2021-03-04

White And Red







Per Nauja Klamočykim!!

 ×klamóčyti-ija, -ijo (plg. l. kłopocić) tr. neduoti kam ramybės, neraminti: Mūsų valdžią dėl įtaisymo tokio zokono klamočija (klapatija) BzF125.

Kinas reklamoje?

Norvegas?



Via German Reklame from French réclame, ultimately from Latin reclāmō (protest, resound), from re- (again, back) + clāmō (call, shout).[1]

×klamõčyti, -ija, -ijo (plg. l. tłumaczyć) tr. versti iš kitos kalbos, aiškinti: Klamõčyk neklamõčyk, o jis vis nesupranta Jrb.
×išklamõčyti tr. išversti, išaiškinti: Išklamõčyk tu ma[n] šitą žodį Jrb.







2021-03-03

Beveik Niekas II

 

Eik tu sau!

Gimė 1955 m. vengro imigranto Palo Sarkozy ir Graikijos žydės Andree Mallah šeimoje. Vidurinėje mokykloje mokėsi vidutiniškai, o geriausiai jam sekėsi prancūzų kalba. Vaikystėje nemažai sportavo ir iki šiol dažnai bėgioja, važinėja dviračiu ir jodinėja. 1978 m. Paryžiaus Nantero La Defenso universitete baigė teisės studijas. Dirbo advokatu.


2. Ar politikai apskritai suvokia, kas vyksta? 2012-01-27 15:03IP: 84.15.179.36

Beveik niekas nesuvokia. Net geriausi ekspertai dažniausiai padėtį komentuoja žodžiais „nežinau“ ir „dar niekada to nepatyrėme“. Google: Ką pagaliau reiškia žodžiai „euras žlunga“.





Billas Scenaristas

 

Korporacijos „Microsoft“ įkūrėjas Billas Gatesas perspėjo apie galimas dvi ateities nelaimes, kurios gali būti baisesnės už koronaviruso pandemiją, skelbia Daily Star.

2015 m. B. Gatesas perspėjo pasaulį, kad artėja pandemija, ir po penkerių metų smogė koronavirusas.

Žinomas vyras atspėjo, kad „žmonės jausis gerai, nors ir bus užsikrėtę, skraidys lėktuvais ir vaikščios į parduotuves“.

„Microsoft“ įkūrėjo paskutinis spėjimas turi niūrią perspektyvą. B. Gatesas tiki, kad didžiausias pavojus žmonijai yra klimato kaita ir bioterorizmas.

B. Gatesas sakė viešąją kalbą renginyje „TED talk“ pavadinimu „Kitas protrūkis? Mes nesame pasiruošę“. Jis kalbėjo apie galimą naują virusą, panašų į koronavirusą, ir teigė, kad žmonės turi būti pasiruošę.





„Microsoft“ įkūrėjas pasirodė „YouTube“ kanale „Veritasium“, 


kuriame sakė: „Nėra gero jausmo, kuris ateina, kai tai įvyksta, ir pagalvoji: taip ir sakiau. Ar galėjau būti labiau įtikinantis?

Egzistuoja daug kvėpavimo takų virusų ir vienas iš jų ateis. Kvėpavimo takų virusai yra labai baisūs, nes žmonės vis dar vaikšto lėktuvuose, autobusuose, kai yra užsikrėtę. Kitaip nei kitos ligos, tokios kaip Ebola, kai į ligoninę paguldoma dar prieš užkrečiant kitus žmones.“

Vėliau žinomas vyras pateikė dar kelis ateities spėjimus. „Vienas yra klimato kaita. Kiekvienais metais tai būtų dar daugiau žuvusiųjų, nei mes turėjome šioje pandemijoje. Bioterorizmas. Kažkas, kas nori padaryti žalos, galėtų sukurti virusą ir jis būtų užkrečiamesnis negu NATŪRALIAI SUKELTOS pandemijos kaip dabartinė.

B. Gatesas teigė, kad nėra būdo sustabdyti ateities pandemijas, nors jis pridūrė, kad „mes galime padidinti savo pasiruošimą, tad neturėsime daugiau mirčių, negu turime dabar“.

2021-03-02

PaRaščių & AntRaščių Veikėjai

 

PaRaščių:

AntRaščių:


 




2 Finansų InFluenc'eriai

 

From Middle English influence, from Old French influence (emanation from the stars affecting one's fate), from Medieval Latin īnfluentia, from Latin īnfluēns (flowing in)

present active participle of īnfluō (flow into), from in- (in-) + fluō (flow)Doublet of influenza.