2019-03-16

Tiesioginė Transliacija Iš Pakruojo


Kuvalda


Shekel


Baikų pribaikinta: Š-Q-L, šiqlu, siqlu, shaqal, shiqqul, thiqal...

Arčiau tiesos, gal būt, štai kas:
An electrum Carthaginian shekel, c. 310–290 BC, bearing the image of Tanit, consort of Baʿal Hammon

Šia proga
atidenkim akis:

Saka, sakai, sakal, sekel, shekel

Sunkiai, tikrai sunkiai tada (koks burtas - tuo pat metu brolis su dar 2 Lietuvos piliečiais neatpažįstamai sudegė nesudegusiame mediniame name...), keliavo Martyno Mažvydo bibliotekon tie 4 lapai šiais elektronų laikais: trissyk užsakymas Nacionalinėj bibliotekoj prapuolė, o ir ketvirtuoju bandymu tie 4 lapai atkeliavo ne iš Jungtinių Amerikos Valstijų, bet iš Švedijos...





„Komjaunuolio" nuotrauka


Kaip patinka?
Komjaunuoliai tada kurjeriais dirbo, vežiojo, anot Gedimino Vagnoriaus, „nesamus piniginius ženklus" į taupkases tam, kad tie, kas turėjo taupomosiose kasose

(vėliau virtusiose Taupomuoju banku, dar vėliau Hansabanku

http://www.pipedija.com/index.php/Lietuvos_Taupomasis_Bankas

O bet tačiau kažkaip gavosi, kad labai jau patiko tas Hansa bankas visokiems skandinavams, tai tie jį nupirko ir pervadino į Swedbank.

http://www.pipedija.com/index.php/Hansa_bankas)

indėlių anonimines knygeles „Pateikėjui/На предьявителя" galėtų gaut tu ženklų=cash=pinigų ir galėtų susipirkt Lietuvos Tarybų Socialistinės Respublikos privatizuojamą turtą.

Taip ir įvyko.

O mūsų „Komjaunuolis" iš nuotraukos nebepasakoja, kad jo „Komjaunimo kuopelė" rimčiau tą darbą dirbo - ne diplomatais, prirakintais prie rankos, „piniginius ženklus" vežiojo...











2019-03-15

N18


N18.
Ne N18.
Baika.

Šaudynės, ne N18...
Itin degių Lietuvos piliečių žūties bylą Lietuvos Policijai prastai sekėsi aiškintis.

Mano šunys jai rūpi labiau?

Lietuvos Policija: Žmonės Ir Šunys


Mirties 
Namai?

Rankoj nešuosi Žemės Referendumo plakatą,
kurį prieš pirmąjį TV3 ir LNK „vizitą" pas mane kažkas nuplėšė nuo mano namo sienos ir numetė šalia gyvatvorės, o veduosi šauniąją Didžkę, jauną stiprią kalę, kurią, paliktą kieme, kažkas taip nunuodijo, kad Jakovo klinikoj nepavyko jos išgelbėt per daugiau negu savaitę trukusį gydymą, o nuo nuodų jai net liežuvio galas nukrito (jos palaikai šaldiklyje).

Žemės Referendumo iniciatorių Pranciškų Šliužą, kiek suprantu, irgi kažkas nužudė. 

Pi Diena


Vakar:
... „uždaryti šuneliai" ...

Šitas*

pabėgo?

Įdomu, jei Jus „socializuotų"=iškastruotų - bėgtumėt iš to „sociumo" ar juo džiaugtumėtės?

* Kodėl niekas, nė vienas, nepaskambinot tada?






Sociumas


Mano šunys skiepijimo dokumentuose (juos turi!) įvardinti kaip Lietuviški Skalikai.

Ir skundus „kaimynai", kurių nepažįstu, ėmė rašinėti (pernai, lygiai prieš metus, o ne prieš 2 ar keletą metų, kaip teikia skandalą pūtusi žiniasklaida) juos įvardindami Lietuviškais Skalikais (nors skundai parašyti nemokšiškai, su rašybos klaidomis).

Stovi va jie, metale, prie pilies Gedimino.
Lietuvių ir lenkų skalikų aprašymus aptinkame tik rusų medžiotojų leidiniuose.

1986 m. Lietuvoje buvo apie 500 skalikų su kilmės dokumentais. Tačiau lietuviškųjų skalikų vėl pradėjo mažėti; 1992 m. – 397, 1996 m. – 160, 1997 m. – 192, 1998 m. – 137 šunys.

2007 m. Lietuvoje buvo apie 300 registruotų lietuvių skalikų.

Sociumas - kastratų bendruomenė?

Mirties
Namai?










Naujojo Stalinizmo Laikai


Štai štai štai ...

NĖ VIENA, NĖ VIENAS IŠ MANO TARIAMĄ „ŽIAURUMĄ ŠUNIMS*" TIRAŽAVUSIŲ TV KANALŲ, LAIKRAŠČIŲ IR INTERNETINIŲ ŽINIASKLAIDOS PRIEMONIŲ MAN NĖ NEPASKAMBINO!

Nepaklausė, kodėl šitaip.

Žodžio laisvė?

Objektyvumas?
Demokratija...

P.S. Lietuvos Policija: Žmonės Ir Šunys

2019-03-14

Kaip Fabrikuojamos Persekiojimo Bylos


Man „suteikė" profesoriaus vardą...

O čia mano š.m. Kovo 11-sios kontrreportažas (jis prasideda 2018 m. vasarą filmuotu vaizdu, kai aš su jauna stipria kale, kurios, vėliau buvusios mano kieme ir kažkieno taip nunuodytos, kad net jos liežuvio galas nukrito (turiu jos gydymo Jakovo klinikoje istoriją), kūnas guli šaldiklyje, atvykstu į Vilniaus rajono Savivaldybės administraciją):


Tame pradiniame šio vaizdo įrašo epizode mane melagingai kaltino, kad būtent šitoji nunuodytoji kalė papjovė kitame kaime viename kieme (ne miške) nežinia kaip atsiradusią stirną; tada apsigyniau, bet admin. nuobaudą - 30 eur. - vis tiek gavau: nufotografavo ją, kalę, anapus mano gyvatvorės...

Tąsyk TV3 ir LNK irgi surengė TV šou - pataikyk gi - mano sūnaus Gimtadieny ... ir ... lygiai prieš pat tuo metu vykusį konkursą VGTU dėstytojų pareigoms užimti.

Šizofrenija?

Itin degių Lietuvos piliečių žūties bylą Lietuvos Policijai prastai sekėsi aiškintis.

Mano šunys jai rūpi labiau?

Lietuvos Policija: Žmonės Ir Šunys

Duetas


Konservatoriai
ir socialdemokratai...





2019-03-13

Darbo Metodai


Skambina naktimis dabar, pagrasina, arba nieko nešneka, ar kvėpuoja garsiai.

Praėjusią naktį:

+370 682 30400

Sveikas, Hansai!
Šitas Hansas grasinančiai mėgsta pakalbėt.

Naktį iš kovo 10-sios į kovo 11-ją:

+370 604 70092

+370 693 51777

+370 604 74797

Privatus numeris

Tiek daug jų tą naktį man skambino ar tik te dėl to, kad šitame kine prasčiau atrodyčiau (su „SOS gyvūnai" buvau susitaręs, kad Kovo 11-ąją perduosiu jiems savo šunis, savanoriškai, su garantija, kad jie suras šeimininkus, ir kad nebus televizijų).

Kas vėl kvietė televizijas?

Darbo metodai:

Primenu.

Štazi.

Zersetzung.

Už Grotų


O kol kas , kaip matot,
už grotų mano šunys atsidūrė.

Beje, dėkui už profesoriaus* „titilį" - tesu docentas.

Pirmoj nuotraukoj raudonai apvesta - „Asociatyvi nuotrauka".

Ne mano šunys joje.

Štai mano „neprižiūrėti, žiauriai kankinti, šunys prieš porą metų":


Nė vienas žmogus nepaskambino, nė vienas!

O kiek dabar besipiktinančių?

Beje, visi šunys, kuriuos po skandalingo sekmadieninio straipsnio „Lietuvos ryte" perdaviau „SOS gyvūnai" atstovams, garantavusiems, kad ras jiems šeimininkus, yra paskiepyti, turi dokumentus.

Kodėl „tapau" profesorium?

Gal todėl, kad ir toliau oficialioje žiniasklaidoje būtų niekinamas žinių siekimas, o universitetai būtų „verčiami aukštyn kojom": ką tie profesoriai!

Pamišėliai!
Beje, pastarosiomis dienomis iki buvusio ilgojo šventinio (tai bent Kovo 11-ji šiemet!) savaitgalio surinkau nežinia kaip mano sklype atsiradusius bambalius nuo alaus - ir tuščius, ir pilnus.

Sugadinau TV reportažams foną?

Trys klausimėliai:

1. Iš kur žinot, kad 2 metus?

2. Iš kur žinot, kad tarp gaišenų, jei viduje nebuvot?

3. Iš kur žinot, kad jie nebuvo leidžiami į lauką?
Beje, ar MG Baltic-o LNK šitaip hiberbolizuotai rodo Masiulio/MGB istoriją?




















2019-03-12

Tokios Tokelės


Šitokios.

Apie stop-kadrus vaizdo įraše
(čia vienas jų) ir kitą klastotę, panaudotą reportaže, neturiu laiko rašyti - reikia gintis.

Kai tik sutvarkysiu savo kontrreportažą, įkelsiu čia*.

Dabar gi:

Į sodą atsikrausčiau prieš 9 metus, po skyrybų, su 4 šunim - jų tarpe trikojuku, kuriam 2 parų amžiaus kojytę amputavo Jakovo klinikose.

Pačią vyriausią, baltą Skipi 
(tai irgi nuoroda*) , visų jų močiutę/pramočiutę, kadaise priglaudžiau priklydusią šituose pačiuose soduose. Jų, šunų, niekada nebuvo tiek daug, kiek skelbiama, t.y. 20.

Pastaruosius keletą metų jie, tiesiogine prasme, mane saugojo.

2013 m. Vasario 16 d. mano brolį Kęstutį Palioką ir dar 2 žmones nužudė (esu tuo tikras) ir jų palaikus neatpažįstamai sudegino gaisre nesudegusiame mediniame name Vilniaus raj. Zujūnų kaime. Kai tai, ką žinau apie to įvykio aplinkybes, pranešiau prokuratūrai, susilaukiau grasinimų žodžiu bei veiksmais ir metus laiko važinėjau vežiodamasis 4 atsarginius ratus (prokuratūra gi anksčiau laiko nutraukė 3 žmonių žūties tyrimą). Nuo tada tegalėjau pasikliauti šunų apsauga - nenorėjau irgi neatpažįstamai sudegti nesudegusiame name, sudegt su skyle galvoje, kaip mano brolis. Išsamiai tai paaiškinu šiame tekste:

http://paliokas.blogspot.com/2018/06/2018-06-14-gyvunu-policija.html
paliokas.blogspot.com
Tada, 1941-ais,  Birželio 14 dieną Tremtin (ne „Ekskursijon"! ) vežė gyvuliniuose vagonuose. Šiandien gi pas mane Saulėtojoje g. 15 ...
Namą tvarkyti ėmiau nebespėti užpraeitą žiemą, kai ilgai remontavo mano automobilį, teko ir pačiam išsinuomoti būstą mieste; tada nebesugebėjau išdalinti keleto mažylių šunelių: pagal skelbimus internete jų neėmė, o į Kauno gyvūnų turgų, kuriame tuos šunelius norėjau padovanoti, važinėjau nesėkmingai; Vilniuje gi tokios vietos kaip Aleksoto turgus Kaune nėra. Dalis prieglaudų šunis, mano žiniom, galop nužudo, todėl joms atiduoti tiesiog negalėjau - pernelyg tapom artimi. 

Dėl šunų esu puolamas jau metus laiko, tam tikrų jėgų, kurioms esu neparankus. Vakar perduodant šunis nekviesti atvyko LNK ir TV3 (š.m. birželį jos apšmeižė mane esą mano šunys sudraskė stirną; tada apsigyniau), pastarieji (TV3) sukvietė keletą man nežinomų žmonių, kurie turėjo atlikti mano "kaimynų" (su tikraisiais kaimynais sutariu gerai) vaidmenį. Su abiem televizijom išmaniuoju telefonu padariau savo kontrreportažus, kuriuos vakar vakare patikimai išsaugojau ir su paaiškinimais paskelbsiu viešojoje erdvėje.

Grasinimų sulaukiau ir š.m. Vasario 16 išvakarėse, kai kažkas, neįvardintai kalbėdamas policijos vardu, vakare sutemus reikalavo atvykti  prie namo, teko skambinti 112; tada liovėsi. Užpraeitą naktį pernakt skambino man iš nerodomų numerių, nieko nekalbėjo, trukdė miegoti.

Vieną lauke buvusią jauną stiprią kalę kažkas nunuodijo, ir ji nugaišo (jos palaikai šaldiklyje) nors jai gydyti Jakovo klinikoje išleidau beveik 400 eurų, turiu visą ilgą ligos ir tyrimų/gydymo istoriją. Apie apnuodijimo stiprumą liudija nukritęs atrofavęsis kalės liežuvio galas.

Ilonai iš „SOS gyvūnai" dėkoju radus globėjus mano šunims (jei tai tiesa) - pats tokių rast nesugebėjau, nors daug sykių skelbiausi ieškąs.

Šį rašinį galite platinti visiems.


*


2019-03-11

2 Dvikovos


Įkelsiu 2 vaizdo įrašus, kai paruošiu.

Teko neit į Kovo 11-sios eitynes, nes, apskelbtas monstru bei pamišėliu, nusprendžiau perduot šunis globėjams.

P.S. Tiesa, kyla abejonės dėl „SOS gyvūnų" rastų globėjų buvimo tikrumo, bet veju jas lauk.

Štai tos 2 dvikovos: su TV3 ir su LNK:

2019-03-10

Puolimas


Dėstytojo name - košmariški vaizdai.
N18.

P.S. Mirties   


Namai?

Rankoj nešuosi Žemės Referendumo plakatą,


kurį prieš pirmąjį TV3 ir LNK „vizitą" pas mane kažkas nuplėšė nuo mano namo sienos ir numetė šalia gyvatvorės, o veduosi šauniąją Didžkę, jauną stiprią kalę, kurią, paliktą kieme, kažkas taip nunuodijo, kad Jakovo klinikoj nepavyko jos išgelbėt per daugiau negu savaitę trukusį gydymą, o nuo nuodų jai net liežuvio galas nukrito (jos palaikai šaldiklyje).


Žemės Referendumo iniciatorių Pranciškų Šliužą, kiek suprantu, irgi kažkas nužudė.