2016-07-12

Orus gyvenimas

Eurokomisaras A. Piebalgas:
piliečiams turi būti užtikrintas orus gyvenimas.

„Didžiausias pasaulio blogis yra skurdas* ir mes turime realią galimybę sumažinti skurdą visame pasaulyje, bet ar esame pasirengę kolektyviai tai daryti?“ – susirinkusiųjų klausė A. Piebalgas, pabrėždamas, kad visiems pasaulio piliečiams turi būti užtikrintas orus gyvenimas.
54 metų buvęs modelis Christina Estrada su savo vyru, milijardieriumi iš Saudo Arabijos Walidu Juffaliu 
susituokę pragyveno 12 metų, kol jis nesusirado kitos, taip pat modeliu dirbančios 25-erių metų Loujan Adados.

Na, suprantama, naujas modelis
patrauklesnis.

Buvusios (seno modelio) žmonos milijardierius nuskriausti nenorėjo ir skiriantis pasiūlė jai 38 mln. svarų. Bet moteris pareiškė, kad šių pinigų jai neužteks, kad palaikytų seną, prabangų gyvenimo būdą. Visus šiuos metus C.Estrada iš tiesų leisdavo sau viską: didžiulius namus, penkias mašinas, briliantų kolekcijas, didžiulę spintą, kurią kasdien papildydavo nauji vardiniai rūbai. Akivaizdu, tam reikėjo nemažos sumos pinigų.

Spręskite patys – vien apsipirkimui per metus buvęs modelis išleisdavo nesuvokiamas sumas: 1 mln. svarų kasdieniams rūbams, 40 tūkst. svarų – kailiniams, 109 tūkst. svarų suknelėms ir 21 tūkst. svarų batams.

Sutikusi su suma, kurią jai siūlo buvęs vyras, C.Estrada savo išlaidas turėtų sumažinti dvigubai. Anot jos, tai gali neigiamai atsiliepti jos reputacijai. Tokius argumentus teismui pateikė palikta moteris.

Visų nuostabai, teismas stojo buvusios žmonos pusėn ir jai skyrė rekordinę išmoką – 75 mln. svarų. Bet ir po tokio sprendimo moteris liko nepatenkinta. Ji pareiškė, kad norint oriai gyventi ši suma nėra pakankama ir parašė naują ieškinį.

Visi teismo salėje buvę advokatai, išgirdę teismo sprendimą apstulbo, tačiau po C.Estrados pareiškimo, kad ji nori daugiau – liko be žado**.

* Skurdas
** Žadas***
*** Pa + žadas****

**** +, ar -, o gal ±?

Komentarų nėra: