2012-06-08

Antikomunizmas

Aukščiausioji Lietuvos valdžia.


Britų.


Džentelmenai, žinia.

12. antikomunistas 08:44 06-08 IP: 78.62.3.11
lietuvisko abituriento is kaimo lygio rasinelis, o opozicija ploja? Po rinkimu laukia maskolynas?Jei taip atsitiks , su seima tarsiu good bye, nors atzalos ta seniai padare.

15. antikomunistui 08:59 06-08 IP: 80.240.9.72
Google: While Lenin, Trotsky, and the rest were publicly condemning ‘capitalism’, they were being financed by the Brotherhood bankers of Wall Street and London, the same people who would later support Hitler.

16. antikomunistui ir kitiems 09:03 06-08 IP: 80.240.9.72
TSRS, kaip pamenat, žlugo, kai finansų valdytojai pinigų srautus iš naftos sektoriaus nukreipė į akcijų biržas (lengvai tuo įsitikinsite pažiūrėję perestroikos laikų naftos kainų ir, tarkim, Dow Jones chart'us), o sovietai nuo Izraelio karo su arabais laikų "sėdėjo ant naftos dolerių adatos." Mūsų, gyvenančių sovietyne, gerbūvis jiems nerūpėjo nėkiek. Kaip ir Lenino laikais, kaip ir Gorbačiovo laikais, taip ir šiandien finansus valdo iš Londono ir JAV. Nesunku pastebėti, kad Londonas ir Vašingtonas labiausiai šiandien šneka apie eurozonos krizę. Atseit, pas juos tokių bėdų nėra - pasikėlė skolos lubas, pasidarė "quantitative easing" , ir tuo problemos baigėsi. Ironiška, kad iš proamerikietiškos ir probritiškos (irgi nesunku pastebėti) Lietuvos kaip tik ten ir emigruojama. Nes mūsų gerbūvis jiems, pinigų valdytojams, nerūpi nėkiek, o mūsų žmonių darbštumas praverčia. O kas rūpi mūsų Prezidentei ir Premjerui?

Kaip manot?

O Seimo pirmininkei?

Komentarų nėra: