2013-11-24

10 požymių



Kai žmonės neturėjo galimybės informacija dalytis tarpusavyje, vieni kitiems paaiškinti ir net parodyti, kas įvyko ir kas vyksta, valdžios rankose buvo puikiausi įrankiai žmonių smegenims plauti ir juos kontroliuoti. Tačiau laikai keičiasi. Žmonės be valdžios ir be tarpininkų tarp jų bei valdžios patys įgauna galimybę matyti, girdėti, suprasti ir vertinti, kas vyksta, be jokių papildomų „protingų“ žmonių aiškinimų ir paaiškinimų.

Analitikai, kurie domisi valdžios bei žmonių santykiais ir jų raida, pastebi pasikeitimų, tendencijų, kurių anksčiau nebuvo. Jie paskelbė savo pastebėjimus.

10 požymių
, rodančių, kad pasaulio valdžia praranda žmonių kontrolę.

1. Valdžios melas neduoda tokio efekto, kokį duodavo anksčiau. Valdžios teikiama informacija, įvairiais paaiškinimais tiki vis mažiau ir mažiau žmonių.

2. Nepasitikėjimas valdžia auga. JAV Kongresu pasitiki tik 10 proc. JAV piliečių.

3. Nepasitikėjimas žiniasklaida auga. Ja netiki 77 proc. žmonių. Ji yra suaugusi su valdžia ir tarnauja valdžiai, kvailina žmones ir padeda valdžiai juos kontroliuoti.

4. Nepasitikėjimas tarptautiniais bankais auga. Bankų veiklos tikslas – pavergti jus, padaryti priklausomus. Žmonės juos perprato ir daugiau jais netiki.

5. Vatikanas deda visas pastangas, kad išliktų, išsivalytų. Jis praranda tikinčiuosius. Žmonės pradeda suprasti Vatikano dvigubą žaidimą, jo atliekamą vaidmenį santykiuose tarp valdžios ir žmonių. Vatikanas pakeitė net popiežių, ėmėsi kardinalių veiksmų situacijai pagerinti. Anksčiau Vatikanas nekreipdavo dėmesio į atskirus žmonių nusiskundimus, problemas, net nedėdavo didelių pastangų paslėpti savas problemas, susijusias su pedofilija, homoseksualizmu, korupcija, pinigų plovimu ir begaliniu noru bei pastangomis didinti savo turtą.

6. Jėgos struktūrų pareigūnai (kariai, žvalgai, policininkai) nebijo nepaklusti savo vadų įsakymams, kurie prieštarauja visuomenės interesams ir juos pažeidžia. Kariai jau nebėra kvaili robotai, kurie automatiškai vykdo užduotis. Jie pradeda mąstyti, nebijodami sulaužyti savo likimą, atskleidžia visuomenei dar negirdėtus, nematytus įrankius jai valdyti ir kontroliuoti.

7. Valstybės tampa policinėmis valstybėmis. Jos militarizuojasi. Atsiranda specialių būrių, kurių specializacija – demonstrantų vaikymas, suėmimas ir tardymas. Persekiojami aktyviausi visuomenės veikėjai. Valdžia pradeda bijoti žmonių.

8. Ryškėja tendencija, kai atskiros valstybės, regionai, rajonai ir net miestai nori tapti nepriklausomi ir atsiskirti nuo kitų. Jie nori gyventi pagal savo sukurtas taisykles, o ne primestas. Daugiau jie nenori tarnauti kažkam kitam. Jie nori tarnauti sau ir savo bendruomenei.

9. GMO (genetiškai modifikuotų organizmų) maisto daugelis žmonių atsisako. Valdžia buvo sukūrusi teoriją. Kontroliuok maistą, kontroliuosi žmones. Skamba gražiai ir idėja gera. Tačiau praktikoje ji nepasiteisino.

10. Valdžia liberalizuoja narkotikų naudojimą. Naudokite, brangieji, naudokite kuo daugiau, svarbiausia, nesikiškite į mūsų reikalus.

Straipsnis
Kastyčio Braziulio.

Šito trūksta, betgi šnekama apie šią valdžią.

Demo Kapitalo Kratijos Griūtis.

Šekelis buvo anų laikų doleris; taip taip.

Palūkanos link mūsų judėjo šitaip.

ten.

Šitaip.

Šitaip
.

Tada
nekeista.

Nekeista kiek.

Komentarų nėra: