2015-01-16

Draudžiama reklama

Sovietinių ir nacistinių simbolių draudimas įsigaliojo 2008 m. birželio 17 d. Seimui priėmus Susirinkimų Įstatymo 8 straipsnio papildymą ir po kelių dienų Lietuvos Prezidentui Valdui Adamkui patvirtinus įstatymą. Straipsnio papildymas skelbia, kad Lietuvos Respublikoje draudžiami simboliai, kurie „demonstruoja nacistinės Vokietijos, SSRS ar Lietuvos SSR vėliavą ar herbą arba vėliavą, ženklą ar uniformą, kurių sudedamoji dalis yra nacistinės Vokietijos, SSRS ar Lietuvos SSR vėliava ar herbas, atsakingų už Lietuvos gyventojų represijas Vokietijos nacionalsocialistų arba SSRS komunistų partijos vadovų atvaizdus, nacistinių ar komunistinių organizacijų simbolius ar uniformas arba nacistinės Vokietijos, SSRS ar Lietuvos SSR vėliavos ar herbo, nacistinės svastikos, nacistinio SS ženklo, sovietinio kūjo ir pjautuvo ženklo, sovietinės raudonos penkiakampės žvaigždės 
 
ženklo pagrindu sudarytas vėliavas ar ženklusatlieka nacistinės Vokietijos, SSRS ar Lietuvos SSR himną.“
Mi Note“ pristatymo metu „Xiaomi“ paskelbė apie dar vieną modelį – „Xiaomi Note Pro“. Telefoną tiems, kam šis atrodo per prastas. Tiems, kas durs pirštu į didesnės raiškos „Samsung“ ekraną ar spartesnį „Nexus“ procesorių (atsiprašome „Apple“, jų įrenginiai šioje kovoje nebedalyvauja) ir išreikš nepasitenkinimą.
Kompanija nesikuklindama flagmano „Pro“ versiją vadina „tiesiogine to žodžio prasme, geriausiu išmaniuoju telefonu pasaulyje šiandien“. 

Komentarų nėra: