2016-06-28

Anglijos lietuviai, Japonijos prostitutės ir Pinigų Medis

Prezidentė kalbėjo apie Didžiosios Britanijos svarbą ir, tiesa, užsiminė, kad „ten gyvena daug lietuvių“. Premjeras nerimavo dėl silpnėjančio svaro ir Lietuvos eksportuotojų, o taip pat manė, kad „dėl to lietuviai Jungtinėje Karalystėje atsiųs mažiau pinigų į Lietuvą“ ir lygioje vietoje svaigo apie užsienio lietuvių laukiančias darbo vietas Lietuvoje.

Seimo pirmininkė nieko negalvojo ir nieko apie tai nemanė.

Partijų lyderiai?

Gabrieliui Landsbergiui svarbiausi Britanijos konservatorių reikalai ir Boriso Johnsono Pyro pergalė, Remigijus Šimašius kalbėjo apie permainas Europos Sąjungoje, Valentinas Mazuronis jautėsi išduotas ir paliktas, o Rolandas Paksas ir pastaruoju metu vis labiau į High Sparrow (kas žiūri „Sostų karus“, tas supras) panašėjantis Ramūnas Karbauskis visiems linkėjo gerų Joninių.

Globalioji Lietuva – paklydusi tarp Anglijos lietuvių ir Japonijos prostitučių?*

A.Tapinas.
Pinigų medis išdygo ;)

Su net nesvajotom palūkanom...

Fin.

* Japonijos?

Netrukus paaiškės, kad šių metų Lietuvos** bendrasis vidaus produktas (BVP) sieks ne 126 milijardus, kaip dabar prognozuoja Finansų ministerija, o, greičiausiai, apie 130 milijardų litų.

Tačiau nuo šiol daugelis nelegalių veiklų – prostitucija, narkotikų platinimas, cigarečių bei kitų prekių kontrabanda – bus pripažįstamos ekonominėmis ir turės būti įtrauktos skaičiuojant BVP.
** Swedbanklandija yra falštybė


Komentarų nėra: