2017-09-09

Musė lange

Pagal Williamo Strausso ir Neilo Howe‘o teoriją, kas 20 metų užauga nauja unikali žmonijos karta, kuri formuojasi savitu laikotarpiu, paženklintu politinių krizių, kultūrinio pakilimo ar technologijų proveržio. Visa tai nulemia žmonių pasaulėžiūrą ir asmenybės savybes.

Irgi šios savaitės istorija:

Lango stiklu anapus musė ropinėja, o mažasis Z kartos atstovas dviejų pirštukų judesiais stengias ją padidinti.

O lango stiklas - neišmanus...
Musė lange:(((
Done - 

Greitakalbė

Šiandien iš tribūnos išgirdau, kad žmogus per minutę geba pasakyti 100-200 žodžių, o įsimint - dešimtadalį to srauto.

Pabandžiau patikrint info ir štai ką aptikau:

Kadangi retas išvengia to, kad tenka pakalbėti ar šį bei tą pristatyt daugiau nei trim žmonėm. O jei dar prezentuoji ne savo noru, tai dažnai baigias taip, kad kalbant taip užsigazuoji ir 15 min pristatymas susitraukia iki apverktinų 5 minučių. Vienu žodžiu, aptikau tokius vat duomenis: norint, kad kalbos greitis būtų optimalus ir nebūtų nei greitakalbė, nei migdanti lopšinė, buvo nustatytas 140-160 žodžių per minutę kalbos greitis. Vadinasi, jei minutę sudaro 60 s., tai pasakomi 2,3-2,6 žodžiai per sekundę. Sakyčiau, visai nemažai. Kadangi niekad nepasitikiu velniažin iš kur ištrauktais skaičiais tai ėmiau ir patikrinau. Kadangi duomenys gauti tiriant angliakalbius, tai įsijungiau CNN, pasiruošiau chronometrą – ir pradėjau žodžių skaičiavimą. O pasirodo suskaičiuot kiek žodžių pasakoma per minutę nėra jau taip paprasta, ypač kai anglų kalboj pilna tų mažų žodelyčių. Ir apskritai, ten dauguma žodžių vienskiemeniai, todėl jie ir skaityt knygas gali greičiau nei mes. tai vat nutaikiau, kai žurnalistas pasakojo apie “Beowulf’s back“ filmo 3D efektus ir suskaičiavau, kad per minutę žmogus pasakė 135 žodžius. Tikrai neatmetu paklaidos galimybės, nes skaičiavimas atidumo reikalavo didelio. Vienaip ar kitaip iki 160 žodžių per minutę tai tikrai toli, nors kalbėta buvo gan greit. Tikrinant lietuviškos kalbos greitį įsijungiau R. Maskoliūno laidos įrašą apie atominę energetiką. Čia skaičiuot pasidarė paprasčiau – gavos 110 žodžių per minutę. Man subjektyviai žiūrint R. Maskoliūno tempas nei migdantis, nei užgazuotas, nors pagal ankstesnę statistiką toks kalbos greitis turėtų įvaryt į gilų transą. Šiaip sakyčiau, kalbant reikia girdėt ir suprast ką sakai tad ir nekils jokių problemų :)

Kam apie tai rašau?

Šių rinkimų
kampanijos metu pastebėjau, kad pliurpaliai („politikai profesionalai", už pasekmes neatsakančio mokslo - ekonomikos - atstovai, nežinia kur vedantys „vadybininkai", šiaip „sėkmės žmonės") stengiasi ir geba kalbėti tarptautinių terminų ir specifinių žodžių prikaišiota greitakalbe.

Nėra laiko=pinigų?

Greitai,
 greitai?
Ar ne todėl tie, kas turi ką pasakyti ir nori, kad juos suprastų, nemala greitakalbe?





I grec ir Zy

Šią savaitę Žmogus Iš Aukščiau Z kartą*

pavadino „zy" karta.

- Gal "zė"? - paklausiau.

- Ne, „zy" - atsakė.

Nu nu:

– Girdėjau per radiją pasakojant apie „aiti“ technologijas. Gal žinai, kas tai yra?
– Jei būtum aukštaitis, tai neklaustum. Aukštaičiai vietoj „eiti“ sako „aiti“. Aišku, kad čia ėjimo technologija. Aš taip pat mėgstu sporto laidas.
– Bet ten buvo laida apie kompiuterius.
– Tai gal ir kompiuteriai pradėjo vaikščioti?

Nepradėjo.

Tai kas atsitiko?

įtikt nori! 

Dabar Ponas Dvare nebe prancūziškai 
švebeldžiuoja!

2017-09-08

Ловкость рук

ВАШИНГТОН, 7 сен — РИА Новости. Президент США Дональд Трамп предложил избавиться от потолка госдолга США.
"Уже много лет говорят о том, чтобы избавиться от потолка долга, и на это есть много причин. Так что, да, это будет обсуждаться. Мы даже обсуждали это на встрече (с лидерами конгресса — ред.) вчера. Это (долгред.) усложняет ситуацию, он на самом деле не обязателен", — сказал Трамп журналистам в Белом доме.

Ловко?
:)))))

Chinese School

Chinese School

Narkotikų Kontrolės Departamentas

Nėra tokio?

Apsirinkat.
Viskas kontroliuojama.

:))

Kaip sakė dešinysis iš šių 2 Kaka2 vyrukų
- LSD & PMS.

53. karo žiniakslaida
(2017-09-08 00:34:56)
(46.29.248.238) Parašė:
Reporterio veide matosi Lizergo Rūgšties Dietilamido poveikis. Žmogus nerimastingas, yra afektinėj būsenoj. Ko jis apsivalgęs , vargšas vaikinas? Gal vsd ko sudavė prieš siųsdami?




52. Achaachaach
(2017-09-08 00:06:26)
(78.56.119.232) Parašė:
Du narkomanai prisitvatinę Lzd , su ryškiais Pms simptomais, pasiųsti VSD užsipuolė signatarą, o nušiūręs operator ėmė grasinti visoje Lietuvoje žinomam žmogui . Juokingiausia, kai to zombelio paklausė apie Gruziją 1989, jis gi nebuvo dar gimęs, o istoriją žino tik tą suklastotą, kurią papasakojo KGB majorė. Zombiakams belieka tik nusišauti, šitaip žiauriai dikretizavo LNK kanalą.
O tempora!
Nuo šiol daugelis nelegalių veiklų – prostitucija, narkotikų platinimas, cigarečių bei kitų prekių kontrabanda – bus pripažįstamos ekonominėmis ir turės būti įtrauktos skaičiuojant BVP. R.Danisevičiaus nuotr.


Go West, 1985

Perestroika, 1985:



Lietuviškas „Maršalo Planas" Ukrainai

Nu....


D.Trump'as: lubų nereikia

Buvo baba i diedas, turėja anys vištełį ir gaidelį.

Vištełė išejo pavasarį i płėšas.

Rada un skiedyna pupełį.

Pupa didełė – nesuryja.

Atanešie babai.

Baba:

– Diedai, diedai diedai, reikia jų pasadinti. I nesušalus, gera pupa. Pasadinsim
pirty pa palam.

Pasadina.

Nuveja baba palaistyt – jau pupa płėšias, spirias palas.

Prapłėšie diedas palas.

Jau pupa pałėpin spirias.

Prapłėšie diedas pałėpį.

Saułė šviecia.

Pupa sužydžia.

Baba:

– Dabar, diedai, žaidai, kvepimai gražūs, lipsme per pupų dungun!

Diedas babų maišan insdė[ja] ir rauna per pupų dungun.

Baba iškiš galvų iš maiša:

– Diedule, ar tali dungus?

Kad tik bubum – i virta abu dedu žemėn. Diedas bart babų:

– Kam klausei?! Dievas asiširdija in mūs i numet' mus atgalia.
- Ar turi bitkoinų? - klausė neseniai manęs.

- Kodėl klausi? - klausiau.

- Parduok.

- Kodėl?

- Nes medžiai iki dangaus neauga, - aiškino.

Cha:)

Užtat skola kaip auga!

D.Trumpas: 
panaikinkit tas skolos lubas!

Baba:

– Dabar, diedai, žaidai, kvepimai gražūs, lipsme per pupų dungun!

Diedas babų maišan insdė[ja] ir rauna per pupų dungun.




Atsirado "Apollo" misijos originalai


NASA
ištrynė originalus....
Nieko tokio.
Jie atsirado:

Labai pravartu prisiminti garsiojo rašytojo Žiulio Verno 
knygas „Iš Žemės į Mėnulį“ 
ir „Aplink Mėnulį“.
Jose pasakojama, kad 1868-ųjų metų gruodžio mėnesį trys drąsuoliai
Floridos
salos išskrido į Mėnulį.

Apskridę Žemės palydovą nedideliu atstumu nuo jo,
keliautojai kosminiu laivu nusileido
Ramiajame vandenyne.

Lygiai po 100 metų, t.y. 1968-ais metais, tokį patį skrydį, kaip aprašyta knygose, atliko amerikiečių astronautai kosminiu laivu „Apollo 8″.


VSD, LSD & PMS


Vaizdo įrašą sustabdžiau, kai prie santrumpos VSD dešinysis iš šių 2
Kaka 2 vyrukų paminėjo santrumpas LSD & PMS.














Kas gąsdina?

- Tik nereikia
mūsų 
gąsdinti! - taria mūsų Prezidentė
 ir ... išskrenda.

Kas gąsdina?



Superinė Antraštė



1. suldu
(2017-09-07 11:39:11)
(82.135.251.145) Parašė:
superine antraste.

Heroin War.
Kaip nutiko, kad Irake JAV nerado masinio naikinimo ginklo, o Afganistane Osamos bin Ladeno - užtat Irako nafta pardavinėjama nebe už eurus, kaip buvo prie Sadamo Huseino, o už dolerius, o Afganistanas dabar tiekia, JTO duomenimis, net 92 procentus pasaulio opiumo, nors talibai, anot spaudos, buvo aguonų auginimą beveik išnaikinę?

O kodėl (tik) po 7 metų pusė nuorodų nebeveikia?

Kadangi šitaip (pusė nuorodų nebeveikia) - ką Jaunoji Mūsų Karta, 
kuriai Internetas=Teisybės Šaltinismato/supranta, „gyvendama" tame Interneate?

2017-09-07

Tai - Civilizacija?

Man
gerai?
Ar tai ir yra Civilizacija?



Vytautas Didysis Vilniuje


Vilniuje, Gedimino kalno papėdėje, buvo pastatyta bronzinė 3 metrų aukščio Didžiojo Lietuvos kunigaikščio Vytauto Didžiojo skulptūra.

Kunigaikštis rūsčiu žvilgsniu pasitinka turistus, atėjusius pažiopsoti, kaip gelbėjamas Gedimino kalnas ir ant jo stovinti pilis.

3 metrų aukščio skulptūra buvo nulieta pagal skulptoriaus Vytauto Kašubos gipsinę skulptūrą, puošusią Lietuvos paviljoną Niujorko pasaulinėje parodoje 1939 metais. Vėliau ši skulptūra buvo saugoma Amerikos lietuvių kultūros archyve Putname, Jungtinėse Amerikos Valstijose Konektikuto valstijoje.

Nacionalinio muziejaus ryšių su visuomene tarnyba šiandien po pietų išplatino pranešimą, kad tai – ne paminklas Vytautui Didžiajam, o – vieno eksponato ekspozicija. Skulptūra stovi Nacionalinio muziejaus teritorijoje ir tokiu būdu muziejus siekiąs supažindinti visuomenę su išskirtiniais eksponatais.

Vakar muziejaus darbutojai nežinojo, kiek laiko skulptūra ten stovės. Kaip eksponatui, skulptūrai nereikėjo jokių leidimų miesto savivaldybėje.

Tuo tarpu Kultūros paveldo departamento Vilniaus skyriaus vedėjas Vitas Karčiauskas patikino, kad skulptūrai toje vietoje reikalingas leidimas, tačiau jis nieko apie tai nežinojęs. Jis padėkojo už informaciją, pasiteiravo, kurioje vietoje stovi Vytauto Didžiojo skulptūra ir pažadėjo kuo greičiau nusiųsti ten inspektorių.

Nacionalinio muziejaus direktorė Birutė Kulnytė paaiškino, kad skulptūros pagrindui muziejaus archeologai gavo leidimą. „Mes gyveneme rezervate ir žinome tvarką“, – sakė ji.

 Toje vietoje buvo sergantis medis, kurį muziejus nuėmė. B.Kulnytė stebėjosi, kad netoliese daug metų stovėjo senovinė skulptūra, vaizduojanti moterį ir mažai ką tai domino, bet vos muziejus pastatė Vytautą Didįjį – baisiausias skandalas.

Vytauto Didžiojo skulptūra specialiai šiai vieno eksponato ekspozicijai buvo išlieta iš bronzos už Birutės Magadalenos Kemežaitės lėšas. JAV gyvenusi rašytoja paliko palikimą muziejui ir leido panaudoti savo nuožiūra. Pagal gipsinę Vytauto Kašubos skulptūrą ją liejo meistras Rimantas Keturka už 30 tūkst. eurų.

Lietuvos Respublika, Vilnius, 2017 09 07









Milijonierius



2017-09-07 19:35
 
149.248.176.84 CAN

52 AHA

reto bjaurumo suskis, Vilniaus valdzia turetu but garbingesne ir principingesne ir nutraukti bet koki bendradarbiavima su situo aferistu, turetu but itrauktas i juoda sarasa ir nebeleidziama jam dalyvaut jokiuose konkursuose, projektuose ar siaip jokioj statybu veikloj Vilniaus savivaldybes teritorijoj, bet principingu garbingu zmoniu nera, visi uztildyti aferisto Avulio pinigais

2017-09-07 18:51
 
78.63.239.242 LTU

51 CINIKAS

Vel didieji vagys verks, kokie jie darbstuoliai, kaip jie sunkiai dirba

2017-09-07 17:59
 
84.240.41.118 LTU

50 RASELĖ TO 42 KODEL ZMONES NORI BUTI TURTINGI?

Pinigai tikrai neprieštarauja jokioms vertybėms. Nuoširdus, santūrus, pagarbus gyvenimas yra norma daugelyje turtingų šalių. Tikrai turtingi žmonės neis į TV ir nepasakos, kaip jie praturtėjo. Problema kyla tik skurdžių kraštuose. Nugi pripažinkime, kad visi mes esam skurdžiai, nepaveldėjom čia jokių dvarų, nesam kažkokių monarchų palikuonys, bet jau puikybės, noro pasirodyti, pažeminti kitą - daugiau negu reikia. O kokia konkurencija tuose naujų namų rajonuose, kiek pavydo, pykčių tarp kaimynų, ir viskas tik dėl to, kas turi teisę keliu praeiti, kas turi teisę ant liepto užlipti, kieno krantas, kieno pakrantė, mūsų postsovietinė karta tikrai kankinasi be vertybių, nematydama nieko, tik kieno koks namas ir kieno kokia mašina. Tiesiog mes patys neturime teisingo požiūrio į turtą. Manom, kad būti turtingesniu yra didžiausia vertybė. Kuo daugiau turėti ir niekam neduoti.

2017-09-07 16:58
 
5.20.185.176 LTU

49 AŠ

Kokie milijonieriai vargšai, net ,,graudu'' skaityti.Sutvarkykit tą gėdingą betvarkę Lietuvoje.Man dviejų kuklių pensijų nėra kur dėti, o jie sėdi ant pinigų maišų ir dar guodžiasi.Jei užtenka duonai, kruopom ir bulvėm aliejus-jau GERAI.----Mokytoja O. ir inžinierius A.

2017-09-07 16:11
 
188.69.211.133 LTU

48 ARTURAI KLAIDA

„Kai neturėjau pinigų ir stovėjau Vokietijoje prie duonos skyriaus, o vienas kepaliukas kainavo tiek, kiek Lietuvoje visa lentyna duonos, pažadėjau sau, kad PRISIVOGSIU tiek, kad niekada nereikėtų žiūrėti į kainas“, – prisiminė Artūras Zuokas, nes arturka zinojo, kad uzdirbti nepavyks, tik vogti

2017-09-07 15:51
 
84.203.136.190 IRL

47 HFIOGH

Nei 1 is ju nesulauks uzuojautos uz tautos nuskurdinima ir mokesciu nemokejima !!!

2017-09-07 15:46
 
193.219.137.65 LTU

46 DARKO

Plauk mundurą kiek nori, Avuli, bet normalių žmonių akyse vistiek būsi akiplėša, ir lochas, nesugebėjęs išsaugoti Žalgirio stadiono nors menko lopinėlio, kur galėjai suderinęs viską, pastatyti ir stadioną, kam reikia tiek nedaug vietos, ir tapt šventuoju visų akyse. Dabar tik lopelis.

2017-09-07 15:40
 
84.46.251.192 LTU

45 KARTONKIU KARALIAUS

Recitalis iz savo pacio babkes. Tik kas po tuom slepiasi?

2017-09-07 15:29
 
2.122.18.251 GBR

44 DIEVO ZODIS TURTUOLIAMS

Lk 12,15 15 Jis pasakė jiems: “Žiūrėkite, saugokitės godumo, nes žmogaus gyvybė nepriklauso nuo jo turto gausos”. 1 Tim 6,17-19 17 Šio amžiaus turtuoliams įsakyk, kad nesididžiuotų ir nesudėtų vilčių į netikrus turtus, bet į gyvąjį Dievą, kuris apsčiai visko mums teikia mūsų džiaugsmui. 18 Tegul jie daro gera, turtėja gerais darbais, būna dosnūs, dalijasi su kitais. 19 Taip jie pasidės gerus pamatus ateičiai, kad pasiektų tikrąjį gyvenimą. Mt 6,19-21 19 “Nekraukite sau turtų žemėje, kur kandys ir rūdys ėda, kur vagys įsilaužia ir vagia. 20 Bet kraukite sau turtus danguje, kur nei kandys, nei rūdys neėda, kur vagys neįsilaužia ir nevagia, 21 nes kur tavo turtas, ten ir tavo širdis”. 1 Tim 6,10 10 Visų blogybių šaknis yra meilė pinigams. Kai kurie, jų geisdami, nuklydo nuo tikėjimo ir patys save drasko aibe skausmų. Lk 16,13 13 Joks tarnas negali tarnauti dviem šeimininkams, nes jis arba vieno nekęs, o kitą mylės, arba prie vieno prisiriš, o kitą nieku vers. Negalite tarnauti Dievui ir Mamonai”. Lk 6,25 25 Vargas jums, kurie dabar sotūs, nes būsite alkani! Vargas jums, kurie dabar juokiatės, nes jūs liūdėsite ir verksite! Jok 5,1-5 1 Nagi dabar jūs, turtuoliai, verkite ir raudokite dėl jums artėjančių negandų! 2 Jūsų turtai supuvę ir jūsų drabužiai kandžių sukapoti. 3 Jūsų auksas ir sidabras surūdijo, ir jų rūdys prieš jus liudys ir ės jūsų kūnus kaip ugnis. Jūs susikrovėte turtų paskutinėmis dienomis. 4 Štai šaukia jūsų laukus nuvaliusių darbininkų užmokestis, kurį jūs nusukote, ir pjovėjų šauksmai pasiekė kareivijų Viešpaties ausis. 5 Jūs gašliai gyvenote žemėje ir mėgavotės; jūs nupenėjote savo širdis tarsi skerdimo dienai.

2017-09-07 15:06
 
86.38.62.225 LTU

43 BUS DAR BLOGIAU, DĖDULE

Pinigai ir žmonos ateina ir išeina, va, kai pats į palatą Nr.6 pateksi, tada galėsi postringauti ir glamūriškai pozuoti.

2017-09-07 14:44
 
93.195.231.132 DEU

42 KODEL ZMONES NORI BUTI TURTINGI?

is esmes tai nera blogai,jeigu tai saziningai uzdirbti ar paveldeti turtai,neaukojant pinigams savo viso gyvenimo,kiekvienos minutes,nes tai butu paprasciausias gobsumas.zmoniu isitikinimai apie pinigus yra labai daznai klaidingi,jie mano,kad jeigu tures daug pinigu tai taps GERESNI uz kitus?!?turtu pinigu turejimas neturi nieko bendro su zmogaus verte,ir pinigai zmogaus tikrai nepadaro geresniu,atvirksciai:turtuoliai tampa arogantiski,puikuojasi pries kitus prabanga,nori valdzios ir sloves,ir tokiu budu isprovokuoja neapykanta,nepagarba sau.zmones turetu isisavinti,kad kuklus,normalus gyvenimas yra vertybe,netapti pinigu vergais,nesiekti ju jokiais budais,tik pats gyvenimas,gyvenimiska energija,gyvybingumas,gera sirdis,gailestingumas,neprisirisimas yra vertybes.Kiekvienas turi SAVO VERTYBES:)

2017-09-07 14:35
 
82.135.245.227 LTU

41 OJE

negi ir šitas eis į prezidentus

2017-09-07 14:26
 
78.63.143.21 LTU

40 MES

Godumui ribų nėra,žmogus mano,kad gyvens su saule o gyvenimas dažnai pasijuokia iš tokių....... Turtingas ne tas žmogus,kuris milijonais giriasi o tas kas gyvena širdimi ir moka kitam padėti ir niekada nesireklamuoja.......

2017-09-07 14:22
 
78.60.212.94 LTU

39 PATIRTIS

kai bankui esi skolingas pavyzdziui 6 000 euru bankas tave subankrotins, atims tavo buta, masina ir panasiai. Bet kai esi skolingas 600 milijonu bankas tau nieko negali padaryti- tik maloniai sypsotis, kreiptis "gerbiamas direktoriau", kviestis pasikalbeti, kaip sekasi, kada grazinsit.... Todel netikekit sito zmogaus asarom, su 600 mln skola jis ramiai ir saldziai miegojo.

2017-09-07 14:03
 
92.77.146.155 DEU

38 LAIMA

ir ka?

2017-09-07 13:19
 
88.222.175.4 LTU

37 VV

„Kai neturėjau pinigų ir stovėjau Vokietijoje prie duonos skyriaus, o vienas kepaliukas kainavo tiek, kiek Lietuvoje visa lentyna duonos, pažadėjau sau, kad uždirbsiu tiek, kad niekada nereikėtų žiūrėti į kainas“.Į kainas visada, deja, teks žiūrėti. Tik jau ne į duonos, o į prabangaus automobilio, jachtos, naujo namo. Ir tada vis tiek jausies ubagas prieš kokį rusijos oligarchą, nes ir būdamas zuokas negalėsi sau leisti nei 10 proc., ko gali jis. Tiesiog save lyginsi su kitais žmonėm - pakis lyginimo atskaitos taškas. Gerai, tik tiek, kad būsi pavalgęs:)

2017-09-07 13:16
 
82.135.245.227 LTU

36 ZOSEEE

taigi šitas ponas jau skolų neturi, turėjo,o turi sąskaiton šimtinę milijonų. Dirba žmogus, bet neteko girdėt apie jį nei gero nei blogo, tik TV reklamuoja kaip verlininko pavyzdį.

2017-09-07 13:15
 
84.15.128.236 LTU

35 PAGALBA SERUI

Gal reiketu jam skirti 2proc. ar siaip pervest lesu sunkia minute, visgi geras zmogus, ar siaip gal kokiu kitokiu paslaugu reikia vargsui zmogui geram, reiks paklaust zmonos, gal sutiks pagelbet tautos sviesuliui. Autoriau pridekite banko sask nr Cayman Islands, tikrai musu seima prisidetu, beje aciu uz dar viena tauta durninanti straipsni

2017-09-07 13:09
 
78.56.97.108 LTU

34 LL

Dvieju spikuliu susikerkusios padermes uzsipirko sodomitinio sudlaikrascio eterio optam,tai vienas bl ruosesi balotiruotis i prezidentus kitas graudina koks sunkus jo bl gyvenimas,nors lietuvos gojai spinagrizams sukrove simtamilijoninius turtus o dabar,kad nemazint virspelniu du sitie spikuliai i Lietuva tempe svetimsalius kurie dirba uz maziau o lietuvius meta per b1b1,neturi lietuviai stipriu profsajungu nes yra suskaldyta musu tauta,nes greitai kranu streles nulinktu o betonas butu ispiltas statybu aiksteles tarpuvarteje ir karabasai butu priversti dalintis virspelniais nes lygiai taip pat milijardus susikrove maxima spikulentai tik uzstrigo ant LEO LT aferos ir susigriauze kaip ziurkes issilakste.Pirko bl Zalgirio stadiona tik pamirso,kad ten turi but stadionas o paskui pradejo treist ikrais ir dangstytis amerikos ambasada.

2017-09-07 12:59
 
93.195.231.132 DEU

33 600 MILIJONU SKOLA???

sis ponas iskeliaus i ana pasauli ju negrazines,tai neimanoma,nes ponas verslininkas ne pirmos jaunystes...gerai,kad kazkas daro versla,sukuria darbo vietas,bet tokios skolos...kaip miegoti naktimis?vargsai tie verslininkai ,kiek streso,kiek sveikatos paaukoja del pinigu!kaip puiku vakare ramiai uzmigti,tureti ramia sazine,nesivelti i nesaziningus sanderius,jaustis oriai gyvenant kukliai,bet laimingai,dziaugtis kiekviena diena,tureti gera sveikata,gyvenimo energija,mylimus zmones...belieka turtuoliams palinketi sekmes ju versluose,ir,kad ju skolos imtu mazeti,kad jie klestetu,ir klestetu ju darbuotojai,visai be ironijos ir sarkazmo!

2017-09-07 12:52
 
128.199.33.160 NLD

32 VEL TAS LIULIULIS PIARINASI

avulis tai yra kaip rusai pasakytu skazocny dolbajob pliurpia priupia puse prikures savo pasakeliu jeigu butu turejes 600000mln skolu tai iki siol atydavinetu arba butu pabeges kur nors turtas jo tiek nevertas , sitas pizdabolas pastovei pasakeles seka daugelis turbut zino kai dar buvo litai jis nerasdavo darbuotoju uz 5tukstancius atlyginima ,o poto paaiskejo kad meluoja tiek nemokedavo , dar savo biografijoje pasirases ,kad buvo antarktidoje hehe.

2017-09-07 12:49
 
79.133.233.98 LTU

31 A-AM AVULIS, AAM...

Kažin ką iš savęs laužia Avulis - kokį nors Lietuvoj natūralizuotą britą? Akcentas toks, lyg 10 metų čikenfaktoriuje būtų dirbęs, kai T taria, taip aspiruoja, kad net seilės tyška. Mažutis...

2017-09-07 12:46
 
188.69.215.120 LTU

30 GAVODOVANU

Stadiona piarinasi...issisiepes mere,tai kur tas parkas zadetas? Kiek brendzio dezuciu?

2017-09-07 12:43
 
95.173.43.194 LTU

29 MMM

Nei apie viena straipsnije minima taip vadinama individa negaliu nei vieno teigiamo zodelio pasakyti. Likimas su laiku viska i vietas sudelios. Jei ne jie, tai ju palikuosys ishpirkines kitiems padarytas skriaudas. Karma yra..... :)

2017-09-07 12:41
 
88.216.10.54 LTU

28 ...

Jau ismokome atskirti tikrus verslininkus nuo sukciu verslininku

2017-09-07 12:30
 
89.240.188.41 GBR

27 BUM

cia Makalius milijonini versla uzsukes??Nebejuokinkit elektorato...

2017-09-07 12:26
 
188.166.25.35 NLD

26 TAUTINES VEDARAS

O Avilis bankrutuoja. Ir zmona ne kazka su sveikata. Kaxka neteisingai dare, atrode tiek oinigu dabar vienos skolos.

2017-09-07 12:23
 
2.245.79.69 DEU

25 SK.

Ponas Avuli lazda turi du galus