2019-05-05

Mus Apgavo!


Tarpininkas-apgavikas per „Independence/Unabhängigkeit" įkišo Lietuvai rusiškas dujas!

Pagrindinis Lietuvos propagandinis kanalas LRTDELFI, vadovaujamas Monikos Garbačiauskaitės-Budrienės, 
operatyvumu pasižymi, kai reikia kurti pasakas, prasimanymus ar tiesiog paprasčiausią šmeižtą.

Tačiau visada, kai susiduriama su rimta informacija, operatyvumas išgaruoja lyg dūmas iš elektroninės cigaretės.

Taip atsitiko ir su skandalinga informacija apie tai, kaip Lietuvos valstybė, kuri stovi pačioje priešakinėje karo su Rusija fronto linijoje (antra po Ukrainos), savo energetinės nepriklausomybės garantui, suskystintų gamtinių dujų (SGD) terminalui „Unabhängigkeit“ (angl. „Independence“), perka teroristinės Rusijos dujas.

Reakcija apie priešiškų dujų įsigijimą pasirodė net ne po kelių dienų, kaip būna įprastai, bet po kelių savaičių (nors informacija apie tai, kad Lietuva perka Vladimiro Putino dujas, sklido jau nuo pernai metų ir net anksčiau).

Pasimėgaukime gegužės 2 d. LRTDELFI propagandistų reportažo akimirkomis, kuriose buvo bandoma pateisinti Lietuvą, teigiant, kad mūsų valstybę suklaidino kažkoks neįvardintas tarpininkas, pardavęs rusiškas dujas ir apgavęs, jog dujos ne rusiškos.
Reportaže pasisako tokie iškilūs personažai, kaip Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininko Vytauto Bako patarėjas Arvydas Sekmokas, analitinių analizių analitikas Marius Laurinavičius, kiti veikėjai.

Komentarų nėra: