2018-03-09

Karaliaučius, haubicos ir „Iskanderai"



Laikmetis dabar - toks.
Parūpo raketos,


nes „piktos"


ir toli lekia?

O šio mokslinio straipsnio,
kuriam skirtas ištisas Josifo Stalino laikų - 1951 m. - TSRS MA mokslinio žurnalo numeris, autoriaus pavardė lygiai tokia pati, kaip dabartinio JAV prezidento Donaldo Trump'o
žento.

Tegul „Saulė“
Lietuvoj?

P.S. Įkeliu Audriaus komentarų nuorodas:

2018 vasario 23d.
Jei nutiktų kas nors baisaus – Valstybės operacijų centro nariai turėtų modernią slėptuvę

28.02.2018
Лавров: США готовят Европу к применению ядерного оружия против России

2014 09 10
Slėptuvės – valdžiai, visiems kitiems – rūsiai

Привет тебе, привет


From Old East Slavic привѣтъ (privětŭgreeting; appeal; dictum, word; intention, will; ?), from Proto-Slavic [Term?].

вѣтъ  (větŭm
  1. agreement

Ве́че (общеславянское; от славянского вѣтъ — совет) — народное собрание в древней и средневековой Руси — и во всех народах славянского происхождения, до образования государственной власти раннефеодального общества — для обсуждения общих дел и непосредственного решения насущных вопросов общественной, политической и культурной жизни; одна из исторических форм прямой демократии на территории славянских государств.
Участниками веча могли быть «мужи» — главы всех свободных семейств сообщества (племени, рода, поселения, княжества). Их права на вече могли быть равными либо различаться в зависимости от социального статуса. Функции веча сближают его со скандинавским 
тингом и англосаксонским витенагемотом.

:)
Mūsų 
Viešė...

Nu nu - Viešė mūsų, vietinių, katrie iš šitos vietos, ir susiedai, su kuriais susėst priseina ir pridera, kai iš platesnio svieto susieina iš tų vietų su vietiniais ... eeee ... beeee ....bet jau sovietas - tai.....:

soviẽtinis, -ė adj. (1) NdŽ tarybinis.

  • с приветом — прил., кол во синонимов: 42 • без тормозов (18) • без царя в голове (37) • богом убитый …   Словарь синонимов
  • С приветом — кто. Прост. Шуга. О человеке со странностями. Он не решался подписать листовку, ему был ненавистен даже малейший риск, но и ссориться с этим мальчишкой лейтенантом тоже не улыбалось Хохлакову, как никак тот был с передовой, а оттуда все… …   Фразеологический словарь русского литературного языка
  • с приветом — см. привет; в зн. прил. разг. Со странностями, глуповатый или не совсем нормальный (о человеке) Ты что, с приветом? …   Словарь многих выражений
  • С [большим] приветом — Прост. Шутл. О чудаковатом, странном человеке. НСЗ 70; Ф2, 88; Мокиенко 2003, 85 …   Большой словарь русских поговорок

Привет тебе, привет...



Špekuliantas Pardavė Spekuliantus


2008 gegužės 8 d. - vakarai.us tinklalapis paskelbia jog spekuliantai.lt domenas parduotas epasui. Tai buvo didelis šokas (spekuliantų) bendruomenei, nes pasirodo kad domenas visą laiką buvo laikomas atskeltas nuo asociacijos - privačio
(neblogai!!!) UAB rankose.

Ech:)))
Nuo rugpjūčio 20-ąją paskelbtos peticijos, kurios tikslas spekuliantą Džordžą Sorošą (George Soros) pripažinti teroristu ir konfiskuoti visą jo turtą, praėjus mažiau nei dviem savaitėms, surinkta daugiau parašų nei siekta: tikslas surinkti 100 tūkst. parašų pasiektas ir viršytas maždaug 27 tūkstančiais.

Dž. Sorošo turtas vertinamas mažiausiai 25 mlrd. dolerių. Jis įkūrė ir Lietuvoje sėkmingai toliau veikiantį, šiemet atsikūrusį Atviros Lietuvos Fondą, kurio viena vadovių yra buvusi Valstybės saugumo departamento karininkė.

Žymusis spekuliantas taip pat kaltinamas spalvotųjų revoliucijų inspiravimu ir rėmimu, valdžios įvairiose šalyse keitimu: nuo Serbijos 2000-aisiais iki Ukrainos 2014-aisiais.

https://petitions.whitehouse.gov/petition/declare-george-soros-terrorist-and-seize-all-his-related-organizations-assets-under-rico-and-ndaa-law

Milijardierių teroristu pripažinti pasiūlė ir peticiją paskelbė JAV aktyvistai, vadovaujami pavardės neskelbiančio E. B.

Peticija paskelbta Baltųjų Rūmų tinklalapyje, tad pasiekus jos tikslą toliau veikti turi Baltieji Rūmai, tiksliau, JAV prezidento administracija.

Peticijos autoriai teigia, kad Dž. Sorošas sukūrė daugybę organizacijų, kurių visų tikslas buvo pritaikyti Alinskio modelio teroristinę taktiką, skirtą sugriauti JAV vyriausybę.

Alinskio modelį sukūrė rašytojas, bendruomenių kūrėjas Solas Deividas Alinskis (Saul David Alinsky, 1909–1972), 1971 m. išleidęs knygą Taisyklės radikalams: pragmatiškas vadovas radikalams realistams. Šioje knygoje, kuri dedikuota pirmajam, anot S. D. Alinskio, radikalui Liuciferiui, jis mokė įkūrinėti radikalias organizacijas, kurios įgautų socialinę, politinę, teisinę ir ekonominę galią, sukūrė trylika pagrindinių taisyklių, kaip reikėtų tai padaryti.

Ot tai klius dabar Sorošui, ar ne?

Antroji Balsavimo Diena, 2003 05 11


Pigiau grybų -
tik 1 milijonas litų.

Ne, ne rinkėjų papirkinėjimas.
Šiaip,
prekybinė akacija: Europos Sąjunga -
popigiai:))


Taikos Balandis Donaldas


ELTA
2018 m. sausio 10 d. 17:48

Trumpas kol kas nepuls Šiaurės Korėjos
BNS
2018 m. kovo 9 d. 06:50
Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas ir JAV prezidentas Donaldas Trumpas gegužę susitiks sudaryti sutarties, pagal kurią iš Korėjos pusiasalio būtų pašalinti branduoliniai ginklai, po trečiadienį vykusių derybų Baltuosiuose rūmuose sakė vienas aukšto rango Pietų Korėjos pareigūnas.
Taikos 
Balandis...

2018-03-08

Ekonomistas pakalba


Šitaip.

0,
Ir šitaip.
Ką jis dabar kalba?
...jo teigimu, jeigu kas prieš penketą metų būtų pasakęs, kad 2017 metais dešimt trilijonų vertės vertybinių popierių bus prekiaujama su neigiamu pajamingumu, niekas nebūtų patikėję.

„Nebūtų patikėję ir tuo, kad investuotojai pirks vertybinius popierius, kurių palūkanos yra neigiamos, nes tokie scenarijai net nėra aprašyti vadovėliuose, bet dar dabar yra septyni su puse trilijono dolerių vertės vertybinių popierių, kurių pajamingumas yra neigiamas“, – apie iškreiptą veidrodžių karalystę finansų rinkose kalbėjo ekonomistas.

„...Šių ar kitų metų pabaigoje 99 proc. kriptovaliutų bus mirusios... “, – apie ateitį kalbėjo ekonomistas.

Tuo pat metu:

Atlikta gyventojų apklausa parodė, kad nuomonę apie kriptovaliutas turi kas antras (49 proc.) Lietuvos gyventojas. Tuo tarpu 36 proc. respondentų teigia iki galo nesuprantantys, kas yra kriptovaliutos, o 15 proc. apskritai nežino, kas tai yra. 27 proc. (dažniau – didmiesčių gyventojai) manymu, kriptovaliutos yra eilinis burbulas, o 22 proc. (dažniau – 18–35 m. respondentai) jas laiko perspektyvia investicija.

2018-03-06

TS-LKD: Kur Jūsų Tėvynė?

 

 

Jonas Burokas















17:34 (prieš 48 minutes)
skirta TS-LKD, ...
 2017 lapkričio 17, 2018 m.sausio 12

ir vasario 16 dienomis Lukiškių aikštėje organizavome renginius "Mes be Vyčio nenurimsim",  Lukiškių aikštės šimtmečio rate įamžinome per 100 relikvijų, per amžius kovojusiems ir žuvusiems už Lietuvos laisvę. Kvietėme Jus nesulaukėme jokio atgarsio, lyg tai būtų šauksmas tyruose, ir dabar tylite. Turime tik patriotinių, visuomeninių organizacijų palaikymą. Šį kartą taip pat KOVO 11d. eisime nuo Gedimino paminklo 15.30 val link Lukiškių aikštės su tuo pačiu šūkiu: Mes už Vytį, kalbą ir tautą. Mes už tai, kad įstatymu būtų įvardinta Lietuvos komunistų partija kaip nusikalstama, represinė organizacija, mes už tai, kad būtų apgintas garbingas Lietuvos partizano vardas. Ateikite kartu su mumis - šimtmečio rate, kur įamžintos relikvijos, uždekite žvakutę, pamedituokite, nes ta vieta tapo šventa, pašventinta kunigų. Kartu siekime, kad Lukiškių aikštėje per 2018 metus būtų užbaigtas memorialas ir greta jo atskrietų M.K.Čiurlionio paveikslą "Preliudas" primenanti Vytis. Džiaugiamės LRS Seimo nariais, kurie siekia, kad Lukiškių aikštė būtų įteisinta kaip valstybinė, reprezentacinė aikštė, kad neatsirastų joje tokie kūriniai kaip "partizanų pievelė", kuri nuasmenina partizanus, tai juos žeidžia. Kartu su patriotinėmis, visuomeninėmis organizacijomis pastatykime paminklą Kryžkalnyje ir įamžinkime visus Lietuvos partizanus žuvusius už Tėvynę- jų vardus, pavardes, slapyvardžius. Pasijuskime tikrais Lietuvos patriotais.
Lietuvos Laisvės Kovotojų Sąjungos garbės pirmininkas- laisvės kovų dalyvis Jonas Burokas

2018 m. kovo 6 d. 12:32, TS-LKD <sekretoriatas@tsajunga.lt> rašė:
Laba diena,
Informuojame, kad TS-LKD Prezidiumas įspėja, jog dalyvavimas eitynėse, vykstančiose su šūkiu „Lietuva lietuviams“, nesuderinamas su Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų išpažįstamomis europietiškomis ir krikščioniškomis vertybėmis bei su pagarba žmogaus orumui, ir perspėja TS-LKD narius vengti panašių nesantaiką ir nepakantumą kitoms tautoms kurstančių politinių akcijų.

Pagarbiai
TS-LKD sekretoriatas

 Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos nariai Mantas Adomėnas, Gabrielius Landsbergis


Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė, Andrius Kubilius bei Edmundas Pupinis siūlo 2019 m. paskelbti Lietuvos Žydų metais.

Tuo pat metu:

Nacionalistai, (jau kevirtus metus) valdantys Izraelį: Izraelis- žydams!

Taigi, Tėvynės Sąjunga - Lietuvos Krikščionys Demokratai (abraomininkai) -

Kur Jūsų Tėvynė? 

 

Landsberg (surname)

Landsberg is a surname. Notable people with the surname include:




    Ландсберги (нім. von Landsbergпол. Landsberg) — дворянський рід. У половині XVII століття дві гілки роду Ландсберг оселилися в Литві. Рід фон Ландсберг внесений в матрикул курляндського дворянства і в VI частину родовідної книги Ковенської та Вітебської губерній Російської імперії.
    Походять з Вестфалії, де їх предки вже на початку XIV століття володіли маєтками та були лицарями.
    Вільгельм фон Ландсберг, у XVI столітті, разом із сім'єю переселився в Курляндію.
    У 1705 році зі смертю Вітуса Арнольда фон Ландсберга припинилася чоловіча лінія роду Ландсбергів і в 1713 році замки та інші володіння, як придане за Ганною фон Ландсберг перейшли у володіння барона Сигізмунда фон Беверна. В 1825році вдова його нащадка Готфріда фон Беверна продала родовий замок Ландсберг прусському камергеру барону Жерару фон Карнапу.
    У 1837 році Олександр фон Ландсберг-Фелен викупив сімейний замок у Герхарда фон Карнап за 50 000 талярів. З того часу, рід Ландсбергів став використовувати замок в якості літньої резиденції.
    У 1903 році замок та прилеглі володіння були продані Ігнацем фон Ландсберг-Феленом німецькому промисловцю Августу Тіссену.
    Schloss Landsberg

    Oho 
    kiek Šliosų!
    Ir
    herbų,
    su


    laputaitėm:)

    Tie fokusai ...



    Dancebergis - pirmasis lietuviškos techno muzikos įrašas. Kūrinyje panaudoti V.Landsbergio kalbos, pasakytos 1991-ais Čikagoje, fragmentai. Įrašyta netoli Detroito, "Silver Tortoise Soundlab" studijoje. Muzika, klavišiniai, programavimas - Andrius Mamontovas Programavimas, prodiusavimas - J-D. Beržanskis

    TautoBurgas


    Tautoburgerių
    valdos...

    TautoBurgas
    Teutoburgo è il simbolo degli estremi confini dell'impero, dove tre legioni romane guidate da Quintilio Varo furono trucidate dai "Barbari". La vasta regione che giunge al Baltico non conobbe mai la civiltà romana, ma nel Medioevo vide il fiorire di chiese e castelli ad opera di Carlo Magno e degli imperatori germanici. Il viaggio esplorerà la Germania "oltre il limes", partendo da Teutoburgo (riscoperto e musealizzato in grande stile), passando per il santuario dei Sassoni di Ith (ove si reputa avvenissero riti ancestrali e cruenti) per procedere verso la "luce del Medioevo", con l'abbazia carolingia di Corvey e quelle di Hildesheim, Paderborn e Quedlimburg. L'itinerario si concluderà presso le città anseatiche di Lubecca e Stralsund, "quasi "scandinave".

    :))

    Battle of the Teutoburg Forest.

    Contemporary and modern historians have generally regarded Arminius' victory over Varus as "Rome's greatest defeat",[4] one of the most decisive battles recorded in military history,[5][6][7][8][9] and as "a turning-point in world history".[10]

    Pagonys, barbarai tada dar buvo mūsų Tautiečiai, "išrašę pliauskų" TautoBurge "piramidininkams."


    Po šito


    nutiko štai kas:


    Na, ir:




    Laura

    Oho!
    Man
    nejuokinga.