2020-07-25

Sveikatos Genocidas Lietuvoje


2020 02 26
Lietuva pirmoji Europoje paskelbė EkstreMalią Situaciją dėl COVID-19.

2020 05 04
Pone prezidente, premjere, sveikatos apsaugos ministre, kas atsakys už baisius nusikaltimus, padarytus jums valdant šalį?
Šį pareiškimą mane privertė padaryti vienas nutylėtas, nusikaltėliškas atvejis, o pasidomėjus – jų yra net keli šimtai.

Mirė mano pažįstamo iš Klaipėdos šeimos narys. Jis buvo atvežtas į ligoninę su mikroinsultu. Jam nebuvo suteikta tinkama pagalba tol, kol jis nebuvo patikrintas dėl COVID-19, o tai užtruko ilgiau kaip 6 valandas, kai medicininė pagalba buvo ypač reikalinga ir skubi. Testas buvo neigiamas, bet teikti pagalbą jau buvo per vėlu. Apie šį atvejį niekas nerašė, nereiškė užuojautos, o greičiausiai net ir nuslėpė. Ar tai reiškia, kad tie, kurie miršta nuo koronaviruso, yra verti pasigailėjimo ir užuojautos, o kitų negaila ir jie gali mirti šimtais ar net tūkstančiais?

Tai yra nusikaltimas ir jūs esate šio nusikaltimo dalyviai. Epidemijos pagrindu jūs sukūrėte ydingą įbauginimo sistemą, „gelbstint“ tik COVID-19 užsikrėtusius ligonius ir visiškai palikę be dėmesio kitomis ligomis sergančius žmones. Susidaro toks vaizdas: kuo daugiau bus užsikrėtusių nuo koronaviruso, tuo geriau, nes galima reklamuotis, o dar geriau – jeigu nuo jo daugiau mirs, tada galima kurti įbauginimo sistemą ir kiekvienas veiksmas bus pateisinamas.

Svarbu tai, kad nėra nė vienos mirties nuo tik koronaviruso, o miršta ligoniai, turintys kitų ligų, tačiau jei jų COVID-19 testas buvo teigiamas, konstatuojama, kad jis mirė būtent nuo koronaviruso. Tai yra nusikaltėliška veikla ir jūs, ponai, joje dalyvaujate tiesiogiai.

Grįžtant prie mano minėto Klaipėdos atvejo – jeigu šiam žmogui būtų suradę COVID-19, jis taip pat būtų nurašytas kaip miręs nuo koronaviruso, o jo artimiesiems pareikšta užuojauta.

Dabar truputį iškalbingos statistikos. Aš suprantu, kad metai metams nelygu, bet ši mirčių statistika yra tikrai ne jūsų naudai, net labai:

2019 metų sausio mėnesį mirė 4062 žmonės;

2020 metų sausio mėnesį mirė 3530 žmonių (532 mažiau);

2019 metų vasario mėnesį mirė 3307 žmonės;

2020 metų vasario mėnesį mirė 3085 žmonės (222 mažiau).

2020 birželio mėn. 27 d.
Šio šuolio priežastys neaiškios, mat anksčiau mirčių priežastis nagrinėjantis Higienos institutas sako, kad iš Registrų centro nebegauna medicininių mirčių liudijimų. Registrų centras tikina, kad neslepia informacijos, tačiau jos nepateikia dėl stringančios elektroninės sistemos.
2020-07-21

Ar nepamiršot naktinės spaudos konferencijos Vyriausybėje, po kurios Lietuva pirmoji Europoje paskelbė EksTremalią COVID-19 Situaciją, NETURĖDAMA NĖ VIENO SERGANČIOJO - paskelbė iškart, tik gavus "pozityvų" dabar jau žinom, kad  skandalingai pirkto (bent su pora tarpininkų) testo rezultatą.


2020 m. liepos 25 d.


Kodėl?

2020.06.08
Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stoties medikai nuogąstauja dėl to, kad jų serverio duomenų bazė liko tuščia. Medikai sako, kad pacientų kortelėse buvo itin jautri informacija apie pacientus, jų ligas, skirtus vaistus ir kontaktiniai duomenys: pacientų gimimo metai, telefonai, namų adresai. Šeimos gydytojai nebežino, ar saugu perduoti greitajai pagalbai pacientų duomenis, todėl prašo Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos imtis tyrimo.

Taigi, mes nežinom, ką veikė Vilniaus Greitoji Pagalba šiemet.

2020 m. liepos 17 d.
Pacientams toliau skundžiantis dėl nepasiekiamų sveikatos paslaugų net ir nutraukus karantiną, ketvirtadienį Vyriausybės pasitarime Ligonių kasų pristatyta informacija šokiravo premjerą Saulių Skvernelį. Kol privačios gydymo įstaigos sugeba net ir su likusiais apribojimais teikiamų paslaugų kiekį padidinti, pasiekti net ir 120 procentų, kai kuriose viešosiose įstaigose paslaugų prieinamumas nesiekia nė 20 procentų.

Šią liūdną statistiką Vyriausybės pasitarime pristatė Ligonių kasų vadovas Gintaras Kacevičius. Prieš šio klausimo aptarimą ministras S. Skvernelis pažymėjo, kad situacija – graudi.

Po lietaus vis dar neveikia e.sveikata.lt sistema,


o tos SAM sistemos kažkodėl nedubliuotus serverius irgi kažkodėl valdė/valdo ne SAM, o Registrų centras. 
???

Gal “Vilmorus” patinka mażagalviai?

Komentarų nėra: