2021-05-21

Vėl Cžv.Kalėjimas

EŽTT nutartis dėl žmonių kankinimo V.Adamkaus vardo slaptame CŽV kalėjime Vilniuje (vertimas į lietuvių kalbą – pildoma)

 

EŽTT nutartis dėl žmonių kankinimo V.Adamkaus vardo slaptame CŽV kalėjime Vilniuje (vertimas į lietuvių kalbą – pildoma)


Eugenijus Paliokas
Žodis „Lietuva" tekste paminėtas tik 5 kartus:

1. EŽTT nutartis dėl žmonių kankinimo V.Adamkaus vardo slaptame CŽV kalėjime Vilniuje (vertimas į lietuvių kalbą – pildoma)
2. ... tai „Laisvas laikraštis“ pats išvertė šį dokumentą į lietuvių kalbą ir pateikia jį skaitytojams:...
3. Vyriausybė atsakovė visais atžvilgiais ginčijo pareiškėjo faktų versiją, tvirtindama, kad nėra įrodymų, patvirtinančių, jog jie įvyko Lietuvoje (žr. 398-405 ir 423-446 punktus toliau).
4. Duodami parodymus Teismui senatorius Marty ir J. G. S. taip pat pristatė dokumentų prezentaciją, pavadintą „Turimų dokumentinių įrodymų, įskaitant skrydžių duomenis, pateikimas Lietuvos ir Abu Zubaydah bylos atžvilgiu“;
5. Antra, tai, kad Lietuvos valdžios institucijos, kurių rankose buvo didžioji dalis reikalingos informacijos, neatliko jokio reikšmingo tyrimo, trukdė gauti įrodymus ir informaciją.

Žodis „Vilnius" - tik 2 kartus:

1. EŽTT nutartis dėl žmonių kankinimo V.Adamkaus vardo slaptame CŽV kalėjime Vilniuje (vertimas į lietuvių kalbą – pildoma).
2. Kadangi Teisingumo ministerija jau daugiau nei trys metai niekaip nesugeba pateikti Europos žmogaus teisių teismo nutarties dėl Vilniuje, vadinamajame V.Adamkaus vardo slaptame CŽV kalėjime, kankinto Abu Zubaydah, tai „Laisvas laikraštis“ pats išvertė...

Žodžio „Antaviliai" - nėr.

Tai ką EŽTT PRIKŪRĖ?

A, AURIMAI?

Eugenijus Paliokas

http://paliokas.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html

Paskaitykit - sužinosit, kas ir kaip Cžv.Kalėjimų košę virė.

Komentarų nėra: