2019-01-12

Keista Diena


Ji buvo vakar.

2019-01-11
(Lietuvos) Konstitucinis Teismas penktadienį paskelbė, kad Lietuva turi suteikti leidimą gyventi užsieniečiui vyrui, kitoje valstybėje sudariusiam santuoką su tos pačios lyties lietuviu, nors Lietuva pati ir neleidžia homoseksualų santuokų.

Ne užsienis privalo mūsų sprendimus pripažinti, bet atvirkščiai - mes privalome pripažinti užsienio sprendimą.

Ir tai mūsų Kartu Stovėjimas?

4 komentarai:

Dario Budrio rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Dario Budrio rašė...

Valstiečius įleido į ganykla tik tam , kad pripažintų newpagonybę ,o jos atstovai homoseksualistus. Tiek užtenka kabalistų stalui sunaikint galutinai Žmogiškumu einančius. Lobistai gavę raštus išspirs kaimiečius ir naikins piliečius. Tokia pasakos ir mitologinės Lietuva pabaiga čia ir pradžia kitur, nes Ji amžina.

Einant lietuviškai gaunasi Adomo raidžių prasmė ir Ievos galimybės tam ,kad palikuonių elgesys bus Aveliu nuo Dievo, užaugo JaRosAveli(Ярославль) palei upių Tėvą ir kultūra baltų žmonių ,Volgos arijų atplaukė į Prusija/ PaRusę(Rusnė). Burės laivų toliau pūtė Žmogiškumą vakarų kriptim , atstatynėjo apsileidimą planetoje po katastrofos už Sodomitų tolerancija, velniavos įsileidimą.

Dario Budrio rašė...

Karma-
K-ateiti
Ar-neišsigimusią (arijų)
Ma-materializuoju (N-žemės)
Ką įdėsi į kyšenę ta TuRėsi (Rėdysi)

kai širdis nuo galvos nepriklausoma- vėžinė onkologija kūne (Lietuva-Mozguva) vėžys puolė, puls atbulai(užpakaliu pasubiniu)

https://pp.userapi.com/c850436/v850436284/8a10b/hIFEHFvGyl0.jpg?fbclid=IwAR0vMOFpSbkSVs-rEuWpNka2FZCU_yjctZCjWX2EccA-NtFBUuuqoSTcPYY

Dario Budrio rašė...

Mokslininkai netoleruojami trukdantys išsigimti demokratijoje

http://fraza.ua/news/275193-uchenyj-otkryvshij-ustrojstvo-dnk-ugodil-v-krupnyj-rasistskij-skandal-