2020-05-09

Elena Leontjeva Grįžo


Įdomu.

Juk ji, LLRI steigėja, kadaise mums įtaisė Valiutų Valdybos "apynasrį".
O dabar, "koronaantsnukių" laikais, sugrįžo:


 Betgi,
 kaip Vikipedija skelbia - nebe ji LLRI Prezidentė!
 O, betgi:
Ką gi - KoronaPerMainos:)



Парад Победы 2020


В Москве
В Минске
2020 - 1945 = 65 лет...

Dadax Limited


Corona, Corona...


Mūsiškiai nusirašinėja, kaip įprato mokykloj, ir tiek: tai Woldometers, tai Worldomenters - o koks skirtumas, pažymių gi nieks neberašo:))

Parent: Dadax Limited
Parent: Dadax limited.

Koks įdomus titulas: "Parent"..

Kurgi jis, Dadax Limited?
Oi oi - jau 4 milijonai KoronaVairusuotų!!

Tai už kurį skaičiuotojo Parent statom: kinų ar britų?


Miklas Mykolas





KoronaMikė






2020-05-08

KoronaIsterikai


"Manheteno Rytas":

500 000 UK ir 270 000 Pasaulyje, tame pačiame rašinyje:



KoronaPsichų Priešas



5 milijardų eurų vertės bitkoinų juos palaikanti bendruomenė šiems dviems 
KoronaPsichams/EksTremalams neduos.

NEDUOS.



KoronaSveikata









KoronaPaBlūdimas


2020 05 08
Šalies paplūdimiuose gyventojai turi dėvėti kaukes, išskyrus atvejus, kai maudosi ar valgo bei geria lauko kavinėse.
Tai gražiai atrodysim įdegę!

„Tenai buvau visam laikui pažymėta vergijos žyme, tokia kaip įdagas, kurį romėnai įkaitinta geležimi išdegindavo ant labiausiai niekinamų savo vergų kaktos..."

Beje, romėnų palikuonys ( beje, saugantys mūsų stojimo į ES sutartį), kaukių būtinai nedėvi:










Kodėl gi mūsų Valdžikė, KoronaVairuso proga paskelbusi EksTreMalią padėtį savo taip "mylimiems" piliečiams, kurių trečdalis gyvena SKURDŽIAI, nepadalina tų būtinai dėvėtinų kaukių veltui, kaip Italijos Valdžia, o tik lupa baudas už jų nedėvėjimą - nuo 500 iki 1000 EUR.

Juk pasiskolino šitai Ekonominei KoronaAferai 5 MILIJARDUS EURŲ!

Gaila 5 MILIJARDŲ?

А МОРДА НЕ ТРЕСНЕТ?

KoronaMokslininkai


JAV popmuzikos žvaigždė Madonna ketvirtadienį pripažino persirgusi koronavirusine infekcija COVID-19 ir būtent dėl šios priežasties turėjo vasarį atšaukti koncertą Paryžiuje, bet dabar yra jau pasveikusi.
„Kai antikūnų testas būna teigiamas, tai reiškia, kad buvai susigriebęs virusą – tai aiškiai buvo man nutikę, kai susirgau baigdama savo gastroles Paryžiuje prieš daugiau kaip septynias savaites kartu su daugeliu mano šou artistų“, – pridūrė ji.

61 metų garsenybė Paryžiuje surengė tik vieną koncertą, vasario 22-ąją pasirodžiusi arenoje „Grand Rex“. Kitas pasirodymas buvo atšauktas – esą dėl patirtų traumų.

Vėliau Madonna atšaukė dar du koncertus Paryžiuje, kurie turėjo būti paskutiniai per pasaulines gastroles „Madame X“, Prancūzijos tarnyboms kovo pradžioje uždraudus didelius susirinkimus, siekiant sustabdyti COVID-19 plitimą.

„Tuo metu mes visi manėme sunkiai sergą gripu, – sakoma Madonnos žinutėje. – Ačiū Dievui, dabar esame gyvi ir sveiki.“

Mokslininkai skeptiškai vertina daugelio antikūnų testų tikslumą*.

Kai kurie perspėja, kad netgi JAV vyriausybės neoficialius standartus atitinkantys testai kai kuriais atvejais gali rodyti teigiamą rezultatą, net jeigu tiriamas žmogus koronavirusu nebuvo užsikrėtęs.

* Na, bet Lietuvoj, bent jau „sisteminėj" žiniasklaidoj, tokių mokslininkų negirdėti nematyti...


KoronaMika


Besidomintys ekonomika pastarosiomis savaitėmis turėjo daugybę progų paskaityti siaubo istorijų. Šiurpinantys duomenys ir apokaliptinės pranašystės sklido iš visų pasaulio pusių, net ir tų valstybių, kurios mėgavosi kone amžina augimo ir plėtros vasara.

Daugiau nei keturis dešimtmečius į kalną sparčiai kopusi Kinijos ekonomika, koronaviruso pasiųsta į nokdauną, pirmą šių metų ketvirtį smuko 6,8 proc.

Vienas per 2008-ųjų finansų krizę JAV į atmintį įsirėžusių vaizdų – iš darbo atleisti bankų tarnautojai, panikos perkreiptais veidais vorele slenkantys iš dangoraižių su asmeninių daiktų prikrautomis dėžėmis rankose. Netrukus nedarbo šmėkla nusiaubė ir kitus sektorius, o piką JAV pasiekė paskutinę 2009-ųjų kovo savaitę, kai bedarbiais įsiregistravo 665 tūkst. amerikiečių. Lygiai po 11 metų, paskutinę 2020-ųjų kovo savaitę, naujųjų bedarbių JAV registruota 6,9 mln. Savaitę prieš – 3,3 mln., savaitę po – dar 6,6 mln. Ir tai tęsiasi. Jei prieš dešimtmetį praūžusią finansų krizę pavadintume katastrofa, tai šiuo metu stebimiems reiškiniams apibūdinti tinkamo žodžio nerasime jokioje kalboje.

Euro zonoje reikalai tikrai ne geresni. Europos Centrinio Banko optimistinis 5 proc. recesijos scenarijus atsigavimo leistų tikėtis kitų metų viduryje. Tačiau, ekonomikai šiemet smukus 12 proc., į 2020-ųjų pradžios lygį grįžtume tik po trejų metų – 2023-iaisiais. Grįžtume ten, kur buvome, o ne kur galėjome būti.

Nieko nuostabaus, kad suvokdami, kokius socialinius bei politinius tektoninius lūžius gali sukelti toks ekonomikos nuosmukis, JAV, Vokietijos ir kitų šalių lyderiai ėmėsi neregėto masto verslo gelbėjimo ir ekonomikos skatinimo planų -

PIRMAI PRADŽIAI SAVO „NUVAIRAVIMĄ" SUVERTĖ ANT NEMATOMO KORONAVAIRUSO:)))

Raudoną tekstą aš parašiau, o ne Ovidijus Lukošius* - jis štai ką rašo:

Vakarų šalyse suvokiama, kad verslą sustabdė epidemija ir politikų sprendimai, todėl jam skiriamos kompensacijos...

* Papasakokit, Ovidijau, su kuo alfa.lt įsisavinot.