2020-10-24

PschiAtro Kalba

 

Šito:

 2004 m. baigė rezidentūrą ir įgijo psichiatrijos gydytojo kvalifikaciją. Tais pačiais metais suteiktas biomedicinos mokslų daktaro laipsnis (disertacijos tema: „Priklausomybės nuo tabako EPIDEMIOLOGINĖS situacijos* bei pagalbos metantiems rūkyti efektyvumo įvertinimas“). [1]

2004 m. pradėjo gydytojo psichiatro praktiką.

ãtvejis sm. (1) kartas, sykis, atsitikimas: Buvo toks ãtvejis, kad ir man reikėjo tylėti Dr. Keliais (trimis) ãtvejais to nepadarysi J.Jabl. Kelius ãtvejus atsigrįždamas dirbau ir nepadirbau darbo J. Iš kelių ãtvejų sirgo ans J. Tris atvejus pylė į dervą vandens M.Valanč. Sambiją jau kelis atvejus veltui buvo bandę užimti S.Dauk.
 ãtvejų ãtvejais dažnai: Aš tau tą atvejų atvejais sakiau Užv. Tavęs vis reikia atvejų atvejais prašyti Dr.

prótrūkis sm. (1) staigus jausmo, nuotaikos ar šiaip ko pasireiškimas, prasiveržimas: Vėlesniuose savo eilėraščiuose poetas ėmė labiau pasikliauti gaivališkais jausmo protrūkiais rš. Atskiri karščiavimo protrūkiai arba atsitiktinė apžiūra išaiškina, kad susirgta rš. Būna trumpų džiaugsmo protrūkių rš. Įvyko liaudies nepasitenkinimo protrūkis, ir prasidėjo galingas darbo žmonių streikas (sov.) sp.

(sov.) ...

Dabar šitaip?





1 komentaras:

Dario Budrio rašė...

Skaldyk ir žudyk iš Vieno$

Kadangi Froidai buvo žydai, jaunasis Zigmundas gausioje katalikų bendruomenėje jautėsi tarsi atsiskyrėlis.

https://www.google.com/amp/s/m.delfi.lt/gyvenimas/article.php%3fid=71238868&amp=1



Psichoanalizės tėvas Zigmundas Froidas ir jo seksualinės teorijos (8)