2021-06-10

Menininkai Kalėjime

Vedlė Be Vizijos

 


Itin didelės sėkmės sulaukusios lietuviškos įmonės, tokios kaip pirmuoju Lietuvos vienaragiu laikoma „Vinted“, turi ambicijų ir potencialo žaisti pasaulinėje rinkoje, tačiau tokios bendrovės – labiau išimtis nei taisyklė, teigia premjerė Ingrida Šimonytė. Vis dėlto, Vyriausybės vadovės vertinimu, Lietuva turi keisti strategiją ir nebebūti pigios darbo jėgos šalimi.


Kolonijos 
AdMinisTratorė...




2021-06-09

Narkotikai Ne „Iš Namų", Bet „Namuose"


Elertė  radijas ką tik pranešė, kad COVID-19 PandDeminio Karantino laikotarpiu išaugo narkotikų vartojimas namuose.

Būtent - darbo „iš namų" laikotarpiu tuose namuose vartojama daug daugiau narkotikų.

Iš kur jie ten, tuose namuose?




Lietuvos PoLitikams Reikės Laiko

 

Anot jo, Lietuva vėlavo įsivesdama šią pensijų sistemą, todėl ilgiau užtruks, kol jos ir atsisakys. 

Lietuvos politikams reikės laiko, kol supras, kad šis pinigų kaupimo būdas nėra veiksmingas. II pakopos pensijos kaupimas naudingas tik pensijų fondų valdytojams ir administratoriams. Jų užjūrio akcininkams ir užsienio kapitalo rinkoms, į kurias yra investuojami ne tik fondų dalyvių, bet net ir Lietuvos valstybės biudžeto pinigai.

ES PaRama - AnaPilin

 



2021-06-08

Sovietyno PaBaiga

 



Lietuvos Batka - LandsBergis

 


Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas Vytautas Landsbergis teigia, kad Lietuvos problemas turi spręsti įtakingiausi valstybės žmonės

susirinkę „siauresniame ratelyje“.  

Tai V. Landsbergis pareiškė komentuodamas prezidento Gitano Nausėdos antradienį Seime perskaitytą metinį pranešimą.

Nu ką AŠ čia dabar pradėsiu kabinėtis, ko MAN ten trūksta. Man apskritai Lietuvoje kai ko trūksta. Ramaus siekio susitarti. Yra per daug pykčio ir psichozės. Bet tai ne vien aš matau, daug kas tai mato. Šiek tiek apie tai ir prezidentas pakalbėjo. Bet kalbėti konkrečiau reiktų, tada susirinkti siauresniame ratelyje ir kalbėti konkrečiau.    ", – Seime žurnalistams sakė V. Landsbergis.