2013-08-20

Lietuvių smegenims plauti

Milijonai iš Rusijos, rašo.

Gal.

Bet man regis, kad lietuvių smegenis ne mažiau, negu jame gąsdinama smegenų plovimu, plauna ir pats rašinys.

581. Hitleris su Musoliniu džiaugiasi lrytą pasiskaitę 2013-08-20 23:24 IP: 84.15.188.20
Nereikia bandyti išaiškinti Rusijai, kad lietuviai, latviai, estai nėra pribaltai fašistai. Nepavyks. Reikia tai išaiškinti vokiečiams, prancūzams, olandams, britams.



Nes anie, matai, nežino, kas yra fašizmas.



Tai mums reikia jiems paaiškint.

O gal todėl nepavyks?

O gal tokius klausimus užduodant kas nors pavyks?

Kas gi čia lietuvių smegenis plauna?


6 komentarai:

audrius rašė...

Plauna Liieuvos rytėris, o gal lietuvius gina, kurie dedas avelėmis, nors nuo prigimties plėšikai kūnu ir krauju esa. Kas plėš, sės ir pjaus, jei ne plėšikas, kuris prisiplėšęs ir prisivaiskinęs plėšimo derlium galės pogulio gult ir paskaityti Lietuvos rytą ar ir jį suplėšis, jei tarnystė šauklio lietuvos žinių rytėriai ir kitokie tarnai prastai atlikinės.
Neišplėšęs vagos ir plėšimo lėšų neturėsi, dabar nuplėšiam bereikalingus prieš dėlius galų galioms išlaisvinti:
LEŠĮ VAGON - LĖŠIŲ TURI. O juk sėti galima ir žirnius, rugius, sodinukus, vaikus ir kitus galus labo, tiek sielinius, tiek mentalinius. Tiesa tokia, nuo kurios riteriai gali mest šarvus ir kaltieji kalę jiems tuos šarvus gali, eit liuosi kartu plėšt mergų, laukų ir dangaus sutartinių garsų bangom skleisdami ŠVIESĄ IR TIESĄ!

Eugenijus Paliokas rašė...

Leišių lėšos.

While Lenin, Trotsky, and the rest were publicly condemning ‘capitalism’, they were being financed by the Brotherhood bankers of Wall Street and London, the same people who would later support Hitler.

Masinio naikinimo
... ginklas.

audrius rašė...

Krištolo tyrumo lešis svietą tyrą rodo.
http://www.lkz.lt/startas.htm

LĘŠI... Ivest laukan

Varnalėšos bičių ulis pakeleivis nuo visų galų, visiems galams. Žolynas visako pilnas, turtingiausias gyvuoliams papildas sodo vaišių. Stebuklingoji gėlelė.

Varnalė ́ šos labai gerai šãknes (nom. pl.) gertie Dgp. Varnalė ́ šos atleidžia kojų tinimą Klt. Va daktaras –varnalė ́ ša Sdb.

Jei ant svieto dygtų vien varnalėšos, tai žmoniją galėtum vadinti nemirtingąją dievija, tik be sodo, nes nuo sodo vaisių galima apsvaigti, o tokliau kaip visada atsiras karčiama ir apsvaigę dievai užkurs ugnį, virs varnalėšų sriubą nuo pagirių ir eis dirbti karčiamos sodan, kad gautų vėl pasijusti dievais.
Taip kad karčiamos apipavidalintojais, kad ir kokie jie būtų, reik mažiau tikėti, nes pakeleiviai gyvenimo kelio teisingo po varnalėšos lapais ilsisi saugodami žemėlapius kur lobiai slypi...

Masinio nokinimo ginklas po varnalėšos lapu sode, o masinio naikinimo ženklai svajose žiba ir smirda cepelinais su spirgais ir smetona, ką jau kalbėti apie viraalus visokius iš tradicinio karčiamos paveldo pavilgymui geidulių. Kai sako, kuo vilgai, tas ir esi. Kas esi?

Lėšos nuo lešių ir storų linzių tiriančių atneštus mažiukus lėšiukus ar žirniukus, sėklyčion ar kamaron užvokti, už kuriuos llešių turėtojas visa ką matančiom akim, duoda varnalėšos lapan isuktą svajonę su ženklu, kad tas lapas priklauso lėšiui, o svajonę gausi tik jo tamsioj karčiamoj prie baro/ribos už kurio svajonių sodas apsuptas varnalėšų laukais, kuriuos net gali paarti, jei nori nors viena akim pamatyti svajonę, o gal net obuolį spėti pavokt, kad pasidžiaugti gyvenimu tik einant tikėjimo keliu nuo karčiamos iki karčiamos....

audrius rašė...

Ką čia Lietuvos rytas palyginant su eu ekspertais, kai dėl iš reikalo ar pavyt l.rytą stengiasi ir rodo kaip Putinas su Bašaru džichadą daro.
Štai kaip baudžiami tie kurie išdrysta nepaklust demokratijai ir tai tik vaidyba kokie parodyti kokie žiaurūs kankintojai, budeliai tie sirijos piliečių savanoriai savo namus begindami nuo gėrį nešančios demokratijos, žudo savo namiškius... O kas vyksta kai kameros išjungtos ir kryžiaus su menuliais nešėjai mėgaujasi krikštydami nepaklusniuosius.... Ir mes su jais sąjungoje....? Va, tau ir ekspertai, juk gėriau patys būtų komandiruotėn nuvykę, tuo labiau su gerbiama režisiere, vertėja ir holokaustų eksperte, įpatingai krosnių ir būtų prisukę profesionalių klipų apie siriečių žiaurumus su namiškiais, dėl ko ir reikia įvedinėti demokratiją... Nors gal čia jie iš reikalo, juk kapitalizmas demokratinis pas mus, arba turi reitingą, arba esi prisidirbęs, bei skolelę turi...

http://www.ekspertai.eu/putinui-sleikstu-deretis-suviduriu-rijikais-o-ka-jisniekingas-sunsnukispasakys-apie-tai?p=1

audrius rašė...

Iš reikalo, o ką daryt gyventi norisi gerai ir rytams, ir vakarams, ir ekspertams, ir iš reikalo... Visi reikalingi, tik pabandyt atsisakyti, to kas neša naudą... Gal imam ir atsisakom banko, paleisdami atsiskaitymus atviro kodo programos pagalba, paleisdami tą vargšą eurą ir doleri, juk kam tuos vargšus laikyti ant savo kupros, jei jie savo pinigais ir visom įmanomos priemonėm negali sutramdyti vieno tyronio Asado ir net nunuodyti, apart vaikų, nors dirvas tam arė jau daugiau nei metus? Ką, vėl neskraidymo zona ir bombomis uždengti visą nedemokratinę zona, juk PINIGAI NEBEPADEDA, o armijai statutas, pareiga, būt didvyrių, gynėju, nesėst svarbiausia, na o jei alga vėluoja vadinas blogai kariauji, trofėjų urvan neparneši...


http://www.lrytas.lt/pasaulis/konfliktai-ir-sa ugumas/kosmaras-sirijoje-desimtys-vaiku-numarinti-dujomis-vaizdai-gali-sokiruoti.ht m#nn

audrius rašė...

Kaip visada paruoštištukes gaunamos optam ir riteriams atneša balti karveliai jas, kurių jie laukia sutartu metu, kaip ir fondų frontų agentai.

http://www.youtube.com/watch?v=-fWJl-TRIAY&feature=youtube_gdata_player