2021-02-22

Izraelio OrtoDoksai

 

Skruzdėlyne gyvena įvairios skruzdėlės. Vienos dirba, o kitos vengia darbo ir tinginiauja, skruzdės-motinėlės deda kiaušinėlius. Šiandieninis Izraelis primena skruzdėlyną. Vieni žydai dirba, tarnauja kariuomenėje, o kiti, ultraortodoksai, nedirba, yra valstybės išlaikomi*, meldžiasi, netarnauja kariuomenėje ir dauginasi, kaip jiems liepė jų Dievas. Dievas paliepimu ortodoksai turi po 8 ir daugiau vaikų. Jų dėka Izraelio gimstamumo koeficientas siekia 3,2 vienai moteriai, t. y. dvigubai-trigubai didesnis negu europiečių gimstamumas ES.

Prasidėjus politinei „pandemijai“, Izraelio „skruzdėlės darbininkės“ vakcinuojamos, karantinuojamos, saviizoliuojamos, gi nedirbančios, „pamaldžios skruzdėlės“ - vengia skiepytis ir gyvena įprastą gyvenimą, ignoruoja visus karantinus.

Bulgarų politikas Plamen Paskov savo video irgi kalba apie tai, be to, abejoja, kad žydai, kuriems priklauso Pfizer koncernas, vakcinuojami tomis pačiomis vakcinomis, kaip likęs pasaulis (žiūr.video 12:20 min.).

Kas gi tie Izraelio ultraortodoksai? Visų pirma, tai Chabad Liubavič sekta, kurios rabiną Menachemą Mendelį Schneersoną jie paskelbė Mošiachu (krikščionims jis yra antikristas). Apie šią fašistinę žydų sektą, jos šventraštį Tanija, rašė Kirilas Giliarovas knygoje „Tanija paslaptys“ ir Eduardas Hodos „Žydiškas fašizmas. Chabadas kelias į pragarą“.

* O Lietuvoj...

4 komentarai:

Dario Budrio rašė...

https://philologist.livejournal.com/5549468.html

https://sun9-31.userapi.com/impg/ATAdh5_IAJcyHIk_CwomPGp4zpmsxOdY9ElYKQ/rX8CQ_zg8lk.jpg?size=720x1280&quality=96&proxy=1&sign=f7f7f4eaac7c99cf2b316c0b626e1dab&type=album

KAtrym PriKLauço ŽĖno PerKūno Prycā Kėm Nepaçidoutė!

Dario Budrio rašė...

https://m.youtube.com/watch?time_continue=21&v=n1SDEMBtx-4&feature=emb_title

Dario Budrio rašė...

https://m.youtube.com/watch?v=FZcJ26-TdfE

43-45min

Dario Budrio rašė...



https://m.youtube.com/watch?v=xXY0gAZGpQ8&feature=youtu.be

https://cont.ws/@antonblagin/1916959

sПраво, теперь мировая наука и система образования, включая российскую, находятся под кураторством мировой иуд€йской $инагоги