2021-07-16

Kaip Buvo SuWerganiZuota Kovido "PanDemija“

 

Paul Craig Roberts. 

Kaip buvo suorganizuota Kovido "pandemija“. Viskas, ką turėtumėte žinoti apie Covid

Virusas yra realus. Jis kelia pavojų žmonėms, kurių imuninė sistema silpna, ir tiems, kurie serga gretutinėmis ligomis. Bet kokio amžiaus žmonės gali turėti susilpnėjusią imuninę sistemą ir sirgti sunkiomis ligomis. Tačiau imuninės sistemos ir sveikatos problemos labiau siejamos su vyresnio amžiaus žmonėmis, nes jie visą gyvenimą turėjo žalingų įpročių ir nesveikai gyveno. Dauguma asmenų, kurių mirties priežastis buvo prirašyta Kovidui, sirgo gretutinėmis ligomis.

Nepaisant to, pagyvenusių žmonių, susirgusių Covid, išgyvenamumas vis tiek buvo didelis - apie 95 proc. Visų kitų išgyvenamumas buvo 98 arba 99 proc. Tikslių skaičių pateikti neįmanoma, nes duomenys iškreipti taip, kad būtų kuo daugiau mirčių nuo "Covid". Ligoninės buvo ekonomiškai skatinamos pranešti apie visas mirtis kaip apie Covid mirtis, jei tik asmuo turėjo Covid arba teigiamą PGR testą. Galima būti, kad motociklo avarijoje žuvęs asmuo buvo įtrauktas į Covid mirties atvejų sąrašą, nes jo PGR testas buvo teigiamas.

Klausimas yra tame, ar žmonės, kurie, kaip pranešama, turėjo "Covid", mirė nuo jo, ar nuo nepakankamo gydymo, ar nuo netinkamo gydymo. Iš pradžių į ligoninę patekę Covid pacientai buvo prijungti prie dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatų ir nuo jų mirė, kol gydytojas išsiaiškino, kad kvėpavimo sutrikimai turi kitą priežastį, nei buvo manoma. Kitos Covid mirtys įvyko dėl negydymo.

Prisiminkite, kad buvo daroma prielaida, jog gydymo nėra, todėl buvo akcentuojamas vakcinos kūrimas, tačiau buvo du labai sėkmingi, saugūs ir nebrangūs gydymo būdai, pagrįsti HCQ ir ivermektinu. Šie gydymo būdai trukdė gauti skubų leidimą naudoti neišbandytas ir nepatvirtintas vakcinas ir buvo demonizuojami dėl Big Pharma vakcinų pelno. Taigi, jei sirgote Covid, jus siųsdavo namo negydomus, kol jums pasidarydavo taip blogai, kad tekdavo paguldyti į ligoninę, o tada jus nužudydavo ventiliatoriais.

Kitais žodžiais, mes tikrai nežinome, ar kas nors mirė nuo pačios Covid.

Jei norite suprasti, kokia visiška nesėkmė ištiko visas pasaulio sveikatos apsaugos institucijas kovojant su "Covid pandemija", pagalvokite, kad maliarijos užkrėstose Afrikos šalyse nėra nei Covid, nei kaukių, nei užraktų. Kodėl taip yra? Atsakymas yra toks, kad maliarijos užkrėstose šalyse žmonės vieną kartą per savaitę išgeria HCQ tabletę.

Pavyzdžiui, Tanzanija. Visi Tanzanijos gyventojai - 59 734 218 žmonių - laikomi maliarijos rizikos grupe, o 93 % gyventojų gyvena maliarijos plitimo zonose. Todėl gyventojai kartą per savaitę vartoja HCQ kaip prevencinę priemonę nuo maliarijos.

HCQ taip pat yra profilaktinė priemonė ir vaistas nuo Covid. Visoje Tanzanijoje per laikotarpį nuo 2020 m. sausio 3 d. iki 2021 m. liepos 14 d. užregistruoti tik 509 Covid atvejai ir 21 mirties atvejis. Beveik visi jie įvyko 2020 m. balandžio mėn. https://covid19.who.int/region/afro/country/tz.

Kadangi "Covid" testas yra nepatikimas ir, kaip žinoma, duoda klaidingai teigiamus rezultatus, o apie kiekvieno mirusiojo, kurio testas teigiamas, mirtį pranešama kaip apie mirtį nuo "Covid", iš tikrųjų nežinome, ar Tanzanijoje yra nors vienas atvejis ar nors viena mirtis nuo "Covid". PGR testas labai padidino Covid atvejų skaičių.

Dabar jau žinoma, kad esant dideliam ciklų skaičiui, kai buvo atliekamas testas, klaidingai teigiamų rezultatų skaičius siekia 97 proc. Daugelis, o gal net dauguma lengvų atvejų ir atvejų be simptomų iš tikrųjų nebuvo Covid infekcijos atvejai. Nemačiau jokio paaiškinimo, kodėl testas buvo atliktas tokiu ciklų skaičiumi, kuris, kaip žinoma, paneigia testą. Lieka klausimas, ar tai nebuvo padaryta specialiai, siekiant sukelti baimę ir palaikyti eksperimentinę ir neišbandytą vakciną.

Kai medicinos įstaigos jums sako, kad vakcina yra saugi, jos to nežino, nes tai yra neišbandyta vakcina, naudojama ypatingos skubos atvejais. Iš tikrųjų vakcina bandoma su pasaulio gyventojais. Covid injekcija vadinama vakcina, tačiau iš tikrųjų ji pagrįsta technologija ir, atrodo, funkcionuoja kaip operacinė sistema. Paprastai vakcinos gaminamos iš negyvo arba gyvo viruso. Covid "vakcina" tokia nėra.

Iš tiesų sužinojome, kad vakcina nėra saugi dideliam skaičiui žmonių, ypač jaunų, kuriems pats virusas nekelia pavojaus. Kai kurios šalys atsisakė naudoti kai kurias vakcinas dėl kraujo krešulių. Pavyzdžiui, Danijos sveikatos priežiūros institucija atsisakė Johnson & Johnson ir AstraZeneca vakcinų naudojimo dėl jų sąsajų su kraujo krešuliais. https://www.globalresearch.ca/denmark-ditches-jj-covid-vaccine-says-benefits-do-not-outweigh-risk-blood-clots/5744314

Sveikatos priežiūros institucijos skelbia naujus įspėjimus dėl širdies uždegimo problemų ir Guillain-Barre autoimuninių sutrikimų.

https://www.globalresearch.ca/fda-add-warning-jj-vaccine-serious-rare-autoimmune-disorder/5749999

https://www.axios.com/jj-vaccine-fda-warning-guillain-barre-408bb913-1d78-4096-acdc-7114186c0d75.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_axiosvitals&stream=top

Žymus mokslininkas ragina sustabdyti "Covid" vakcinaciją.

https://www.globalresearch.ca/halt-covid-vaccine-prominent-scientist-tells-cdc/5744828

Svarbu suprasti, kad visos vakcinos yra pagrįstos ta pačia mRNA technologija, todėl visos jos turi tų pačių problemų. Medicinos biurokratai to dar nepripažįsta, bet tai yra faktas. Visuomenės sveikatos priežiūros institucijos, paskubėjusios vakcinoms suteikti naudojimą skubos tvarka, apsimeta, kad nepageidaujamas poveikis, apie kurį dabar įspėja, yra "retas". Tačiau šis poveikis nėra retas. Dabar turime pranešimų, kad visiems, išskyrus pagyvenusius žmones, vakcina gali būti pavojingesnė už Kovidą.

https://www.paulcraigroberts.org/2021/07/13/17503-dead-1-7-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/

Taip pat žr. https://www.globalresearch.ca/worst-side-effect-ever-heart-inflammation-happening-world-due-blood-clotting-caused-covid-19-vaccines/5749988

Atsirado arba teigiama, kad atsirado naujas Delta variantas, kuris naudojamas baimei atnaujinti ir neskiepytiems žmonėms priversti skiepytis. Valdžios institucijos ir spaudos agentūros aktyviai naudoja Delta variantą, nepaisant to, kad iki šiol jis nesukėlė tokių sunkių Covid susirgimų ir mirčių. Mums sakoma, kad vakcina apsaugo ir nuo Delta varianto, tačiau Didžioji farmacija pučia trimitus dėl papildomos vakcinos, kurios iki šiol nepatvirtino Didžiosios farmacijos visuomenės sveikatos partneriai NIH, CDC ir FDA.

Kyla klausimų, ar Delta variantas, jei jis iš tikrųjų egzistuoja, yra mutacija, ar pačios vakcinos pasekmė, ar tiesiog gripas, kuris, kaip žinote, išnyko, todėl kai kas daro išvadą, kad Covid yra tiesiog gripas. Negalime pasistūmėti į priekį išsiaiškindami ir įvertindami tikrąją padėtį, nes viešos diskusijos net tarp mokslininkų yra blokuojamos. Mokslininkai ir medicinos specialistai, kurių išvados skiriasi nuo oficialaus pasakojimo, yra cenzūruojami ir deplatformuojami. Yra pranešimų, kad iš 146 000 užregistruotų Delta atmainos atvejų Jungtinėje Karalystėje 50 proc. užsikrėtusiųjų, kaip teigiama, yra paskiepyti žmonės.

https://www.globalresearch.ca/half-all-covid-variant-deaths-occurring-people-already-vaccinated/5749904

Pranešimai, tokie kaip šis, kurie nesutampa su naratyvu, lieka už jo ribų ir nėra naujienų dalis. Yra ne tik pranešimų, kad vakcina neapsaugo, bet ir patikimų pranešimų, kad vakcina kenkia. Didžiojoje Britanijoje veikiantis amerikietiškosios VAERS sistemos atitikmuo - pranešimų apie nepageidaujamus vakcinų įvykius sistema - yra Geltonosios kortelės sistema, kurią valdo Vaistų ir sveikatos priežiūros produktų reguliavimo agentūra (MHRA). Evidence-based Medicine Consultancy (EbMC) mokslininkai, remdamiesi pranešimais apie nepageidaujamus reiškinius, padarė išvadą, kad koronaviruso (COVID-19) vakcinos yra "nesaugios žmonėms". Tyrimų grupės direktorė daktarė Tess Lawrie, apibūdindama tyrimo rezultatus, rašė: "Sergamumo mastas yra stulbinantis, liudijantis apie daugybę incidentų ir tai, kas prilygsta dideliam sergančiųjų skaičiui." https://www.globalresearch.ca/uk-research-group-coronavirus-vaccine-unsafe-humans-due-adverse-events/5749913

Mike'as Whitney, apibendrindamas įrodymus, pažymi, kad pats "vakcinos" spyglio baltymas yra mirtinas patogenas. https://www.globalresearch.ca/the-killer-in-the-bloodstream-the-spike-protein/5747572

Tony Fauci, Didžioji farmacija ir spaudos institutai plauna visuomenei smegenis, kad šie skeptikai yra keistuoliai su aliuminio folijos kepurėmis, kuriuos reikia uždaryti. Tiek daug žymių nepriklausomų mokslininkų ir medicininių tyrimų grupių buvo deplatformuota dėl tariamo dezinformacijos skleidimo, kad jiems metami kaltinimai yra neįtikinami. Visi mokslininkai ir gydytojai, išskyrus tuos, kurie susiję su Didžiąja farmacija, negali klysti.

Apibendrinant: tariamą "pandemiją" sukurta testo pagalba, kuris duoda klaidingai teigiamus rezultatus ir taip labai padidina užsikrėtimo lygį. Mirties atvejai buvo sukurti dėl neteisingo gydymo, gydymo nebuvimo ir visų mirčių skaičiavimo kaip Covid mirčių.

Tyčia sukelta baimė buvo panaudota tam, kad priversti naivius ir baikščius žmones priimti nepatvirtintas "vakcinas", kurios, kaip paaiškėjo, yra tokios pat pavojingos ar net pavojingesnės už Covid virusą.

Sunkios situacijos neįmanoma ištaisyti, nes "Big Pharma" ir su ja susijusios sveikatos priežiūros institucijos, samdomi mokslininkai, indoktrinuoti medikai ir spauda neleis abejoti pasakojimu.

Pavyzdžiui, su vakcinomis susijusios mirtys nėra autopsiškai tiriamos, kad mirtys nebūtų siejamos su vakcina ir kad nebūtų galima sužinoti, kaip vakcina veikia žmogaus organizmą. https://www.globalresearch.ca/post-covid-vaccine-deaths-not-being-autopsied-why/5749994

Iš tiesų, nepaisant VAERS ir Geltonosios kortelės duomenų, naratyvas nepripažįsta su vakcinomis susijusių mirčių, išskyrus "labai retas". Ignoruodami gausėjančius įrodymus, Fauci, CDC, FDA ir MIP gali palaikyti fikciją, kad vakcinos duoda daugiau naudos nei žalos. Atkreipkite dėmesį, kad net jei šis teiginys būtų teisingas, tai labai silpnas argumentas. Šis teiginys, kad galima kelti pavojų kai kuriems žmonėms, kad išgelbėti jų daugiau.

Tokiu silpnu argumentu negalima pateisinti privalomo skiepijimo ar spaudimo pritarti skiepams. CNN spaudos tarnyba per televiziją parodė savo "medicinos analitiką" daktarą Džonataną Reinerį (Jonathan Reiner), kuris pareiškė, kad atėjo laikas įpareigoti visus amerikiečius skiepytis nuo koronaviruso. https://www.globalresearch.ca/video-cnn-doctor-says-time-start-mandating-covid-vaccines/5749996

Prancūzijos prezidentas E. Macronas diegia privalomo skiepijimo ir skiepų pasų programą. https://www.rt.com/news/529029-france-vaccine-passports-macron/

Dabartinis Baltųjų rūmų šeimininkas nori, kad agentai būtų siunčiami nuo durų iki durų ir skiepytų visus amerikiečius.

Kodėl šios totalitarinės priemonės taikomos virusui, kuris, kaip rodo vis daugiau įrodymų, gali būti mažiau pavojingas nei vakcina? Kas čia vyksta? Kaip moterys gali turėti teises į savo kūną ir būti verčiamos skiepytis? Ar masinis skiepijimas, po kurio seka stiprinamieji skiepai dėl nesibaigiančių "variantų", yra būdas užtikrinti amžiną Didžiosios farmacijos pelną? Ar privalomo skiepijimo, uždarymų ir kaukių tikslas - panaikinti asmens autonomiją? Ar tikslas - įvesti tarp mūsų epidemijas, kuriomis elitas pasinaudotų, kad perimtų visą valdžią? Ar tai gyventojų skaičiaus kontrolė? O gal siekiama mus prijungti kaip kontrolės mazgą prie valdymo tinklo? https://www.globalresearch.ca/mrna-covid-vaccine-not-vaccine/5734464

Kam šios priemonės, kai yra vaistų nuo HCQ ir ivermektino ir kai, siekiant padidinti baimę, buvo perdėtai sureikšmintos Covid sukeltos mirtys ir atvejai?

Kodėl kitaip manantys mokslininkai ir medicinos specialistai nutildomi?

Visa "pandemija" buvo vykdoma nesilaikant įrodymų. Tai turėtų jums pasakyti, kad labai daug kas yra negerai su šiuo pasakojimu.

DABAR PRIEINAME PRIE REIKALO ESMĖS

Apgalvoję mano straipsnyje pateiktą informaciją, jūs suprantate, kad jumis buvo manipuliuojama, siekiant, kad jūs laikytumėtės slaptos darbotvarkės. Dabar esate pasirengę susidurti su galingais ir įtikinamais dokumentais pagrįstais įrodymais, kuriuos pateikė daktaras Deividas Martinas, kad Covid buvo sąmoningai išleistas į aplinką, o ne nutekėjęs iš laboratorijos ar yra natūralus šikšnosparnių virusas.

Šis istorijos aspektas kelia didžiausią nerimą. Covid virusas buvo sukurtas Amerikoje ir 2002 m. užpatentuotas. NIH ir JAV ginkluotosios pajėgos dalyvavo patento kūrime: https://odysee.com/@vaccacines-covid-nwo:3/JgxEMA02opvp :6 9-10 min:

"Mes (JAV) sukūrėme SARS ir 2002 m. balandžio 19 d. jį užpatentavome". Visi "Covid" elementai buvo užpatentuoti 73 patentais prieš prasidedant tariamai pandemijai, t. y. prieš tai, kai buvo pripažinta, kad žinoma apie virusą.

Peržiūrėkite 29-30 minutę ir išklausykite citatą: "Turime didinti visuomenės supratimą apie medicininių atsakomųjų priemonių, tokių kaip vakcina nuo pankoronaviruso, poreikį. Pagrindinė varomoji jėga yra žiniasklaida, o ekonomika seks paskui triukšmą. Turime išnaudoti šį ažiotažą savo naudai, kad pereitume prie tikrųjų problemų. Investuotojai reaguos, jei proceso pabaigoje matys pelną." Tai pasakė žmogus, kurio koronaviruso funkcinio pelno tyrimus NIH finansavo Fauci.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad UNC, NIAID ir Moderna pradėjo gaminti "vakciną" nuo spyglio baltymo dar prieš prasidedant pandemijai.

Šiame vaizdo interviu pateikta dokumentais pagrįsta informacija aiškiai parodo, kad "Covid" buvo tyčia paskleistas, tarnaujantis programoms, nukreiptoms prieš visuomenės sveikatą ir pilietinę laisvę. https://odysee.com/@vaccacines-covid-nwo:3/JgxEMA02opvp:6

factcheck.org nepritaria daktaro Martino teiginiams. Tačiau faktų tikrinimo svetainėmis negalima pasitikėti.

Kai faktų tikrinimo svetainės teigia, kad tikrina faktus, jos turi omenyje, kad tikrina, ar teiginiai atitinka esamą naratyvą.

Jei teiginiai prieštarauja oficialiam naratyvui, jie laikomi klaidingais arba sąmokslo teorijomis.

Kitais žodžiais, teiginio teisingumo kriterijus yra tas, ar jis atitinka esamą pasakojimą. Faktų tikrintojai niekada netikrina oficialios versijos. Tai reiškia, kad faktų tikrintojai yra tik pasakojimo vykdytojai. Dr. Martino perskaityti ir pateikti 73 Covid patentai, kuriuos JAV vyriausybinės agentūros ir farmacijos bendrovės išdavė gerokai anksčiau nei įvyko Covid protrūkis (arba išleidimas), gali būti klaidingi. Tačiau tai turi būti nuspręsta viešose diskusijose, kuriose dalyvautų nepriklausomi ekspertai, o ne vykdytojai.

Originalus autoriaus tekstas: https://www.paulcraigroberts.org/2021/07/15/how-the-covid-pandemic-was-orchestrated/

Dr. Algimanto Lebionkos straipsniai ir vertimai Telegram: https://t.me/lebionka


Vakcinų Utilizacija

 












PanDemija PanCentruoJaSi, PanoWie!

 



Išties - kodėl PanDemija (tokia DIDELĖ DIDELĖ EpiDemija) 
teturi EpiCentrus?
PANDEMIJAI PRIKLAUSO PAN-
CENTRAS, PANIE!

2021-07-15

Erlickas Ir ProBlemos

 





Žalgiriui 611

 



Šitoks Žalgiris 611 Vokietijoje:

O Lietuvoje Žalgiris 611 toks:
P.S.








Patronas









PaSaulinis Bėgimo KomisariaTas

 









ECB Duoda SuPrasti

 


ECB Kristina “kryptelėjo” link kripto:
 bitkoiną vadina “kriptoturtu”, o “skaitmeniniu euru” po 1926-ųjų ketina papildyti 
“grynuosius”...















SuLaikė VersliNinKą