vertinimą, kompleksiškai vertinant draudimo, finansinius ir mokesčių klausimus. “Deutsche Bank” dalyvavo kaip finansinis patarėjas, pateikęs PZU vadovų tarybai savo nuomonę dėl Baltijos šalių turto įsigijimo. „Linklatersįgyvendino teisinę verslo įsigijimo dalį, padedant Baltijos šalių teisinei bendrovei “Sorainen”.

Linklaters LLP – tarptautinė teisinių paslaugų įmonė, vienijanti 2 680 advokatų, priklausanti Magiškąjam Ratui, įsikūrusi Londone.

Magiškojo rato advokatų kontoros (angl. Magic Circle) – 5 pirmaujančios Jungtinės Karalystės teisinių paslaugų įmonės.

Magic Circle.

Skatulės ūbas.


Bill, bill, bill. Or do I mean thrill, thrill, thrill?


Limited Liability.

Lawyer loja?


PZU Lietuwa.

Unija.

A Kind Of...

A Kind Of Magic?*


Tada rašiau PZU Lietuvon, klausdamas, iš kur jie ištraukė, kad vairavau girtas.

PZU Lietuva nesiteikė man paaiškinti.

O dabar jau aiškiau, kodėl - toji PZU Lietuva juk yra PZU Lietuwa, p*z*u Lietuva.

Ir Kelių policijos atsakymą man, kurį viršuj matot, siųstą registruotu laišku, Lietuvos paštas (?) pradaigojo, šaip ne taip tepavyko kopiją gaut.

Magija.

Vytis Lietuwos...

 * Magijos dėka Gūglės bloggeryje šitie popieriai dokumentai patapo nebeįskaitomais (seniau taip nebuvo), bet juos galima skaityti parsisiųsdinus.

P.S. Pasakojo, kad mūsų tautiniai advokatai televizoriuj skundės, kad teisingumas ant Lietuvos pagedo...

Gal ir juos Magiškasis Ratas Lietuwoje prispaudė:)

1 komentaras:

audrius rašė...

Atvažiavo cirkas ir magina... Na negi tu toks blogas tėtukas, kad vaikučio į jį nenuvestum, juk pats tai gyveni cirke, bilietiėlių gauni iš cirkuliuojančios mainų sistemos per triūbas centrinio siurblio pagalba ir valdomu San Teiknieku Plumbergovičium per jo viską matančią akį ir daviklius, kurie pajungti prie tiekimo sistemos... Vargai, jam su ta sistema, aij jai jai... Cirkas, keistuoliai augštyn kojom, ..... Gerai, kad nors uodega į viršų žiūri, mat cirko Karabosui Barabaisiai reikėjo baisiai žirgui uodegos stačios, bet cirko trupei nesgavo pastatyti jos, tad jį priėmė į trupę trupu kabėt ore ir trupėti, trupinan sveikus klounų ir magų klonavimo jaukais jaukiai jaustis cirkuliacinėje mėsmalėje bijomasės. Ar ne taip, juk gyventi baisu, o cirke gali pasislėpti, jauku ir gera, kai prie pinigų upės srautų guli, tik svarbu pažinoti cirko santechniką, o tas kara basas bare bosas, lai baras, rugsta, kol nebus metas baigus šulę išmušt...:)
Na ką, buriais po du ir po medžiu buriamės, kol draugą muš...

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Circletriangle.gif